Pusselipuss

Nu har jag packat lite och sorterat upp tvätten. Jag är så glad att jag köpte en ny resväska! Jag trodde att den var lika stor som min förra men den är större, vilket var tur! För inget hade typ rymts i den gamla.
Nu sitter jag här i vardagsrummet med M och Christian är här också, vi sitter och kollar på Mr. Bean. Haha. Men det börjar väl en film snart.

Jag hade inget speciellt att skriva så jag vet inte varför jag bestämde mig för att skriva, ganska ovärt inlägg. Jag antar väl att jag har tråkig som tusan :)

Kyss


Stress!

Jah , nu var man hemma från jobbet. Om jag säger såhär så var det sjukt mycket folk på Frasses idag, har sprungit hela dagen och jag vill bara sova nu... Men men. Jag kommer jobba imorgon också, jag trodde det var min sista dag men så lätt skulle jag inte få slippa.. Jag ska jobba på Måndag också, dagen innan jag åker. Jag kommer vara så stressad att jag inte vet vars jag ska ta vägen, för på Måndag ska jag tvätta också, tvätt-tiden börjar klockan 12 och då är jag redan och jobbar.. så jag vet inte hur det ska gå till, jag får tvinga M att göra det, och tvättar han inte åt mig så vet jag absolut inte vars jag ska ta vägen! Men det ska nog gå bra... Jag tror jag ska börja packa lite ikväll så jag har lite försprång.. Sen så måste jag packa ihop mina andra saker eftersom vi ska säga upp lägenheten.. vilket jag inte vill men jaja.

Någon som är intresserad av en lägenhet , 70kvm på Höjdvägen? 3400 kr i hyra och då ingår vatten och bredband.. Den är jättefin, nya tapeter och köket är "nytt". 
Nu när vi ändå ska he bort den så är det ju bra om den försvinner fort, för det blir billigare för mig eftersom jag måste betala den när jag är borta... Känns ju surt... Jaja. Skriv om ni är intresserad!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag nog inte göra så mycket mer... JO, packa! Så var det.

Kyss

Fortfarande...

Nu är jag hemma efter mitt 5 timmars pass, woho. Det gick fort som fan för det kom folk hela tiden, vilket var bra. Det var ju de jag hade önskat! Så nu sitter jag här hemma. M är i Stensele och lagar bilen och Christian är där också. Undra vad man skulle ha gjort ikväll, jag har ingen aning. Jag skulle vilja hitta på något roligt för det är min sista helg här innan jag åker, men jag skulle nog tro att det bara blir att sitta hemma som vanligt.. Bläh.

Alltså, vad gör ni alla människor på helgerna? Ni kan väl omöljigt sitta hemma som jag gör? Jag har inga vänner här i Suruman, eller jag känner ju massor men ... Vem kan man vara med? Det ska bli roligt att få åka iväg med min bästa kompis och träffa alla roliga människor där nere, där finns det alltid något att göra, dom hittar på massa saker tillsammans och har så jäkla roligt, än om det bara är att gå till en bar och prata så är det roligt, det är umgänge. Något som inte finns här! Jag känner hur förbannad jag blir , ÅH.

Nä nu måste jag göra något annat, ska kolla vad som finns på TV, även fast jag inte vill se TV men vad ska man annars göra? Detta kallar jag bara slöseri med liv, på INGENTING !

Kyss

En ny dag och 4 dagar kvar.

Fy fan, jag känner mig slö som fan idag, jag har inte ont i halsen längre men jag känner att det börjar komma tillbaka till huvet... blää, kanske inte lika mycket som det var för några dagar sen men jag har bara varit vaken i en timme, allt kan hända och jag hoppas det går över. Jag hoppas det bara är såndär "slöhets huvudvärk". Ni vet, som man har när man vaknar och är jättetrött.

Idag skulle jag egentligen börja jobba klockan 16.00 men jag fick ett sms av Annika som frågade om jag ville börja 14.00 istället och jobba imorgon (på min lediga dag), självklart säger jag ju JA ! det blir 8 timmar extra, tack!
Jag hoppas att det kommer mycket folk så tiden går fort.. Jag pallar inte att stå där och ha tråkigt , men egentligen ska jag inte klaga, det är mina 2 sista dagar i helvetet. Mehehee.. Tiden går så sjukt fort, vilket jag nämde i mitt förra inlägg, man hinner knappt men. Jag kommer inte ens hinna blinka förrän jag står där, i ett annat land. Dock kommer flygresan kännas som ett 9 timmars pass på Frasses men jag hoppas det kommer gå bra!

Nu ska jag fixa till mig lite, fika och försöka vakna till! Jag hoppas ni har en bra dag!
Kyss

Lycksele

Idag har jag varit i Lycksele hela dagen och det va så skönt att bara prata och skratta av sig! Träffa alla goa´ vänner! Sen så såg vi årets Coda som verkligen var bra, jag tyckte om den jättemycket! Nu är det bara 5 dagar kvar och imorgon är det 4, (haha) , jag tycker 4 dagar känns så jäkla kort, vilket det är (?!) Jag börjar bli riktigt nervös när folk frågar hur det känns och säger att det kommer bli så kul och att dom tycker det är jättebra att jag åker osv.. Jag ska verkligen åka, har inte fattat det. Kommer nog inte fatta det när jag är där heller, allt känns så overkligt!

Hur som helst så ringde min chef när jag var påväg till Lycksele och frågade om jag ville jobba ikväll... Ja det vill jag men jag kan inte ! Det kändes skönt att säga nej till att jobba men samtidigt surt för jag skulle egentligen ha behövt dom pengarna.. Fan, men sånt är livet. Det var värt att få träffa de flesta och se codan och ha riktigt mysigt. Jag saknar dom!

Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen ska jag nog inte göra så mycket mer innan jag går i säng, kanske ser lite på tv ifall det finns nått att se!

Godnatt, Jag älskar dig <3
Kyss

En dag som alla andra.

Ensam igen, men det gör ingenting. Det är faktiskt ganska skönt att bara sitta ensam och kolla på tv. Då får man i alla fall se på vad man vill, haha. Nåja, det är ju inte roligt att jämt vara ensam. Men det kanske är en vanesak? Hur som helst så sitter jag här i soffan och kollar på Vänner, inväntar Top Model 2 som börjar klockan 16.00 på kanal 3. Jag har redan sett det men det är ju bra! Men Tyra var jättesmal i 2.a säsongen, nu när man har sett säsong 11 så ser man verkligen vilken skilland det är. Jag säger inte att hon är fet men hon har blivit lite halvknubbig :)
Ikväll blir det nog bara att sitta här, som vanligt och kolla på tv. Finns inte så mycket annat att göra. Men imorgon ska jag till Lycksele och se årets Coda, jag ser framemot det jättemycket, jag är nyfiken och förväntansfull! Jag har inte sett våran Coda ännu, jag ska prata med "
Scary movie" imorgon och se hur jag ska göra för att få den!

