Hej

Nu sitter man i Vilhelmina. Imorgon ska man flytta in i den nya lägenheten ?

Vågar man skriva mer ???

Deprimerad.

Seriöst, jag vill inte vara här. Jag tror att det blir att flytta ner till holland efter nyår, 6-12 månader. Jag är så deprimerad, jag har aldrig haft det så bra som jag hade det då. Jag saknar alla människor, familjen, aktiviteterna...allt. Jag älskar landet! När jag lyssnar på låtarna som vi lyssnade på då så börjar jag gråta , jag ringer till Matilda och hon känner precis samma sak som mig. Vi åker ner tillsammans för att hyra en lägenhet, hitta ett jobb och ha roligt.

jag är så jävla förstörd, har ångest och vill bara grina. Jag kan inte äta, vill bara sova och gråta mig till sömn. Jag vill dit nu, hade jag haft pengar hade jag lätt stuckit! Utan att tveka, varför stannade jag inte? varför är man så dum??

jaja, jag har bara 5 månader kvar i Sverige, sen far jag !

HOLLAND!

Hoi

Idag har vi varit ute och akt wakeboard. Det sag sa javla latt ut men det var det inte. Jag var for seg. Men nasta gang ska jag klara det ! (:
Ikvall ska vi fara ut och bowla och dricka ol. Jag alskar Holland !

Annu en gang sa sager jag att jag inte vill hem till Sverige,. Jag trivs sa bra har ! I love it !

PUSS

Holland !

Nu sitter jag och Matilda i Baukes rum. Idag ska vi fara och kora Gokart med nagra av Baukes vanner. Jag langtar. Nu har vi varit ute varje dag sen vi kom! Det ar sa rolig! jag vill inte hem , jag hatar Sverige.
Igar var vi i Leeuwarden och shoppade, da sag vi en Coffieshop, det ar egentligen sjukt att det ar tillatet emn det kanns  inte sa markvardigt nar man ar har (: cause I don't care :b 

Jag har inte skrivit natt for vi har haft fullt upp med att gora saker.. Men nu skriver jag i alla fall.
Om ni far chansen nan gang sa ak till Holland, det ar sa otroligt fint har och alla manniskor ar sa underbart snalla. Jag alskar Holland ! ,<3 jag kommer do nar vi aker hem.. Jaja,.

PUSSSSSSS


SHIT !

Imorgon åker vi! Det känns helt sjukt, jag har ändå inte fattat det. Jag har längtat i 3 månader och nu är dom 3 månaderna förbi, shit, jag kommer inte kunna sova inatt. PLUS att jag inte har packat färdigt, jag vet inte hur alls ska rymmas. Seriöst, jag måste ha en PHET väska som handbagage. Mitt nästa inköp är en ny resväska. Min är ful, liten och sliten så jag tror det är dags för en sprillans ny, synd att dom är så fruktansvärt dyra. Eller det beror ju på, men vill man ha en snygg jävel så kostar det ju skjortan också (: äh, jag klarar mig.

Nu ska jag gå ner och hänga upp tvätten, göra en pack-lista så jag är säker att allt är med. Jag brukar tänka att "äh, jag har passet, mobilen och plånboken, det är i alla fall det MEST viktigaste". Nog för att det skulle kännas surt att glömma nått annat viktigt som t.ex kameran, men men, huvudsaken man tar sig dit och hem (:
Efter jag har packat och de så blir det en sista fisketur ut för vet ni vad? Nästa gång jag skriver... så ...

ÄR JAG I HOLLAND !!! :D

Inte imorgon, men nästa dag!

Nu närmar det sig med stora steg. Jag minns ju nyss när det var 84 dagar kvar, men nu är det bara 2.
Imorgon jobbar jag, sen när jag slutar så far jag hem, äter, packar, ser tv, ringer och taggar Matilda, går och lägger mig i sängen för att försöka sova (vilket inte kommer att gå så bra eftersom man längtar så fruktansvärt), sen så kliver jag upp kl 5, fikar, åker till Umeå för att ta planet vidare till Stockholm! Shit asså. Jag och Matilda ska åka till Holland och stanna där i 2 veckor!

