Always look on the bright side of life.

Grabbarna for just till backen och Matilda ligger och sover, undra vad jag skulle ha gjort. Kanske drar på konsum en sväng och handlar lite mat. Eller.. Ja. Ikväll ska vi äta god mat. Jag längtar!
Ikväll blir det i alla fall hotellt, fy fan vad kul det ska bli, hoppas det är mycket folk som man känner, fast det lär nog vara överlägset med turister och förmodligen proppfullt. Jag hatar de, men jag ska försöka ha det roligt även ifall jag får panik och mords-tankar när man får en armbåge i ögat av nån lätt avkklädd 14 åring. Sen så har jag inga skor att ha på nyår förutom mina jävla stövlar eller vad det är, korta stövlar så jag känner mig som en cowboy. Men jag har ju inget annat val. Jag glömde alla mina skor i storuman, jag tror fan jag glömde allt där! jaja, men jag har ju överlevt hittills med mina cowboy skor och mitt enda jeans par. Just nu har jag på mig ett par som jag fick låna av Matilda. Nu svamlar jag...

Ska väl gå på bankomaten och ta ut pengar till B och sen ska jag på konsum eller om jag väntar tills Matilda vaknar..

Kyss

mimii

Nu sitter jag med Jan och kollar på tv :) Han sitter och piper här bredvid.
Det blir nog rätt lugnt ikväll, Matilda jobbar som sagt och det känns som man vill vila ut sig tills imorgon, då jäklar blir det fest! Jag hoppas att det inte kommer bli så jävla kallt som det alltid är på nyår. 

Nu ska jag dra. Pusssssssss

Jag hatar rubriker, vet aldrig vad jag ska skriva.

Här sitter man ensam i grabbarnas stuga. Dom är i backen och glider, Matilda måste sova för hon hade en "hård" natt i natt (eeehehe) , ne men hon ska jobba i natt så hon måste ju få lite sömn. Så jag vet inte vad jag skulle ha gjort. Jag är lite halv-trött faktiskt, var i hemavan igår, hade inte tänkt fara för jag va trött med vi var först på stockis tills halv 1, sen drog vi på trolltunet i en havtimme, sen så fick Matilda för sig att vi skulle på hotellet för dom stängde 2, jaja, jag tyckte det var onödigt att betala in sig för bara en timme men när vi kom dit så såg vi ingenstans att betala in oss. Så vi gick in gratis.

Imorgon är det nyår, det blir Hemavan med säkerhet, men igår fick vi höra att det var slutsålt på förköps biljetterna (!) Det var ju inte bra, så det enda vi kan göra nu är att fara dit precis när det öppnar och köpa en biljett, man behöver väl inte gå in och va där fr.o.m det öppnar men så länge man har biljetten så är det lugnt ;D Hmm, jag undrar vad vi ska göra ikväll, Matilda jobbar ju så ja.. jag vet inte. Jag undrar även vad vi kommer göra den sista dagen på året... Jag hoppas att det blir lite kallare och snöar lite nu inatt så då kan man ju kanske fara ut och köra skoter! Seriöst, det regnar och är plusgradet. Jag blir förbannad för det är ju fan DECEMBER, och snart Januari! Nä nu...

Nu ska jag spela lite sudoku!
Kyss
Du är mitt allt <3

Mo i rana

Kom just hem fråm Norge, vi kom dit, visste inte vad vi skulle göra så då gick jag och Matilda och bokade 7 platser för bio, vi skulle se filmen "Yes man". Sen for vi och skulle handla lite dricka , så vi gick det och tänkte att det kommer bli jobbigt att gå till bilen med allt eftersom det regnade och det var kallt. Så när vi kom dit så upptäckte vi att det var stängt, vi svor lite och funderade över vad vi skulle göra. Vi gick in till centrum igen och upptäckte att det hade börjat stängas överallt... Så där var vi, frusna som fan och funderade vad vi skulle hitta på. Vi for till Dolly dimplers och åt en pizza bit och, dom har så jävla goda pizzor där, hur som helst, när vi var klara så upptäckte vi att det var ungefär 3 timmar kvar tills bion skulle gå. Så vi orkade, vi stack hem. Så här sitter jag, börjar seriöst bli hungrig igen så jag funderar på att äta nått, kanske...

Undra vad man skulle ha gjort ikväll, blir väl att fara till Erik och Viktor och se vad dom har för sig.