Anneli, Erika, Emilia, Anna, Lina, Utsi, Boris.. Ja, ALLA i min förra klass, klicka på länken och så kommer ni se en kille i rullstol, då kommer ni se vem jag menar, vem personen "scary movie" är.

Hur som helst så kommer jag träffa många av er imorgon!

Have fun !
Kyss

Sunshine.

Solen lyser och det är inte många minus ute. Faktiskt bara 3. Jag är fortfarande sjuk men just nu för tillfället så känns det någorlunda bra. Men jag vet att jag kommer sprängas ikväll så när det börjar göra det så ska jag fara till sjukan och kolla vad det är som händer med mig. Men jag har en 1grams Alvedon som "back-up" ifall det blir riktigt åt skogen. Men det tar ju så jävla lång tid innan den börjar verka, så jag tror jag ska ta den när jag känner hur det börjar växa fram.

Idag så blir det inte så mycket, jag skulle vilja fara och skotra men det blir det nog inte. Men jag vill i alla fall göra något idag än att bara sitta inne. Jag är så less.

Jag ska kolla vad som finns på tv, jag fick just höra att ett plan hade craschat på Amsterdams flygplats. Fy fan...

Kyss

Rubrik!

Den rätte för Rosing är på kanal 5, glömde skriva det! Men nu vet du, Emmy ;)

Okej, jag kanske överreagerade lite vad gällande min gitarr, för det är ju bara att köpa en ny sträng för typ 20 spänn, men det är inte det. Jag var så jäkla sugen på att sätta mig och spela gamla läxor från skolan och så kunde jag inte det. Jag kommer ju inte att köpa en ny sträng nu, jag far om en vecka och jag kommer inte att ta med mig den så jag köper en ny när jag kommer tillbaka.

Jag har nyss ätit ungstekt Älgkött nerstänkt med vitlöks-grillolja och ris. Sen en sås som man gjorde av spaden som blev kvar. Det var riktigt gott, M är duktig ^^ Älgkött är sjukt gott! Jag är inte någon stor köttätare, äter väldigt lite kött vid en portion, tycker typ inte om något alls och det jag hatar mest är griskött ( nej, jag är inte muslim ) . Jag vet inte varför egentligen men så är det.

Nu började Unga mödrar igen!

Kyss


NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MIN E- STRÄNG PÅ GITARREN HAR GÅTT AV!!!!!!!! Jag vill vara grina. Jag hämtade den just och när jag skulle spela så såg jag hur den hängde där!!! JAG VILL GRIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Förbannades helvete!!!!!!!!!!

Det närmar sig.

En vecka kvar. Undra hur det kommer att gå, hur kommer det att bli ? Jag har så många frågor som ingen kan svara på. Jag känner mig rädd men samtidigt så excited. Vi får väl se hur det blir. Det jag blir mest rädd för är att tiden har gått så fort! Jag har inte ens hunnit med. Det var nyss 33 dagar kvar och nu är det 7.

Idag så har jag inte gjort så mycket. Pappa var förbi en sväng så vi fikade och pratade lite. Jag skulle vilja fara hem innan jag far men jag har inga pengar till det och sen så ska jag ju jobba... Men vi ser väl.
Marcus är med Kristan just nu så jag stter här själv och har tråkigt. Men ikväll är det "Den rätte för Rosing". Jag tycker hon är så otroligt ful och jag stör mig bara på henne men jag vill se det ändå. Ska bli kul...


Kolla bara, så jävla stygg! Klänningen är åt helvete för liten, seriöst.. HUR kan någon tycka att det ser snyggt ut? Skaffa mindre pattar och större hjärna, bläh.

Nu började Vänner på 5.an, det ska jag se!

Kyss

suck..

Godmorgon mina vänner. Jag är fortfarande sjuk. Har ont i huvet osv. Men jag överlever. Det blir värst på kvällen..
Idag är det Måndag.. Vad ska man göra? Finns inget att göra, ännu mindre när man känner sig halvdöd.

Jag är hungrig, jag vet inte vad jag ska äta för något. Det finns mackor men sen ikväll då? Bläh, jag hatar att behöva tänka på vad man ska äta. Önskar att man alltid visste vad man vill äta. Men ibland så vet man ju vad man vill äta, men då finns det ju såklart inte hemma.

Jag älskar låten "If i were a boy - Beyonce Knowles". Sjukt bra låt och hon är en sjukt bra sångerska.

Klicka här för att se musikvideon!

Kyss

Gåshud...

Jobbade idag .. mådde inte bra alls med jag har överlevt. Chefen var stressad som vanligt men det sket jag i. Jag fick 2 Alvedon när jag kom dit, NU har dom börjat värka.. Men men, som sagt så lever jag.

Klockan 8 börjar "Herre på täppan" på kanaln 6, det ska jag se! Jag älskar Erik och Makkan. Så jag ska byta om till myskläder och hämta en filt, för jag fryser...

ps. Jag tror jag bröt min armbåge på jobbet. Eller i alla fall skadat den hårt. Jag kan inte lyfta nått eller "trycka" på nått. Är helt öm och svag och mitt lillfinger känns funny. Bläh. Jag slog i den i en vasss jävla kant medans jag pratade med en Kund. Ja, ni kan ju tänka er.
Kyss

Sjuk....

Det blev inte att skriva så mycket mer igår och jag ska tala om varför. Jag har blivit sjuk. Jag kände hur slö och trött jag blev igår eftermiddag. Sen mot kvällen så kände jag att halsen började göra ont , mitt huvud sprändes och jag fick feber.. Frös som en gris men var typ svettig. Sen blev jag anfådd om jag skulle typ lägga till mig. Nä fy fan.
Det är en jäkla tur att jag har opererat bort mina halsmandlar för annars hade jag fan inte varit vid liv nu! :P Det är samma "symptom" som den "sjukdommen" jag hade då men nu så är det inte lika hemskt. Tack och lov.
Men det som inte är så kul är att jag ska jobba idag. Börjar klockan 3... Jag vet inte hur det ska gå. Jag kommer ju antingen att spy eftersom det kommer att vara mycket folk = stress. Eller så kommer jag att svimma. Men jag har skrivit till dom att jag är sjuk idag så jag måste ta det lugnt.. Men om jag känner min chef rätt så vet han inte vad ordet lugnt betyder.

Så min dag idag kommer inte att vara rolig alls... Jag har 9 dagar på mig att bli frisk. Jag kommer ju annars att dö på planet, när vi lämnade Holland sist så var jag hur sjuk som helst. Jag trodde mina öron skulle dö och alla andras öron med pg.a mitt hostande som aldrig slutade, seriöst.

Jaja, jag fryser så jag ska lägga mig och vila ett tag innan jag börjar jobba... bläh.
Kyss

Ronja Rövardotter

Det var väldigt länge sen jag såg det. M satt och tvärkollade igenom kanalerna och så kom det upp. Det såg värsta gammalt ut, det tyckte man ju inte då när man var liten. Jag har aldrig tyckt om Ronja Rövardotter så jag orkar inte se det nu heller. Ikväll så är det Hot Chick på tv, det ska jag se. Annars så har det inte hänt något idag. Suttit hemma, diskat och sen så kom M och Kristian hit.

