Boden

Igår kom jag hem från Boden, har varit där en vecka och hälsat på Angelique och träffat lite annat folk. Det var riktigt roligt, får se om det blir att fara tillbaka typ till helgen eller till veckan. Har ändå inget att göra här så då kan jag lika gärna vara där och få lite sällskap :D

Hur som helst så körde jag hem igår, bilen har varit cp hela veckan and so on, men igår så for jag runt 6 tiden och just efter Arvidsjaur så ska man ju egentligen svänga av men jag kärde rakt fram... till ARJEPLOG, så det var bara att vända efter ca 7,5 mils körning så 15 mil åt helvete kan man säga. Trött var jag så humöret var inte så bra :P Hade med mig en liten kille i bilen som skulle till tärna så då fick han åka med mig, han satt bara tyst när jag blev lite arg men annars var han rätt social..

Tillslut så började vi närma oss Tärnaby och jag är livrädd att älgar ska hoppa upp på vägen, speciellt när det är mörkt ute. Så jag sitter och spänner mig hela tiden. Så när vi nästan är i mål så tro inte på fan att det LIGGER en älgjävel mitt i vägen, så jag bromsar, bilen glider och älgen ställer sig upp och försöker springa iväg men det gick inte så bra för det var jättehalkigt ute, stackare. Allt gick som i Slow-motion och det såg ut att göra så ont för han när han hankade 100 gånger. Men just som vi nästan körde på han så lyckades han ta sig över plogkanten! Så hjärtat slog fort och mina ben började skaka, sen vare max 70km resten av vägen hem. Jävla älgar. Jag ska överklaga älgjakten och säga att det skjuts för LITE älgar!

JAAAJAAAAA, jag vet inte vad jag ska skriva riktigt! Nu ska jag se om de finns nån bra Kärleksfilm att se ikväll.
Förlåt för dålig uppdatering (a)

Kyss