Synd att vi missar tulpanerna men det lär väl bli fler gånger eftersom vi känner dom vi ska bo hos.
TACK fam. Van den Berg !

Vi ses snart !



tot ziens!

Studenten

Jag har nästan börjat fatta att jag har tagit studenten. När jag kollar kollar på bilder under gymnasie tiden så saknar jag de som stod mig närmast, så himla mycket. Det kommer kännas lite skumt när jag kommer hem från utlandet och vet att skolan har börjat, då sitter man här med all tid i världen att göra vad du vill, men det kan man inte. Vars kommer man utan pengar, för att få en inkomst så måste man ha ett jobb. Men vad har jag ? Bara utgifter. Äh, det ska bli skont att flytta till en ny lägenhet och slippa de här skithålet.
jaja, det var inte det jag skulle prata om. Jag kommer sakna min kära Estet klass, även fast det var lite jobbigt ibland, men jag tycker inte man ska se tillbaka på det som att det var det värsta som har hänt, för det är det inte. Så varför gnälla på att Lycksele söög och att lärarna var cp. En sak att gnälla DÅ, men nu ? TILL och MED på självaste studentdagen så hörde man gnäll. FUCK THEM, det är över nu, varför lägga ner energi på att blir arg på något som redan har varit ?

Man är bara människa .



/ Madde

Funkar jättebra!

Satt och läste lite överallt och hittade ett jättebra tips för några dagar sen, så jag provade och resultatet blev superbra!

Man kan använda mascaran på flera olika sätt !



Vem vill se ut som en panda när man är på fest, eller när man kommer hem och upptäcker att man ser ut som självaste Zorro? Att vara svart under ögonen är inte vackert. Vattenfast mascara kan man hitta överallt, men att hitta en vattenfast eyeliner kan dock vara svårare.

Räddningen är att använda din vattenfasta mascara även som eyeliner. Köp en tunn, smal borste eller använd en väl rengjord borste från en före detta eyeliner, doppa den i din vattenfasta mascara och måla som vanlig eyeliner. Ett jättebra trick för att hålla hela din ögonmakeup på plats under dagen eller kvällen.



Puss / Madde

Det är soligt

Men fan inte varmt. Jag hatar detta. Jag har klagat i några inlägg om vädret, men vad ska man göra om det bara suger ? Jag beeer till gud att det kommer var fint väder i Holland. Har just pratat med Bauke, det är han vi ska bo hos, eller han och hans familj rättare sagt, och han sa att det skulle vara fint väder, men varför säger väderleken att det ska vara regn då? Ja, jag vet inte. Man får bara hålla tummarna!
Undra vad man skulle ha gjort idag, kanske fara ut och fiska, ut och gå, springa. Ja, jag vet inte.
Imorgon ska jag i alla fall vara barnvakt åt 4 barn, hoppas det kommer gå bra. Ja, det är ju klart att det kommer gå bra, det är ju världens snällaste barn (: Hmm. det är inte länge kvar nu.. :

Imorgon: Sitta barnvakt hela dagen, Marcus andra syster kommer på kvällen ifrån skåne och hälsar på.
Över morgon: "Working 9 to 5"
ONSDAG: HOLLAND!

Förresten, någon som vill ha gratis makeup ? =) samla lite poäng och få persentkort på kicks m.m ! Helt gratis!

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=40719

Puss

Beyonce

 
Varför i hela friden har dom ändrat hennes hudfärg i denna Loreal reklam ?! Om dom ville ha en "vit" kändis så kunde dom väl ha tagit det, man ser ju att det är hon men ändå är hon "o igenkännlig". Hon är afroamerikan, låt hon vara det. Hon är snygg som hon är!

Bilden var väl inte den finaste men detta är väl ändå hennes riktiga hudfärg?