Jag är så rastlös, jag vet inte vad man skulle ha gjort. Matilda är ju inte längre i denna kommun så jag kan inte fara och hälsa på henne heller.. Men jag ska i alla fall hem innan jag far, vilket måste bli till veckan. Men jag har för mig att pappa skulle till Storuman på Måndag eller Tisdag så då kanske jag följer med upp en sväng. Finns nog inte så mycket mer att göra där heller men jag får i alla fall vara hemma ett tag.

Nu ska jag se tv, återkommer med mer sen!
Kyss

.....

Godmorgon allihopa! Vaknade för ett tag sen, var rätt trött men jag klev upp ändå. Det är hemskt att man ska sova bort hela dagen. Nä , fy. Undra vad man ska göra idag... Det är lördag.. Jag önskar att det var strålande sol och sådär perfekt väder ute, för jag är jäkligt sugen på att köra skoter ska ni veta! Jag vill hinna göra det innan jag far, så jag hoppas att någon av dom här sista 10 dagarna kommer vara strålande väder.
Min mage kurrar så jag tror jag ska gå och ta mig en macka och ett glad Oboy! Jag älskar Oboy. Skriver mera sen!

Kyss

Hata rubriker.

Idag var det en jäääkligt lugn dag, vilket var tråkigt.. Tiden går så jäkla sakta och man vill typ bara sova. Men jag har i alla fall överlevt mitt lilla pass på 3 timmar så nu är jag hemma.

Ikväll blir det förmodligen ingenting, sitta hemma. Jag har inte varit ute sen nyår, det känns lite tragiskt.. Menmen , får väl hoppas att det blir något innan jag far. Roger skulle ju ha inflyttningsfest första Mars, vilket är en söndag men vi ser väl. Det är ju ändå lov då så man får väl se vad som händer :)

Nu ska jag kolla vad som finns på tv ikväll......

Jag älskar dig
Kyss

Äntligen!

Har jag en fungerande kamera! Först så blev den vattenskadad, så jag fick en ny. Men jag fick ändå inte igång den för min laddare till den är spårlöst försvunnen, så jag beställde en ny som någon annan hämtade ut men jag fick reda på vem det var så jag hämtade den. Sen så var jag glad och tänkte att jag har nu allt jag behöver till den. Hja, det var ju inte riktigt så för nu var tydligen min överförnings kabel borta också, jag vet vars jag såg den sist men skitsamma. Så jag beställde en "Card reader". Jag sätter in mitt minneskort i den, pluggar in kabeln från dosan - in i datorn och sen så är det bara att köra! ÄNTLIGEN !! Så nu har jag överfört alla bilder från studenten och bilder från roliga stunder. Hittade en bild som jag tror Matilda kommer älska, jag tycker den är sjukt rolig!

Jag kallar den för "Furbie" posen.
I nästa inlägg kommer en till Furbie bild.

Jag är hungrig som tusan, jag ska äta något. Sen så jobbar jag ju idag, det känns inte som det så varje gång jag "glömmer" bort det så tvär tittar jag, helt desperat, på klockan för att se om klockan är över 4 !

Jaja, det kommer nog inte hända så mycket ikväll. Marcus ligger här bredvid och sover, jippi.
Käket dårååå.
Kyss



Jävlar.

Fy fan vad jag hatar alla som får damp över ingenting. Svär högt, smäller i dörrarna och blir förbannad på någon annan som har rätt!!!!!!!! Seriöst, istället för att bli cp på någon annan så kanske du ska bli cp på dig själv, För det finns ingen större, omogen och mer självisk människa än dig!

Lär dig att lyssna för helvete!!! Du har inte rätt jämt och allt händer av en anledning, och har du aldrig tänkt på att du kanske är en del av det?!?!?!!!!

FY FAN FÖR DIG!!!!!!!!!!

Puss

Emilia har rätt, man kan inte börja gråta över ett program som man missar för att man ska utomlands. Jag är skadad! Men det kändes bara lite sorgligt, men jag har hittat lösningen. Det går att ladda ner!

Idag har jag inte gjort så mycket, bara suttit här hemma, typ ensam hela dagen och haft tråkigt! Vilket liv jag har... Nu har jag väl lagt tankarna på att gå och lägga mig, men först ska jag duscha en sväng. Eller så kanske man tar det när man vaknar istället. Det blir nog så, för annars kommer jag att somna i duschen eller så kommer jag att bli pigg och inte kunna sova sen.

Imorgon ska jag som sagt jobba, samma sak på Söndag. Sen så är jag ledig hela 5 dagar till. Bläh, men nästa Torsdag så ska jag en sväng till Lycksele för jag ska kolla på Codan och träffa mina kära vänner, jag längtar!

Nu ska jag sova!

Kyss

&%&#/)&")"&¤=/(#(%¤)#&#&#/#(/ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!! Jag såg just på tv att den nya säsongen av Desperate houswives startar den 3.e MARS !!!!!!! Jippie, JAG MISSAR DET! Jag vill seriöst börja grina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nä fy fan, jag måste gå och äta nått nu ! H*RA!!!!!

God dag.

Woho, vaknade just innan 12 och det kändes inte så bra men hur som helst så steg jag upp, sminkade mig lite så att jag sedan kunde fara på ICA och handla. Handlade lite mat så nu finns det då någonting att äta här hemma.
Imorgon ska jag jobba från 16-19, som vanligt så hoppas jag att det kommer mycket folk så att tiden går fort!
Jag vet inte vad jag ska göra ikväll, förmodligen ingenting. Kanske kolla på en film eller nått :) Undra om det går någon bra film på tv ikväll, jag ska kolla sen.

Blä, jag har så tråkigt att det finns inte!
Kyss

Godkväll!

Inte har man gjort något märkvärdigt idag. Bara suttit hemma och fått en platt röv, bläh. Nu sitter i alla fall Roger och M och kollar på en film, en dålig film på 6.an. Jag vet inte vad den heter men den handlar om några som kapar ett plan. Känns ju väldigt kul att kolla på när man själv ska åka snart. Jag hatar att flyga, fy fan. Men det ska väl gå bra..
Imorgon far Matilda till Mora, hon är säkert väldigt glad och excited, jag hoppas du får det roligt där! Jag har just kommit ut ur duschen och nu fryser jag som bara den! Jag fryser jämt..

Jag tror jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll, jag är trött men inte på rätt sätt... Plus att det inte finns så mycket annat att göra. Jag önskar att det fanns Pilates eller Yoga här men det gör det ju inte, såklart!



Kyss


So happy together.

Jag läste just på MSN.s hemsida att det ska komma ut en till Sex and the city film! YES tänker jag dårå.