I´m so happy, i´m so glad.

Utkast: eeehehee, jag ...

eeehehee, jag och Matilda ska gå på konsum nu och handla lite mat till ikväll. Vi ska käka tacos med Jan, Bauke, Isak, Erik, Viktor och vi. Det ska bli gott för det var längesen!

Imorgon blir det att fara över till mo, men vi har ett problem, Matildas bil har ett problem så vi vet inte vilken bil vi ska ha nu. Men det löser sig nog :)

Nu ska vi gå och handla.

PUSS (L)

Helvette...

Skrev en jävla roman nyss och gissa vad som händer när jag sparar det.. JAG VET INTE men det bara försvann!!!!! Jag orkar inte nu, ska sova..

fu

TRÖTT

Jag vet inte varför men jag är fan tröttast i




skogstokig.

Det blev en sväng till Vilhelmina igår med grabbarna, matilda och hennes lillebror, hennes pappi körde! Vi kom hem typ 6 imorse, eller då gick vi och la oss i alla fall. Jag frös som ett svin så det var skönt att komma hem. Syskonen "willy" var inte så fräsha, eller dom kände sig väl inte sså fräsh. Jag tyckte inte det var så roligt där, mest bara jobbig att sitta i bilen från tärna. Men det var kul att träffa några av mina vänner (!)
Ikväll kommer Enok och hans vän, kört från STHLM. Nu sitter Bauke och fejk fiser på mig, gör han de så ska han dö .

Pusshej!

Det finns inte en dag utan ett leende.

Undra vad man skulle ha gjort idag. Det ar inte sá fint väder idag sá det blir väl bara att stanna hemma skulle jag tro. Just nu sitter jag nere hos grabbarna och gör ingenting, som sitter pá min dator och kollar pá Youtube pá nágra bil-filmer, sá dá gick jag iväg till Baukes dator och kollar runt lite och försöker skriva, det är svárt utan á, ä och ö. Sá det tar ungefär dubbelt sá láng tid att skriva sá jag ska nog sluta nu :)

KYSS


ps. Julafton var underbar!


GOD JUL !

Vad tiden går fort!

Brorsan har varit tomte på två ställen och jag har inte gjort så mycket annat än att äta! :P JAG HAR FÅTT EN DATOR! Det är en jätteliten söt dator! Det är väl ingen värsting dator men det är en vanlig dator, fast sötare! ^^
Nu ska jag till farmor och farfar och sen ska jag nog bara ta det lugnt.

Jag vet inte vad jag ska göra imorgon, det verkar som att det blir att stanna här i fjällen, fara till backen kanske. Jag har ingen aning. Nä nu ska jag klä på mig varmare kläder, fara och fika hos mina far-föräldrar (:

Kyss

Tärnaby

NU har Holländarna kommit, vi var i Umeå och hämtade dom igår.

Kom just upp till Matilda, vi har varit där nere och haft lite halvtråkigt, kollat på Heartbreak Hotel, så nu gick vi upp för att sova, är trött som bara den och vi ska väl till backen imorgon. Eller inte jag för jag ska till Hemavan och hälsa på Farmor och Farfar.

Snart är det julafton, tiden går så fort. Nä nu ska jag sova, jag har inte så mycket att skriva eller jag vet inte vad jag ska skriva för jag är så jävla trött!

GODNATT! <3 Puss M.Nilsén!

FY FAN

Jag är så jävla hungrig just nu! Jag måste äta nått, jag tror jag ska fara på bilisten och köpa nått att äta. Men jag måste spara pengar eftersom jag fick reda på att jag kommer vara helt fattig under hela jul och nyår, "jippie". Aja, life sucks sometimes.

Imorgon ska jag till Umeå med Matilda och hämta Holländarna. Det känns inte som att dom kommer så ja, jag vet inte. Känns bara overkligt typ.

Jag ska kolla om de finns någon bra film att ladda ner och se , annars så går jag och lägger mig.

Puss /

mJAHA

Jag har funderat över en sak väldigt länge nu. Ska jag få en kusin i Februari ? Jag vet inte om jag har drömt eller om mamma har skickat ett sms till mig för längesen och sagt att jag ska få en till kusin! Jag måste ta reda på detta :P

Detta inlägg är tillägnat Matilda
Hon är den bästa vännen man kan ha, det finns ingen bättre! Hon är jämt där för mig, uppmuntrar mig när jag är som lessnast. Vi har jämt roligt med varandra, tycker om samma saker. Hon är världens bästa kompis! Vi kommer ha så roligt tillsammans med Holländarna! Dom är jätte snälla vänner också men inte som min lilla Matilda! <3


Skriver mer sen!