Jag hatar när man ska redigera bort allt skit. Man är väl ändå bara människa ?


Vill ha.


En regnig dag till.

Jag är så less. Min kropp är brun men inte mitt ansikte, varför ? Borde det inte vara tvärtom ? Jag ber till gud att det kommer vara fint väder NÅN dag i Holland i alla fall. Idag hade jag tänkt fiska med Marcus och Christian, men som sagt, det regnar som satan idag. Så det blir väl bara att sitta inne och ha tråkigt, som vanligt.
Jag längtar tills vi får lägenheten , skönt att slippa Gunnarn och fara till Storuman, än fast jag hatar Storumna också men det är ju bättre än här. huvva. På tal om Storuman. Igår kväll när maria och ungarna var här och fikade så hörde vi att det small till som satan, 2 ggr! Jag blev skit-rädd, alla blev rädda. Vi satt och funderade på vad det var, för man hörde flygplan ute men vi tänkte att det kan ju inte va planet, varsifrån skulle smällarna komma då? Sköt han på huset ?
Sen satt vi och funderade på att det kanske var ljudbangar,- vilket var heelt rätt.

http://vk.se/Article.jsp?article=207653 <-- kolla in.


Fakta, Ljudbangar:

Vid hastigheter över ljudets skapas en tryckvåg kring det föremål som färdas fortare än den naturliga vågutbredningshastigheten i mediet det färdas i. Tryckstegringen framför flygplanet ger upphov till en stötvåg som när den når marken uppfattas som en kraftig och plötslig explosion, en så kallad ljudbang. Det efterföljande ljudets frekvens blir förskjutet på grund av dopplereffekten- (som innebär en förändring av frekvensen, (svängningstalet) hos en ljud- eller ljussignal, beroende på om källan närmar sig eller avlägsnar sig i förhållande till observatören) .
Ljudbangen har varit ett hinder för supersoniska civilflygplan. Eftersom den kraftiga tryckvågen kan vara mycket störande på marken under, t o m byggnader kan förstöras, har civil flygning med överljudsfart endast tillåtits över hav eller obebyggda områden.




/ Madde .

SonyEricsson C902

Ska bli min. Det är en söt telefon med bra funktioner, hårda knappar som inte spricker i första taget. Jag hatar min nuvarande mobil. Knapparna har spruckigt, vissa knappar har lagt av och högtalaren är sprängd. Jag har redan skickat in den för samma anledningar, fast sist slutade den bara fungera. I alla fall så fick jag en ny... som nu har hållit i några månader, kanske.. 4 ? Så jag ska skicka in den, förhoppningsvis får jag en ny igen. Men skit samma, jag ska iaf köpa en ny, och när jag gör det så blir det SonyEricsson C902. Den kostar dock 5000kr men det är nog värt de.
Min kära lilla Matilda fick en sån av sin pojkvän i present (?). Snällt av han. Jag fick ju min mobil av min älskling med men den suger ju , som jag nämnde ovan.

Min Mobil :
Den är ju snygg men helt värdelös. Den knakar och lever om när man skriver sms och ja.. Jag har redan nämnt felen.




Min framtida mobil ( om ingen finare kommer ut ) :
Den finns i svart och röd. Den kanske inte ser så "speciell" ut här men den är grymt snygg och skön att hålla i, skön att skriva med.. Den är bara... skön.


som vanligt

så ska allt skita sig för mig, än om denna gång är en liten sak men, jag fick ju låna Daniels kamera till Holland för att Marcus hade sönder min, så idag va vi till Storuman för jag skulle göra lite ärenden och så hämtade vi kameran. Eller Marcus gjorde det, iaf, när jag kommer hem upptäcker jag att vi inte har samma överförings kablar !! Så jag måste upp dit igen, men har jag nå pengar för att tanka bilen? Nej! Fan alltså. jaja.
Jag tror inte att minneskortet mitt inte passar heller, va fan ska jag göra ? Jävla cp som måste ha sönder min fina, rosa kamera </3...

jaja, nu ska jag gå ner och kolla om minnes kortet funkar, leta min laddare och se om den också passar.
Jävla kuk.