Nu har jag lyckats fixa datorn med lite hjälp och om och men. Nice! Jag har även damsugat och torkat golvet plus trappen! Så nu lukar det gott när man kommer in :)
Nu sitter jag och kollar på Simpson, det är faktiskt ett avsnitt som jag aldrig har sett, ett nytt! :)
Jag har fortfarande ine så mycket att skriva så jag skriver sen!

Kyss

Hilfe.

Haha , jag lessnar aldrig på att höra hur mycket du älskar mig Emilia, för jag älskar dig med! ;)
Jag saknar tiden i Lycksele med dig and the rest! Jag skulle vilja att vi alla drog ihop nått snart men det kanske inte går så bra för jag far om 13 dagar! :O Vi ser väl.

Hur som haver så har jag fått virus på min dator. Så det hakar sig om jag så mycket som kollar på den. Sen så har jag nu inte Windows XP utan Windows CP från 1973. Så , hjälp? Jag ska se vad jag kan göra, en liten datanörd berättade för mig hur jag skulle göra, via SMS , men jag fattar ungefär ingenting! Så jag får väl bara klicka på och hoppas på det bästa. Lära mig om datorer är som att lära en gammal gubbe spela tv spel. Bläh..

Nu ska jag dawtåår nerwda mig lite och se om det blir några framsteg.

Kyss


KURR !!!!!!!

Jag är sjukt hungrig! Vad skulle man ha ätit idag då? Åh!

Min tvätt tid har i alla fall börjat så det ska man nog hålla på med hela kvällen. Men det var inte mycket alls så jag är nog klar vid 8.. bah. jag har inget att säga nu för tillfället. Bläh

Jan "Glitterman" fyller 20 år idag! Grattis!

Kyss

Klant!

När jag vaknade så klädde jag på mig och tänkte fara och handla mat på ICA. Så jag gick och kollade hur kallt det var ute, "-2,4 grader" tyckte jag att det stod och jag kollade ut på de fina vädret (fönstret) och tänkte att det är ju fint väder och inte speciellt kallt heller så man kanske kan fara ut och skotra. Så jag tog på mig min jacka och en halsduk och gick ut. "Fan vad kallt det är för att vara -2,4", tänkte jag. Men jag fortsatte att gå , jag gick 200 meter och förstod att det inte var -2,4.. Det var -24! Där gick jag utan mössa och vantar, händerna var röda, ögonfransarna och en liten del av håret började bli vit och min panna tror jag frös bort. Men jag orkade inte vända om så jag fortsatte ner på ICA, när jag kom in så immade ju såklart mina glasögon igen, så där gick jag som en röd "räkocop". Tog de jag skulle handla och begav mig ut igen. Hemvägen var värre för då är det bara uppförs. Så där gick jag som en röd, flåsande räkocop. Halsen frös igen typ.
Jaja, inte så mycket att göra. Än fast jag har glasögon så ser jag fan inte hur kallt det är ute på!
En gång så fick jag för mig att det var -22 grader ute och när jag kom ut var det varmt för det var -2,2! Men då var man väl något gladare.

Idag ska jag tvätta klockan 17.00, skönt! Sen så vet jag inte hur resten av dagen kommer att se ut, återstår att se!

Kyss

Jag älskar mat.

Jag har just gjort kyckling tacos i baguett, det var jättegott!

1 grillad kyckling
2 burkar creme frech
1 påse taco krydda
Sallad, gurka, tomat, you name it.
En jätte fet och god baguette

Dela kycklingen och riv den i små bitar/remsor.
Blanda den med creme frech och kryddan.
Sätt den i ugnen på 175-200 grader och låt den vara där tills den ser brun och god ut.

Sen så är det bara att smeta den på den goda baguetten och lägg på fräsch och god sallad.
Sen är det bara att hugga in! ;)

Det är min kära klasskompis Anna som bjöd jag och några till på middag en kväll men då var det Tacos men denna goda kyckling. Det är samma tillbehör fast man har taco chips eller tacobröd till! Skit gott att skotta i sig det.

Det kanske inte är det "nyttigaste" men sen när har jag brytt mig om det? ;) Det är lätt värt att prova!

Jag skulle vilja bjuda på en bild också men jag har min överförnings kabel i Gunnarn så det får vara för den här gången.

Kyss

misse pisse

Fy fan, M satt just och drog en snorloska och jag var nära på att spy så jag sprang in på toan och "hurklade" i fall att.. Jag hatar när folk ska dra in i näsan!

Just ni sitter vi och kollar på That 70´s show, finns inte så mycket annat att göra. Blir nog att kolla på en film eller nått ikväll. Matilda kommer nog på Onsdag för hon ska till Mora sen på Torsdag och sen ska hon nog till Stockholm. Där ska vi träffas den 3.e Mars på Arlana för att sedan åka vidare till Amsterdam. Tiden går fort.

Jag skulle just kolla om dom hade kvar Storumans Webbkamera och det hade dom. Så om ni har tråkigt kan ni kolla
HÄR !
Ikväll ska jag i alla fall se RAW, det är skitkul :)

Jag saknar min Måns... Jag vill ha en liten kisse att prata med. Jag hatar att Måns har blivit så gammal, han har varit med mig nästan hela mitt liv och jag har varit med han Hela hans liv. Min lilla bäbis! Jag älskar katter!
<3

Jag kollade runt litegran på kattungar och jag hittade massa ful-söta kattisar.

Asså den var ju ändå söt! Kolla munnen!
Bara för att den är så ful! xD
Jag tyckte att han "fot-tass" såg så söt ut!

Jag avslutar med den sötaste bilden ever, jag vill bara grina för dom är så söta!!

Jag älskar kissar!
Kyss

Jag hatar rubriker, vet aldrig vad jag ska skriva.

Igår såg jag den sämsta filmen ever, jag vet inte vad den heter och jag vill inte heller. Men om ni någon gång får förslag att se en Skräck paradi film så se den inte. Fy fan.
Igår så jobbade jag till 7, sen så skyndade jag mig på bilisten, tog ut en 100-ing som jag skulle ge till Amanda för hon fyllde år igår. Sen så skulle jag fara och tanka, höll seriöst på att frysa händerna av mig. Ni vet den där känslan när det är så kallt så det bränner i fingrarna. Sen när jag hade tankat klart så skulle jag ju skruva dit tanklocket igen, vilket är omöjligt i vanliga fall och ännu mer omöjligt när man vibrerar värre än... nått (?). I samma ögonblick som jag var påväg att sprängas av ilska så kom det en "ung gubbe" som också skulle tanka och han började prata med mig och frågade om det var kallt och om det gick bra. Där stod jag och höll mig från att inte svära högt och visa hur förbannad jag var, frös som bara den och han såg det så han kom och hjälpte mig och så klart så fick han ju dit den direkt! TACK sa jag och sen så hoppa jag in i bilen och körde till Gunnarn! Klockan var redan 19.20 så det tog min 20 minuter innan jag fick tummen ur, och drog. När jag kom till Gunnarn så hade gasen hängt sig eller nått för den varvade 4000 varv när jag stod stilla. JIPPIE. Men den lugnade ner sig efter ett tag! Sen så for vi och åt tårta, den var jättegod!! MmmmMMmMmM! Men sen så skulle vi tydligen hem för Marcus ville hem.. jaha, vi kom ju just tänkte jag ? :P Men jaja..