PUSS


spräckt

Hja, jag spräckte mina svarta jeans när jag satte mig i bilen på väg till Bilisten, de var ju jävligt bra. Tror de va ett tecken på att man ska sluta äta ! :P Nä men dom var gamla plus nytvättade så .. hja... men nu har jag inga byxor att ha på jobbet, för de var dom enda som va fula och som jag inte brydde mig om, slit och släng byxor. En fet jävla riva vid arslet.

Har i alla fall sett Bosto tea party nu och det var bra :)

Kyss


Boston tea party!

Börjar om en halvtimme! Fredrik och Filip är så sjukt roliga, man kan inte annat än älska dom ! Men först ska jag på Bilisten och inhandla något :)



Kyss

snappie

Snart ska jag gå och tvätta :) Sen ska jag spela lite gitarr och sen ska jag laga mat. Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva.. Har som inte hänt så mycket idag. Imorgon jobbar jag och sen har jag bara 3 dagar till på jobbet. Sen ska jag hem till fjällen :) Det ska bli roligt att fara till backen och åka, det är ju 3 år sen sist så det ska bli roligt att se om man kommer ihåg :P

aja, Puss

Hollisar.

Shit, nu är de bara 6 dagar kvar tills Jan och Bauke kommer, eller snart bara 5 :O Tiden går så fort att jag knappt hinner med. På lördag far vi till Umeå för att hämta dom. Shit, jag blir stressad!

Imorgon ska jag i alla fall tvätta, de ska bli skönt att ha allt rent! Idag jobbade jag 7 timmar och det var folk HELA tiden! Sen mitt i allt kom det 40 st hockey spelare och skulle käka. Ja, som sagt så var det fullt upp och jag är så sjukt trött nu. Ska gå och dusha och sen ska jag sova... Så jag orkar inte skriva så mycket nu.

Slänger in en bild på Bauke och Jan , hitta nån som Bauke har skickat. Det kommer bli så roligt! hihi.
 Well, de var väl inte den snyggaste bilden men det är i alla fall Bauke i randigt och Jan i grått.

Kyss

The butterfly effect.

Den filmen ska jag och Marcus se snart. Just nu sitter han och kollar på KungFu hustler eller vad den nu heter, den är seriöst den sämsta filmen jag har sett, varav 10 minuter. Jag blir bara förbannad på hur ful dom är :P
Idag jobbade jag 16-20, det sprutade folk och jag var svin hungrig!  Sen när jag kom hem så gjorde jag mig nått att äta ^^, jag älskar mat, än fast jag är kräsen som fan, är ingen kött-fantast direkt men det finns ju mycket annat som är gott!
Nä nu verkar det då inte som att det blir nå filmtittande för min del, Roger och Kristian kom just och jag antar att dom kommer att spela. Jag vet att Marcus skulle vilja spela nu men jag sa att eftersom jag ska jobba 8 timmar imorgon med ännu mer folk så vill ja helst gå och lägga mig tidigt än klockan 3. Dom sitter hela natten typ och skriker som fan, lätt att sova då eller (?) :S Nu spelar dom, så , hja... som sagt. "jippie".

Jag tror jag ska beställa hem SIMS och spela sönder så jag har nått roligt att göra.. Ska kolla hur mkt de kostar. Men det finns ju så många olika så, jaja. Jag får se =)

Sen på Onsdag ska jag nog ner till Lycksele och se Julshowen. Undra vad dom har hittat på de här året.

ÅH; JAG VILL TILL LONDON OCH SE MUSIKAL!! Jag har blivit musikal besatt, lyssnar på musikal låtar, kollar vad som finns att se och ja.. JAG VILL ! Nån som också vill ? ;)

KYSS

God natt mina vänner.