Idag så blir det inte så mycket skulle jag tro, bara att sitta hemma eller kanske man ska fara ner på ICA och handla nått att äta för jag är hungrig som tusan! Imorgon ska jag tvätta i alla fall . Har inte så mycket att skriva nu men jag skriver nog mer sen :)

Kyss


Grattis!

Här sitter jag och har tråkigt! Jag börjar jobba klockan 3 och jag slutar klockan 7, så ska jag direkt fara till Gunnarn för Amandra fyller år idag :)

Förresten så fick jag en kusin igår, på alla hjärtans dag! Min kära moster fick en pojke :) Så nu har jag 8 kusiner! Varav 2 som är född på alla hjärtans dag!
Grattis Moster och Magnus!

Nu ska jag gå ut och sätta igång motorvärmaren till bilen så den startar!

Jag får skriva mer sen!

Du är mitt allt <3
Kyss

jag är cp

Jag har slarvat bort mina nycklar, nycklarna till bilen och lägenheten. Hur tror ni de känns? Jo, FÖRJÄVLIGT!!
Vars är dom, seriöst?? Sist jag hade dom var i Måndags, men sen då? Har dom fallit ur min ficka eller vad? Åh! Jag har sökt igenom hela lägenheten och bilen....... RÖV, seriöst?! Panik?

Jag börjar jobba klockan 16.00 och det känns förjävligt med. Speciellt nu när jag är förbannad över hur jävla klantig jag är så känns det ju inte bättre att fara till ett ställe där man får det bekräftat!

BAJS!

Herrå

Söt som vanligt!

Det var en ovanlig Fredag på Frasses, nästan inge folk men en speciell person var där som jag inte har sett sen jag tog studenten. Johanna, min kära mattelärare som hjälpte mig och många andra igenom Matte B !
Hon var like söt som vanligt!

Nu ska jag se en film.

Kyss

You and me, meant to be.

Min kamera fungerar!! Fy fan så glad jag är nu! :D Hittade massa roliga bilder där som jag ska lägga ut, massa från Studenten :)
Idag är det jättesoligt ute men det är fan svinkallt ändå, så jag undrar hur kallt det kommer bli när solen går ner :/ bah... Idag jobbar jag 15-18, vilket känns skönt som fan! Plus att Malin jobbar idag också från 16-19 så jag är bara ensam en timme med chefen. SKÖNT !

Jag har en fråga till mina läsare som jag gick estet! Ska ni på Codan, isf, vilken dag? :) Jag vill veta så jag far dit samtidigt så jag får si je! :P

Jag är så nöjd idag för det är första gången på evigheter som jag kliver upp före 10 (!) Så att klockan bara är just över 11 känns helt konstigt, så det kommer bli en lång dag idag.
Det är Fredag den 13.e idag... Så vad ska man göra, jo man ska ta det lugnt :P Äh, jag vet inte, blir nog bara att sitta hemma förmodligen!

Jag har något fel, jag svär. Jag sökte på madde mus och då kom denna bild upp!


fy fan. Är detta på riktigt eller vad? Stackarns jävel!

Kyss

Nu har jag ÄNTLIGEN fått min (stulna) laddare !!!!!!

Nu har jag kommit hem från jobbet och nu ska ni få höra mins kära vänner. Jag har fått min laddare till min kamera! Jag fick den tydligen den 23.e Januari och den blev uthämtad av "mig" den 23.e Januari.
Så jag har skrivit och svärt ut den där stackarns Kinesen och varit värsta bitchen och jag har bara fått vänliga svar tillbaka. Han skickade ett Kolli nummer så jag skulle kolla vars det var och då stod det att den fanns här i Storuman på Spelhörnan. . Fan vad glad jag blev så jag skrev en ursäkt till den där stackaren. Men jag hade ju ändå inte fått någon AVI som jag tyckte var väldigt konstigt men hur som helst så for vi ner dit och hon sa att "jag" hade redan hämtat ut den samma dag som dene kom (as i said). JAHA?! så vi fick ett nummer som vi skulle ringa till och få reda på VEM som hade hämtat ut MITT paket. Jag kände hur förbannad jag blev hur FAN dom kan lämna ut ett paket till någon annan ??
Så vi ringde de där numret och fick reda på namnet. Hade samma förnamn som mig och bor bara några 100 meter från mig.
Så vi ringde till henne och sa att hon har hämtat ut ett paket som inte tillhörde henne. Vad tror ni hon gör, hon nekar det!! Men då sa jag att jag har ringt och kollat upp och dom sa att det var hon och att jag hade hennes adress så jag kommer förbi och hämtar det nu!
Då sa hon "jaaaa...",
då sa jag: Ja så då har du paketet hemma hos dig?!
Hon: Jo,, ehm.. det är här men jag slutar klockan 4...
jag: BRA, då hämtar jag det sen.

Jävla f***a. Men jag skulle ju jobba klockan 4 så jag tänkte att jag far och hämtar det sen. Medans jag var på jobbet så ringde M mig och sa att han hade fått ett sms där det stod att hon hade lagt paketet i sin brevlåda så vi kunde hämta den där.. OKEJ?! Är hon rädd eller vad är problemet? :P Nog för att man inte lät så jäkla trevlig mot henne men man hettar ju när hon ska neka och så VET man att hon har den.

Jaja, så nu har jag min laddare här hemma och nu ska jag se om min kamera kommer att starta. För den gick ju sönder som jag har nämnt nån gång så jag skickade in den så dom fixade den på garantin och på papperna står det att den ska funka för dom har testat. Så den borde funka! Om den inte gör det så måste jag väl köpa ett nytt batteri OCKSÅ! Bah, allt ska vara så jäkla besvärligt..

M har i alla fall varit duktig för han har hängt upp 3 speglar på väggen! :) Finally! Puss påre!

Kyss

I need some....?

Snart kommer posten! Innan den kommer så ska jag fika, klä på mig och sen ska jag gå ut och hämta posten!
Sen så börjar jag jobba klockan 4, vilket känns (som vanligt) förjävligt! Men det är bara 3 timmar så jag hoppas på 3 snabba timmar. Men vad skulle man ha gjort annars, eller innan? Ja, vi ser väl. Det blir väl förmodligen bara att sitta här och tråka.
Förresten så är mamma och pappa "i stan". Dom kom igår så vi for och käkade en pizza och så far dom idag. Jag vet inte vad dom skulle hit och göra men jaja.

Snart åker jag mina vänner, 19 dagar kvar (!)

Kyss

blääääh

Matilda for just hem, nu känns det så ensamt. Men men, man får väl hoppas att hon kommer och hälsar på lite mer, nog för att vi ska ju resa tillsammans men innan, för jag har så tråkigt på dagarna... Men imorgon ska jag jobba, vilket känns förjävligt men man "jitt" väl.

Vi såg i alla fall Seven Pounds innan hon for och den var lika bra den här gången. Som vanligt så slutade det med gråt från oss båda men det är det värt.
Men vad ska man göra ikväll? Jag har faktiskt ingen aning, det är i alla fall Top Model klockan 20 så det ska jag se! Sen så vet jag inte, blir väl bara att kolla på film eller nått :)

Jag hoppas ni har en bra dag!
Kyss

My love for you is like icecream to a fat kid.

Har inte gjort så mycket idag, suttit hemma och gjort ingenting. Jag kom i alla fall nyss hem från ICA, var och handlade lite grejs för jag och Matilda ska göra korvstroganoff och ris ikväll för vi båda tycker om det så mycket! Hmm...
Sen så vet jag inte om vi ska göra så mycket annat än se TV/film och kränga föda.

People think that fuck is funny
Some people fuck for money
If you think that fuck is funny
Fuck your self and save the money

Där fick ni era desperata hor-handlare.

Alltså jag har så tråkigt att jag vet inte vad jag sitter och skriver om, eller jag vet men det var helt bara-så-där.



Undra hur äckligt det luktar där inne?

Kyss


Fin dag.

Solen lyser i Storuman! Jag är helt förvånad, det är första gången på länge!! Jag önskar att jag var i Hemavan nu så man kunde köra skoter, fan! Istället sitter jag här och gör ingenting, jag har gjort pannkakor idag. Hade ingenting att äta till så det var rätt "enformigt", men det gick ner.

Idag kommer Matilda! Vi ska se om vi kan hitta någon grin-film. Jag tycker vi ska se
Seven Pounds , jag har redan sett den en gång vilket jag har nämnt i ett tidigare inlägg för den är så sjukt bra! Men jag har inget emot att se den igen. Jag hoppas bara hon skyndar sig hit för jag har så jävla tråkigt, sitter här helt ensam. M är ute... Bah, Nä jag ska gå och kolla posten och se om jag har fått något SIM-kort (a)

Kyss!

Sådär ja.

Nu har man varit och solat och det kändes som att jag la mig på en bädd av snö. Det var så jävla kallt och de solariumet som jag använde var i en jävla skrubb (!) Så där låg jag och frös i 30 minuter och blev "väckt" imellan åt av att nån idiot skrek. Precis som att han var förbannad. Så jag blev förbannad. Hur som helst så är Lyckseles Solarium det bästa hittills. Det blir aldrig en misslyckad solning eller att man blir onöjd, man blir alltid perfekt!
Men jag är ju inte förvånad, det är ju Storuman jag talar om.

Jag har lite ont i huvet faktiskt.. bah.

Nä fy tusan, jag tror jag ska lägga mig ner och slöa ännu mer än vad jag gör nu, är så jävla mätt, gjorde makaroner och korv till middag. Det är så jävla gott, seriöst!

Kyss

I need a bun to bite Benny Lava

Hjaa, nu har jag bara en sväng till kvar ner till tvättstugan, sen är jag färdig. Efter jag är klar med de så ska jag fara och sola med Helena. Woho, äntligen nått att göra. Så det blir min premiär på Storumans badhus.. Jag hatar badhus. Hur som helst så hoppas jag att dom är bra, men jag tror inte det eftersom det kostar 40 kr för 30 minuter! Så jag tror det suger men det är i alla fall varmt och skönt att ligga där och slockna ett tag!

Undra vad man skulle ha gjort ikväll, brorsan sitter här just nu och spelar xbox 360 med M. Bah. Hur orkar dom men jag kan förstå dom , hur orkar jag sitta här? Svaret är att det inte finns något annat att göra.
Jag gruvar mig för att hämta den sista tvätten för det är fanimej svinkallt ute, sen så har väl bilrutan fryst igen så jag kan väl inte köra en meter. Detta är anledningarna varför jag hatar vintern. Det är kallt och ska man ha bilen så måste man sätta in motor/kupé värmare för att ta sig iväg snabbt. Nä fy, usch och blä.

Nu ska jag hämta tvätten och sen så drar jag och hämtar Helena. Hon slutar 17.30 och vi har tid klockan 18.00.

Hane bra! Kyss

Visst är det underligt.

Idag är det tvätt dag. Jag älskar känslan efter man han tvättat klart att och satt in alla rena kläder i garderoben. Man känner sig så duktigt och tvättkorgen känns så där härligt tom!
Något annat som känns riktigt bra är att jag är ledig idag, nog för att jag kommer vara ledig tills på Torsdag, men idag kändes det extra härligt! Det är bara synd att det är kallt och grått ute för annars hade man ju kunnat gå ut en sväng. Jag funderar om man skulle ha farit och solat idag.. Äh, jag vet inte. Vi får se.

Det första jag ska göra när jag kommer till Holland är att gå in till Exmorra och grina lite för att jag är tillbaka till det vackra landet! Men innan det så ska jag förstås hälsa på den underbara familjen! Jag kan inte fatta att jag ska fara dit, det känns som en dröm. Jag kommer typ inte fatta att jag är där förrän jag ska hem igen. Därför måste jag in till Exmorra och kolla lite så jag vaknar till! Jag hoppas det är fint väder den dagen och inte som sist så man blåste bort när man gick ut!
Men jag gillare´ ändå.



Ja huvvaligen, om ni bara visste!

Nu ska jag fara och hämta lite tvätt, men jag skriver mer sen!
Kyss

JAG ÄLSKAR DIG!!

Nu ska jag sova. Det finns inte ord för hur mycket du betyder för mig. Du är mitt allt.

Jag älskar dig <3
Kyss från din

mors lilla olle i skogen gick.

Fy fan vad kallt det är och som jag sa i förra inlägget är att det snöar som fan! Mitt pass på Frasses gick bra, jag slapp prata med chefen nått så jag har överlevt i alla fall. Jag är inte ens arg :) Så nu är jag ledig tills på Torsdag, skönt som bara den!
M sitter med brorsan och spelar nått skit spel på xbox 360 som jag tycker verkar skit töntigt. Jag tror t.o.m att det heter "face breaker". Så ni kan ju bara tänka er.
Klockan 9 börjar en film på 3.an, The break-up. Jag har sett den förut men det var rätt längesen så jag tror jag ska kolla på den om det inte finns något bättre att göra, vilket det förmodligen inte finns. Men man kan ju alltid hoppas!

Jag ritade en bild idag, jag hade lite tråkigt och bilden avslöjar nog min längtan till att börja jobbet.

Nehe, nu gick det då fan inte att sätta in en bild från paint... Jag får väl prova sen nån gång... FAN!