Jag har just sett "Harold & Kumar, Escape from Guantanamo Bay" med Matilda. Vilken sjuk film men det gick väl att se. Däremor "Smart people" som jag och Marcus såg igår, Sög! Eller alltså, den "sög" väl inte men den var inte så bra. Så jag skulle nog inte välja att se den igen. However, man fick se lite av Amsterdam i slutet av filmen och jag vill dit! Det är så fint i Holland!
Imorgon är det nått på Hotellet, det är ju lucia. Shit vad tiden går fort, jag menar, julafton är om 11 dagar (!). Undra vad man skulle ha gjort. Jag tror nog att det blir att vara hemma, se en film och ta det lugnt. Eftersom jag börjar jobba kl 4 imorgon och på Söndag börjar jag 1, det kommer bli en lång dag, säkert mycket folk och så. Jaja, jag överlever :) Jag jobbar ju bara 6 dagar till, sen har jag "jul lov" hemma i Hemavan med några vänner. Det ska bli sköööönt med 2 hela veckor utan en dag på Frasses.

Nä nu ska jag gå och jaga bort Marcus och Roger från tv-spelet så Matilda kan få sin "säng". Dom har spelat hela jävla dagen. Aja,
Kyss


Feeling sick, sick, sick.

Fick ont i huvet som fan och jag mår inge bra, jag tror jag kommer bli riiiiktigt förkyld :S Det var ju så klart att man skulle bli de också.

Idag var vi en sväng till Lycksele och köpte en TV, 37" LG :) Sen så köpte jag en Router! Så nu är jag fattig.
Ikväll ska jag se "Smart people". Hoppas den är bra, jag tror jag måste spy nu :S

HEJ DÅ!

Missliggare.

FY FAN vad kallt det är ! Det är -26 grader ute och bilen gick knappt att starta imorse. Som tur är så bor vi i Sverige där 99.9 % av befolkningen bor inomhus. Förutom TT, han bor i ett pant-skjul. Hur som haver så tycker jag synd om uteliggare som måste vara ute i den här kylan, fast jag tror nog inte att det är såå här kallt där dom befinner sig men ÄNDÅ! Jag minns när vi var i Stockholm förra sommaren och hälsade på släkt osv , nej förresten, det var ju dop! Hur som helst så var vi på stan och då satt det typ en Sigernar kvinna (En sån där påsk-kärring, men inte en muslim?) på gatan med en skylt där det stod "Jag är hungrig"  och hon såg jätte sliten ut och jag ville nästan börja grina medans jag stod där med min kebab i bröd. Jag hade tänkt gå dit och ge henne den och en 50 lapp men det "hade jag inte tid med" enligt dom jag gick med. Sen sa dom nått om att hon säkert hade typ 1000 ungar som satt och tiggde också, OCH?! Dom är väl hungriga i alla fall! Dom har väl inte valt att sitta där och tigga, inte valt att åka från sitt hemland och absolut inte trott att dom skulle få sitta där på gatan medans 1000 andra går omkring och igorerar dom med sina jävla portföljer. Jag stod där och kollade på henne med gråten i halsen och såg hur folk bara gick förbi och inte ens kollade på henne. JÄVLA FITTFOLK! jaja. Nästa uteliggare jag ser så ska jag köpa en fet jävla baguett och ge. (bara om det inte är en alkis) för har dom jävlarna råd att köpa sprit så får dom fan skylla sig själv om dom får gå hungriga + att dom kan fan vara rika, man vet aldrig :P

Nu ska jag gå och duscha och sen ska jag nog spela lite poker. Marcus sitter här och svär åt Fall out 3 för hans hund är tydligen cp och allt är spelets fel. HAHA!

Kyss

Finding memories.

Vaknade och var svin trött så jag gick och ställde mig i dushen. Sen klädde jag på mig och gick till ICA för att handla medans Marcus var hemma och städade. Sen kom han och hjälpte mig att handla. Sen for vi på Yngvesson för jag skulle hämta ut min farbrors mobil, skitny Sonyericsson. Helt splitterny! Då börjar jag tänka att varför ska äldre människor ha dom fetaste och nyaste mobilerna när dom knappt vet vad som finns att göra med den. Dom ringer ju bara med en mobil och när dom har tid så försöker dom skriva ett sms som tar ca en halvtimme. Jaja, den va snygg i alla fall, 8,1 mpxl. Sen for jag på apoteket för att hämta ut mina p-piller, men då sa hon att receptet gick ut i September (!) jaha? Jag har ingen aning vad jag ska göra nu, jag vet inte hur de funkar här i Storuman, är det bara att fara dit eller måste man boka tid för nått som tar 1 minut ? Aja, jag måste göra det så snart som möjligt i alla fall.