Jag vet inte vad jag ska göra nu, jag tror jag ska gå och ta mig en varm dusch, jag fryser fortfarande och jag har varit hemma i en timme typ. Jaja, sånt är livet.
Kyss

This time love isn´t in the title (a)

Fy fan vad kallt det är ute, och det snöar ju som aldrig förr. Eller inte så mycket men jag tycker det kan sluta snöa. Jag har just varit och hämtat Linder från en vän i forsvik. Bilen höll fan inte på att starta. Så nu ska jag snart göra mig i ordning för att jobba. Börjar klockan 3.. Det känns ungefär BLÄÄÄÄ att jobba nu. Men jag måste. Jag gruvar mig mest för nästa helg då jag ska jobba med min chef själv.. Det är dom värsta dagarna för han är uppi röven hela tiden. Men men, snart är jag FRI från han och Frasses.
Undra vad man skulle ha gjort ikväll, det är min dagliga fråga till mig själv. En fråga som jag aldrig kan svara på. Hur som haver, så ska jag börja fixa till mig. Jag hoppas det kommer folk hela tiden så tiden går fort.

Kyss

Fin <3

<3

Alltså.. Vad ska man göra? Jag sitter helt ensam i lägenheten och gör absolut ingenting. Jag är hungrig men jag vet inte vad jag ska äta. Fast nu kommer M hem, tydligen. Han kom just in för dörren. Så undra vad man skulle ha gjort.

Nu är det bara 24 dagar kvar tills jag åker, tiden går fort men jag kan inte avgöra om den går för fort eller för sakta. Men snart är dagen här och då kommer jag att tycka att det har gått fort. Eller? Ja, jag vet inte. Jag måste äta nu annars dör jag. Men jag hör att det är Family Guy på tv så jag ska se de först :P

Kyss

Livet är en fest, eller ?

Som vanligt så blev det inge speciellt igår, satt hemma och gjorde ingenting. Men Emmy och Daniel kom förbi en sväng! :D Det var roligt! Undra vad som händer ikväll, det är väl ikväll som det är den "stora" dagen i Vilhelmina men jag vet inte om jag ids. För de första så har jag inga pengar som jag kan slösa på att fara dit och sen så vet jag inte om jag vill. Alltså, Vilhelmina? Jag tror aldrig jag har haft riktigt roligt där. Det enda roliga där är när jag får träffa mina kära vänner !

Nu håller jag på att hungra ihjäl så jag ska väl käka nått och sen vet jag inte.

Kyss

You´re my sunshine.

Skönt att vara hemma från jobbet, har just dushat och klätt på mig lite nya kläder. Alltså jag vill göra nått ikväll, typ drick eller nått men det verkar ju som att ingen annan vill de.  suck... aja, det blir väl bara en vanlig kväll här i suruman. Men en sak är roligt, att Emmy och Daniel är på väg till Storuman så jag hoppas att dom kommer förbi en sväng! hihi. Sen så var det ju på tal om att Roger och Linn skulle komma hit så vi skulle se en film, men asså, vah? Jaja, tråkig fredag kväll. Jag brukar inte känna mig så himla "glad" på att festa men nu är det ju över en månad sen jag såg roligt folk, börjar det inte bli dags snart?
Jaja, nu kanske jag låter som en desperat "tjej" efter sprit, men så är inte fallet. Jag behöver inte dricka, jag vill bara UT!

Jag hade ju funderat på Vilhelmina men jag tycks inte ha råd. Jag måste spara peninga. JAJA, jag får väl se vad som händer ikväll, jag hoppas på något roligt i alla fall.

Btw så har jag inte fått min laddare än, så jag är ganska förbannad/sur/elak m.m. på de där jävla företaget eller va fan det nu är. JÄVLA!

jaja, jag hoppas ni får en bra/rolig kväll i alla fall :)
Kyss

Min ko.

aaaah, nu har jag varit och köpt lite godis så nu känns det bättre! Det har snöat väldigt, väldigt mycket idag. Så vintern är inte över mina vänner. Men min vinter för den här säsongen är över den 3.e Mars. Sen när jag kommer hem så är det sommar här. Det blir skönt, jag hatar att frysa.

Klockan 22.00 börjar en film på 3.an som heter "What lies beneath". Den verkar bra så jag får väl bara hoppas på det bästa! Imorgon jobbar jag 16.00-19.00. Hur värt är det att jobba 3 timmar? Jaja, det är bättre än inget. Jag har ju som inga andra val av inkomster så jag är så illa tvungen om detta ska gå runt.

Jag sitter för tillfället och kollar på min fina "muu-sik" ko som jag fick i julklapp av Bauke. Den är så sjukt snygg! Det är en ko med noter och grejjer på! <3 Den ser lite elak ut men jag älskar den !!

ÅH  NEJ !!! Jag upptäckte just att på bilden så har den nån frigolit-bit eller nått på ena hornet!!!! Jag STÖR MIG PÅ DET!!!! FAN!

Jaja, den ser ut sådär fast UTAN den där äckliga biten på hornet! Jag känner hur det kliar i ryggraden... ÅH. Nä, jag pallar inte de här.

Kyss

Ännu en dag utan framsteg

Fy vilken hemsk dag. Det enda roliga hittills är att Matilda var hit en sväng och jag klippte henne. Undra vad man ska göra ikväll... Idag har jag städat så nu luktar det gott i lägenheten.

Jag har inte så mycket att skriva för tillfället, i helgen är det WWW i Vilhelmina. Undra om man ska dit... Jag vet inte för jag måste ju spara pengar för mina x antal veckor/månader i Holland. Just nu är jag fattig och har ingen stadig budget för en lång resa, men jag hoppas man lyckas tjäna en slant där nere.

Nu ska jag inte göra ett piss men jag tänker inte skriva så mycket mer just nu i alla fall.

Kyss


Utmanad

Min kära vän Soledad utmanade mig att lista tre saker med min kropp som jag är nöjd med och sedan skicka det vidare till dom tre personer jag tycker borde vara extra nöjda med sig själva.

För mig är detta en svår "utmaning" för jag vet inte vad jag är nöjd med. Men nått ska jag väl komma på.

Jag kan börja med att skriva att jag är nöjd med mina händer/fingrar för dom är långa och smala. Mina naglar är "perfekta", inte sne och fula, det är bara synd att jag inte tycker om att ha långa naglar, dels för att det är svårt att spela på min kära gitarr och sen för att jag känner mig som en häxa. Men jag är inte 100% nöjd med mina händer pga att mitt ring-finger på min vänstra hand är helt fucked up. För jag bröt den för några år sen så den är inte bra. Så man kan väl säga att jag är "halv nöjd".

En annan sak är mina ögonfransar. Dom är mörka och långa, vem vill inte ha långa ögonfransar? Så för mig behövs det inga lös-fransar.

Den sista saken jag är nöjd med är, (känner mig fräck och säga detta men jag kan seriöst inte komma på nått annat) mina bröst. Alltså, storleken. Dom är inte för stora och dom är inte för små, according to me, och det känns faktiskt bra.