Jag hittade lite bilder på min mobil :)
BorisUtsiMarcus med min storfångst!Utsi stekerPatrullenMin bäbis! <3Fjortisen 7/12 -08

Farmor, Farfar och Pappa kommer hit och hälsar på sen, dom har varit i Lycksele en sväng. Pappa fyllde 43 år igår faktiskt :) Nä nu ska jag kolla runt litegran och lata mig. För sen ska jag städa toan och sovrummet!

Kyss


prooooh

Fy fan vad jag fryser alltså, det är -20 grader ute och det känns som det är ungefär lika kallt här inne. Dessutom tror jag att jag är sjuk eller håller på att åka på en riktig förkylning. Jag mår inte bra och är slö som bara den!

Hur som helst så har jag funderat hur man skulle kunna få tag i en bräda och skor att låna... Det känns så onödigt att slänga ut flera tusen på bräda, skor och liftkort för typ 3 dagar... hmm, jag ska höra mig omkring och se om jag kan skrapa ihop nått att använda. Nu ska jag nog vila ett tag för jag mår inte så bra.

På återseénde!

ÖL !

Party like a rockstar!

Umeå + älgdrama

Vi steg upp klockan 7 för att fara till Umeå, jag var trött som ett svin och det kändes fan som att jag skulle skita i att fara. Men som tur är så har man ju vett att inte lyssna på "morgon djävulen" om sitter på vänstra axeln. Så jag klev upp, Matilda var redan då påväg ut för att starta bilen. Jag skyndade mig och när jag väl var färdig så for vi på bilisten och tog en korv som frukost, jag började må dåligt efter ett tag. Vi pratade och jag fick damp på Matildas CD spelare i bilen för den ville inte ta emot någon CD-skiva, så det blev radio hela vägen.
När vi kom till Lyckele så var det min tur att köra för då hade jag som vaknat till, Matilda sa att hon kör den första biten för hon trodde hon skulle bli "åk-rädd" eller nått ifall jag körde eftersom jag är en mumie på morgonen.
Så vi bytte plats, Matilda spöade på CD spelaren lite smått men den vägrade starta.
Vi kom in i Umeå, parkerade vid Hamnen och sen började pengar att brännas. Jag är förvånad över hur mycket det fanns, alltid när jag far dit för att handla så hittar jag fan ingenting! Så då brukar jag bli på dåligt humör och sen typ dom sista 10 minuterna av shoping dagen så hittar jag massa. Så det var full rulle hela dagen. Vi käkade på Mc Donalds, CheesE burgaren smakade gott som vanlig så vi satt där och krängde. Sen fortsatte vi att shoppa.
Sen så ringde Emilia (!) och sa att hon var i stan så vi träffade och det var jättekul att träffa henne! Vi pratade och handlade lite till. Matilda gick själv och handlade medans jag var med Emilia.
Sen när jag skulle gå och betala en klänning på Gina Tricot så ringer Willy, Matildas pappa och funderar hur det går.

Willy: Hej, hur går det?
Jag: Jo det går bra men jag vet inte vars Matilda är, ( så sa jag för att jag tänkte att hon kanske hade slut på ström och att han ville prata med henne )
Willy: Jao, det är ju inte så konstigt eftersom hon har tappat sin telefon på Stadium.
Jag: VA?!
Willy: Jao, hon måste skynda sig innan det stänger.

Min tanke var ju HUR i HELVETE ska jag hitta henne nu utan telefon så jag tänkte att jag måste väl gå dit och hämta telefonen. 3 sekunder efter den tanken så ser jag Matilda gå i affären mitt emot som ingenting. Jag ser bara en hårskalle som går och kollar på allt. ( Ni som har en bildlig fanasti ser nästan hur roligt det såg ut ) , Så jag sa till Emilia att jag ska springa och hämta henne, medans jag håller i klänningen så går jag mot utgången, drar "handbromsen" och tänker att jag kan ju fan inte springa ut med kläderna, så jag backar och slänger kläderna på Emilia och springer till Matilda.
Jag berättar för henne att hennes telefon är på Stadium. Hon ser inte brydd ut alls och klämer ur sig: " Jaha, men jag trodde att du hade den". HAHA, hade det varit jag så hade jag fått panik och sprungit runt hela stan och letat telefonen, jag hade inte ens tänkt, " ja, men Matilda kanske har den". För direkt jag stoppar ner handen i väskan och inte hittar min telefon så skriker jag typ: " MIN TELEFON ÄR BORTA! NÅN HAR STULIT DEN !" Så hon lufsade iväg lugnt till Stadium och sen ringde hon mig.
Sen i efterhand så tänkte jag hur "roligt" det kunde ha blivit om jag hade sprungit ut med kläderna och det hade börjat pipa.

Hur som helst, sen var vi less och hade funderat på att bege oss hem efter 7 timmar på stan. Så vi skjutsade Emilia hem till Ida-Marie, hon var inte helt säker på vägen men vi var absoult säker på att vi Inte skulle hitta tillbaka till stan. Så efter vi släppte av henne så mindes vi inte ett skit, såklart så svängde vi fel vid första korsningen och hamnade nånstans som vi aldrig har varit, fast vi startade ju från ett ställer vi aldrig heller har varit på.
Så vi körde på "känsla" och tillslut så hamnade vi på "marieberg" eller va det heter och där bor Marcus moster så jag visste vars vi var. Så tillslut hittade vi in till stan men hamnade på fel fil så vi körde för långt och var på väg mot flygplatsen.. aja, som tur var så var det en rondell där så vi kunde vända.
Vårat mål var ju att ta oss till buss stationen och käka salladsbuffé och tillslut så hittade vi dit. Vi käkade och sen drog vi hem. Jag körde första biten, till Lycksele.

Jag kan bara säga att jag hatar att köra i mörkret, jag är så jävla rädd för att nått djur ska hoppa fram , speciellt älgar. Det var mörkt som fan ute och man såg ju ingenting! Men jag klarade mig från att se nån älg, så vi bytte i Lycksele och det var Matildas tur att köra. Vi satt och pratade och det var rätt trevligt, rätt halking ute så vi tog det lugnt från början. Sen när vi var ca 2 mil från Storuman, "mål-linjen" , vi kör ca 100km i timmen, så ser vi 4 ben, jag tänkte typ "hjälp, lite renar, pff", så hon började ju bromsa och sen 1 hundradel efter den tanken så såg vi ett stort jävla monster, en stor jävla älg stå där mitt i vägen, inte bara en, utan 3 ( ! ), Matilda ställde sig på bromsen och när ABS.en började leva om, då sprang den in mot kanten där dom andra stod. Det var fan inte långt ifrån, hade han sprungit åt andra hållet så hade det smullit i älgen först och sen in i snödrivan för hon siktade mot drivan... Jag blev helt kall, körde typ 200 meter tills nästa parkering och stanna där, jag typ chockad, ringde till Marcus och då kände jag att jag skakade lite. Det försvann rätt fort och jag sa till Matilda att vi kör tillbaka och kollar.. Vad tror ni står mitt i vägen , på samma ställe.. Jo, 2 av ÄLGARNA! Så vi stannar nån meter bakom dom och dom ser oss inte, vi lyser med helljuset på dom och dom står och kollar åt andra håller för dom trodde väl att ljuset kom därifrån. Sen så kör vi närmare och DÅ springer dom in i skogen igen och stannar där vid kanten, jag sa till Matilda att hon skulle tuta så dom sprang iväg. Så när dom sprang iväg så fortsatte vi dom sista milen och jag blev paranoid och tänkte att snart springer det fram en älg!

Det fula var ju att man ser ju bara benen på dom så man tänker ju att det inte är nått stort, därav tänkte jag att det var renar, sen när man kommer närmare och ljuset från bilen lyser upp mer så ser man bara ett stort djur! Dom är ju egentligen sjukt stora! Det är ju rätt fantastiskt att vi har sådana djur i skogarna. Synd bara att dom ska vara på vägarna och springa när snön kommer för man ser dom verkligen inte innan det kan vara försent och det smäller.

Här är lite älgbilder, ganska många:





 Söt bild !