Så, nu har jag "fräckat" klart så nu är det eran tur mina kära vänner. Jag utmanar min kära vän Emmy, Matilda och Emilia för jag tycker dom är vackra och borde vara stolta över hur dom ser ut!

Till mina andra vänner som inte har en blogg. SKAFFA EN BLOGG! Jag vill ha något att läsaaa!

Btw, min kära vän Anneli Andersson har sett "supermackan" IRL när hon var och åt lunch en dag, alltså han från Boston Tea Party. Hur ballt är inte de? ;) Fast jag är dock besviken på att hon inte tog en bild med honom, jag skulle lätt ha gjort det för jag vet vilket gott skratt vårat "sjuka gäng" skulle få!

Löv ya! Kyss

hej och hå!

Nu var det någon dag sen jag skrev. Jag hade tänkt skriva igår men jag var bara så arg efter jag kom hem från jobbet så det enda jag skulle skriva om vad min chef. Så därför sket jag i det istället.

Idag har jag varit i Lycksele en sväng :) Köpte en resväska, (ful som stryk men jag behövde en) , en svart kjol, en grå body, en stor väska, sockar, och massa annat småkrams som hårsnoddar osv.
Jag trodde inte jag skulle passa i bodyn och kjolen men det satt helt perfekt och jag såg rätt bra ut, jag trodde jag skulle se ut som en tant :) Första gången jag är riktigt nöjd över mitt köp på länge!
Men nu är jag fattig, som vanligt. Jag får fan inte röra en krona till! Jag kommer seriöst inte ha mycket pengar att röra mig med tack vare min cp chef. JAJA! Ja överlev väl, förhoppningsvis så hittar man ett jobb :)

Jag vet inte vad jag ska göra ikväll... hum, jo, jag ska se Top Model, dom är i Holland !

Kyss


ilska.......... ?

Jag har så tråkigt, en vän till mig sa igår att jag bara slösar bort mitt liv.. Jag gör faktiskt det. Jag har ett värdelöst jobb, inga vänner att vara med, inget att göra om dagarna - här i Storuman. Jag kan egentligen göra vad jag vill ! För jag har inget som jag "måste" göra! Jag är friiiiiiiiiii... men fängslad i suruman. Bläh, jag ska snacka med M och höra vad han hade tänkt göra inom kort.

Idag så har jag jobbat, som sagt. Det var inte så mycket folk som det brukar vara men det kom folk hela tiden i alla fall, några åt gången. Så det är kanske därför jag inte upplevde det som att det var mycket folk för alla brukar komma på en gång "en normal" Söndag.
Jag får min lön på Tisdag, ca 4800, jag tog ut 1700 kronor  i förskott för att betala hyran så jag skulle egentligen ha fått mer annars. Sen så fick jag se idag att jag bara kommer jobba 34 timmar den här månaden. Så det blir inte mycket pengar alls. CP chef. Snålar på allt men alltså, tror han verkligen att jag ska jobba hos han resten av livet ?! Ja mena, fattar han inte att om han inte skärper sig så kan jag ju sticka när som helst ?! Idag till exempel så sa han att han ville prata med mig om kassan. Jag tänkte typ, aha, nu är det väl nått nytt som jag borde veta osv.. Men ikket.
Det han sa va att jag "fick inte trycka på "avbryt".. svårt att förklara... Om jag säger så här då..

När man ska ta betalt så finns det ju 2 knappar att välja mellan, "kontant" eller "kort". Och ibland så kan det ju faktiskt hända att man trycker på "kort" när man ska trycka på "kontant" eftersom dom är så nära varandra och då måste man ju trycka på "avbryt" för jag kan ju inte tvinga kunden att betala med nått han inte kan/vill med. Hur som helst så gör man ju inte de med MENING.
Så han sa till mig att jag absolut inte fick göra så.. ( vad fan kan hända, ingenting?! cp ) så då sa jag "Ja men det är ju inte meningen att jag ska göra det" Då kollade han på mig precis som att jag ljög och var uppkäftig mot han och sa " ja, men du får INTE (!) gör det, så då vet du".
JAHA?! om jag råkar göra det då, ska jag få utskällning då eller exploderar jorden?! Han förlorar ju inga pengar, jag trycker ju bara fel på en jävla knapp! bög.

Sen så idag så råkade jag lägga fel dressing på fel hamburgar(JÄVEL) och då sa min arbetskamrat som är Sambo med min chef, på skämt , "ja, madde är lite "vilsen" idag" typ.. och då sticker han in som en jävla sneaky snake och säger på sin jävla brytning. "hjaa, men det är inte första gången, madde brukar göra fel rätt ofta" . SÅ FAN HELLER!
Om jag inte skär salladen som HAN gör så gör jag tydligen fel. Jag hatar han!!!!!!!!!!
Han klagar tammefan på allt.
"du kan inte bara stå där och lata dig, fyll EN dressingflaska"... BARA FÖR ATT !!!?? Det värsta är att han kan säga att jag är lat precis efter ett typ 4 timmars pass som jag har slitit röven av mig UTAN att sitta ner en sekund. Han tål fan inte det. Det värsta är att jag tror han gör det bara för att vara jävlig. Men jag svär vid min Gud att jag ska ta den jäveln, nån gång kommer jag ta av mig förkläde och kasta det i ansiktet på han. Helst när det är mycket folk och så ska jag bara säga. FUCK YOU! 

Jag antar att ingen orkar läsa mina inlägg när det handlar om mitt "kära" jobb. För det är de enda jag skulle kunna skriva en uppsats om för det är så mycket som jag vill säga, jag skulle kunna fortsätta hela natten! Mitt hat till min chef.
Jag har flera gånger vilkat skriva ett jävla hatbrev till han som anonym men jag tror nog han skulle fatta vem det var ifrån. Men jag ska fan göra det. För när jag kommer hem från Holland så tänker jag då inte tillbaka till Frasses! Aldrig ens... Bara om jag får högre lön, semester ersättning och OB. Annars får det vara. Jag vet att han inte kommer vilja gå med på det så därför vet jag att jag inte kommer jobba där mer. JAG HATAR DIG!

Nu ska jag fortsätta se "The Holiday" som går på 3.an. Den är så sjukt bra! Jag vill bara skrika och klösa på tv.n när jag ser Jude Law!

Kyss

I can´t smile without you

Här sitter man igen och har ingenting att göra. I natt så drömde jag om Holland hela natten! Helt sjukt. Hur som helst så är det inte länge kvar nu och jag vill göra nått innan jag far. Något roligt. Det enda "roliga" som jag vet är Codan i Lycksele som jag då ska fara och kolla på. Det ska bli roligt, men jag måste veta när den är så jag kan ta ledigt.

Jag börjar jobba klockan 3 och jag slutar klockan 7, känns bra för det är Söndag idag så tiden kommer att gå fort eftersom det har varit studentski i Hemavan, vilket betyder att folk kommer att äta idag på vägen hem.

Queen är så jävla bra !

Kyss