Den här bilden är ganska söt, och en bra historia bakom den. Älgen hade "ramlat" in i poolen. Det var en presenning över poolen och den var full med vatten. Ägarna såg att det var nått som låg och sprattlade där så dom ringde polisen och djurvården osv, så dom kom och hjälpte älgkon, som hade fastnat i presenningen. Så dom tog bort den och tömde poolen på vatten. Sen så byggde som en liten trappa av "pallar" (som man ser på bilden) så den skulle ta sig upp av sig själv. Så dom lämnade den där så den skulle lugna ner sig men det var folk som var där och fotade helatiden. Hur som helst så skulle dom kanske avliva den ifall den inte var borta dagen efter. Så när dom kom dit då dagen efter så var hon kvar. Men dom skulle ge det ett försök så dom tog dit nån lyftgrej och sövde älgen med en sömnpil. Lyfte upp älgen och lät den vakna upp en bit från poolen så den inte skulle springa tillbaka in igen. Det som är så fantastiskt är att när hon hade vaknat till och stod där och betade obrydd så kom det fram en liten kalv bara 30 meter därifrån, så kalven hade varit där hela natten och väntat på sin mamma. Nog för att kalvar gör så, därför ska man aldrig skjuta en Ko som har kalvar. Man måste vara HELT säker på att hon inte har några kalvar. För om hon har det, så är det kalvarna man ska skjuta först. Hur som helst så var det älgjakt samtidigt som det här hände så dom satte på henne ett gult och blått band så att ingen skulle skjuta henne!
Världens bästa "älg-historia"!


jaja, så när vi kom hem så var Daniel och Emmy här, jag har fått tillbaka min kamera! :D jag var jättetrött så när dom for så gick jag och la mig direkt, Matilda med. Men de första jag såg när jag stängde ögonen var dom där älgarna, eller jag såg som de vi var med om. Först benen "renarna", sen en brun STOR kropp och ett huvud längre upp! Hemskt, nu kommer jag ju vara paranoid resten av vintern och vara livrädd när det är mörkt ute. Jag kommer fan vara skiträdd nu den 20.e när vi ska till Umeå och hämta Holländarna.. jajaa.

Nu ska jag gå och prova lite kläder. Jag köpte:

- 2 klänningar
- 1 par skor
- 1 Kjol, som va förstor :(
- 2 bh.ar
- 2 par trosor
- 1 Skinn jacka
- Tandblekning (haha) för att prova ;D

Sen tror jag inte det var nå mer..

Kyss


Good reason to hate.

Idag sov jag till 1... Det är hemskt! Jag önskar att det fanns något roligt att göra om dagarna så man klev upp en vettig tid. Jag är nog seriöst Sveriges tröttaste människa, jag är jämt trött, förutom när jag väl ska sova. Då ligger jag uppe och tänker på massa saker, onödiga saker. Jag somnar seriöst aldrig före 2, och om jag skulle känna mig trött vid typ 11 så tänker jag "Äh, klockan är så lite så jag är nog uppe ett tag till" VARFÖR? aja, jag hoppas att det kommer vända någon gång.
Imorgon ska jag i alla fall till Umeå med Matilda (!) Jag hoppas att jag får min lön då! Det känns som att jag inte kommer få det för jag får inte lönen på ett bestämt datum, dom sätter typ in den när dom har tid eller nått, vilket är fel! Jag får lönen första veckan i månaden, Jag kan ju inte betala nån räkning så de får Marcus göra och jag får betala han senare, men det funkar ju inte. Varför ska han måsta slösa alla sina pengar bara för att min chef är störd? Det är ju något lurt med lönerna, vad gör han med skatten han drar från mig, tar han den själv? Hur ska jag veta om han gör det? Ja mena, tar han skattepengarna så ska han få se på fan, för om jag jobbar "svart" , varför i helvete ska han då dra skatt?! jaja, jag får bara hoppas att jag får pengarna, annars kan jag ju inte fara och shoppa.. jävla skit.

Nu ska jag spana runt lite på kläder och se vad man skulle kunna tänka sig att köpa!
Kyss



ps. Sorry Matilda för att jag skrev "chees" istället för "cheese"! ds.

Matilda din räv.

Du älskar cheesburgare lika mycket som mig ! ;D Och din kära "anonyma" kommentar var inte så svår att lista ut vem det var , det är bara du som säget att tonfisk är kattmat din räv :P MEN du tyckte då att min tonsfiskröra/sås var god såå , pilutta dig! Och förresten, jag vet. 18 DAGAR KVAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG OCH MATILDA ÄR SÅ PEPPAD! Det ska bli så roligt att få träffa dom igen!!!!! hihihhhihiiihhiihi.

Imorgon kommer min lilla Matilda hit och då ska vi nog bara ta det lugnt, Jag vet inte om jag skulle klippa henne men det ser jag väl imorgon ;D På tal om klippning, så har jag fått vet min julklapp från mamma och pappa. Jag fick ett presentkort hos Frissan på 1000 (!) spänn! Jag får välja vad jag vill göra, vad som helst! Så nu jäklar ska det bli ändring på kaluffsen! Det som är bra är att dom pengar som blir över, skulle jag få handla grejer där för. Typ hårgrejs! hihih. Jag tror jag ska klippa mig nått i den här stilen:


Men jag har ju mina jävla glasögon och då tror jag att det inte kommer passa... Men vi ser väl. Det bästa är att om jag inte passar i luggen så är de ju bara att jag sätter den till sidan eftersom den inte är superkort :) Jaja, om det blir skitfult så är det väl bara att jag rakar av skiten och köper en peruk.

Förresten , en liten händelse idag. Jag och Marcus skulle fara och äta och vi hann väl inte så långt hemifrån innan vi fick bensinstopp. Mitt i vägen vid luspengymnasiet typ.. Så det var bara att gå hem, hämta den andra bilen och hoppas att den hade lite mer bensin, köra och tanka i en dunk för att kunna tanka den andra skrotbilen. JAG TRODDE JAG SKULLE FRYSA HÄNDERNA AV MIG! Fy fan vad kallt det är alltså. Det är -10 grader ute just nu. Men det känns fan som -85!


Nu ska jag spela lite mer Poker, hihi.
ps. Jag ska senare informera hur många chees jag och matilda krängde! 18 DAGAR!!!!!!!!!!!!! WOHOOOOOOOOO!!!!! :D :D :D

KYSS


Roadkill pizza

Kom hem från jobbet för ett tag sen, dött som vanligt... Men pengar är alltid nått. Sen så har jag nyss städat köket efter våran lilla pizza kväll igår. Det blev goda pizzor, men marcus 2.a pizza som han gjorde blev för mjuk eftersom han la på all tomatsås och ost och skit INNAN han hade lagt degen på plåten så den gick inte att "lyfta" upp. SÅ han blev förbannad och försökte lägga upp den med våld. Det var längesen jag skrattade så mycket för han blev sur (A)

 
MIn tonfisk pizza!


 
Marcus vackra roadkill pizza!

Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, invänta den långa Umeå resan, (inte vägen dit) utan att man ska gå omkring där hela dagen. Vi ska fara så att vi är där kl 10 när det öppnar, och sen far vi väl hem när det stänger, eller om vi hinner bli less innan. Men det tror jag inte!

Aja, nu ska jag spela poker! På återseende!
Kyss

Pizza

Nu har jag just gjort en pizza deg som just nu står och jäser. Jag är svin hungrig och gott ska det bli när den kommer ut ur ugnen!
I veckan är jag ledig från jobbet och det känns skönt som tusan! Men han ringde idag men jag svarade inte för jag hade inte så stor lust att jobba, jag menar, jag har fan jobbat hur många dagar som helst nu under 14 dagars tid... Så nej. Jag vet att om jag hade svarat så hade jag sagt "ja, okej då". För jag har svårt att säga nej, så därför svarade jag inte för då skulle jag acceptera nått jag inte hade lust med.

På torsdag ska jag och Matilda till Umeå och shoppa, har lite ångest för att det är så mycket jag behöver och samtidigt som jag vill bränna upp alla pengar på de så vill jag ju ha kvar nått nu under jul.. Men jag får försöka att prioritera det viktigaste. Det jag behöver är; En jacka, vantar, skor, jul/nyårs klänning och massa andra kläder... Men jag ska se vad jag hittar och se sen hur mycket jag har kvar...

PÅ TAL OM JOBB I DETTA INLÄGG... Tror ni inte att han just ringde ??? Så jag tänkte (innan jag svarade) Va fan, han kan väl inte be mig att komma och jobba nu en timme innan det stänger... så de var nog kanske något annat han ville, så jag svarade. Och de han ville var att jag skulle komma och jobba 4 timmar imorgon.. För Annika skulle komma senare. Vad tror ni jag sa? Jag sa JA. Men det var bara 4 timmar så det är ju inget alls, jag får fara hem kl 15.oo så det är ju lättförtjänade 4 timmar :)


Nä nu ska jag gå och baka lite pizza!
Kyss