/Madde.

Näst sista dagen

Nu har jag bara Tisdag kvar att jobba, sen drar jag och Matilda till Holland (!) Jag kan inte fatta det. Det känns inte som det kommer bli av, jag kommer inte fatta det förrän vi har varit där i kanske 2 dagar. Eller kanske t.om när vi kommer hem? ojoj, jag ska ta vara på varenda sekund där nere. I think I´ll love it !

Nu ska jag gå och underhålla barnen och surpupporna.

ps. Igår fick jag en abborre på 1,2 KILO . TA DEN OM DU KAN !

/ Madde.

vackert väder ?

Det är det ju inte. Idag när jag jobbade så kom en tant in och sa ungefär såhär:
-"Huvva vad det ska vara dåligt väder, men man ska ju inte klaga för det har ju varit en förvånandsfull fin sommar"...
VA FAN SÄGER DU KÄRRING ?! Är du dement och suttit och stirrat in i nån lampa?! (jag sa inte detta men jag tänkte).
Hur kan man komma och säga att det har varit en fin sommar, det känns som jag sitter och väntar på att sommaren ska komma snart, men jag har gett upp och börja inse att vi är inne i Augusti och det börjar bli jävligt kallt ute. Det känns som det har varit MAX typ, 7-9 riktigt fina dagar på hela sommaren. Det är då INTE det finaste på länge. Det här snacket om växthuseffekten, att det ska bli varmare i genomsnitt, jag har inte sett nån märkvärdig förändring, jag tror att Norrland kommer få en ny istid !

Igår var jag och Marcus ute och fiskade, det gick jätte bra. Jag fick en abborre på 1 KILO (!) Det är den största jag har sett och fått själv! Sen så fick jag nån gädda också, ( som va skitful ) . Jag vill fara och fiska ikväll med, men ( tillbaka till väder snacket ) som jag sa lite högre upp så har vi inte en bra sommar, det regnar ute. Så om det blir uppehåll så ska jag klä mig i långkallingar , vilket jag hade igår också och jag höll på att frysa ihjäl, så därför tror jag att jag tar med mig ett par täckbyxor också. Ska klä mig som fan för idag tänket jag inte frysa, om det nu blir att vi far för Marcus är på Älgbanan och tränar upp inför Älgjakten (;

En liten nyhet är att vi har köpt en lägenhet, den är jätte fin och jag tror att vi kommer få det jätte mysigt där. Jag gillar att ha svarta "detaljer" i en lägenhet, tex, en vas, gardiner handukar osv. Det passar ju inte i vilken lägenhet som helst. Jag vet inte hur jag ska förklara men.. jag får väl lägga ut nån bild senare när vi flyttar in. Blir troligtvis i September (:
Längar som fan för jag vill bo i ett eget hem där jag kan göra vad jag vill utan att behöva gå på tå och fundera på om jag är i vägen eller om jag får se tv utan att "ta upp nån annans tv tid". Så i sommar har det inte blivit nå tv alls. Har för det mesta hållit mig nere i Marcus rum, pratat med matilda, varit ute och fiskat eller varit med Marcus systers barn. Helt underbara ungar!
Nu ska jag gå ner, ( som vanligt ) , ta en snus och ringa till Matilda. Om hon inte svarar så ska jag skicka lite sms, jag och hon "tävlar" om vem som kan skicka mest sms på en månad medans man har gratis sms. Vi laddade samma dag. För 2-3 år sen hade det inte varit nått problem alls att skicka 3000 sms på en månad, dvs. 100 sms per dag, då var problemet HUR 3000 sms skulle kunna räcka. Men nu har man blivit så lat, (eller skaffat sig ett liv) så man skickar nästan ingenting. Nä nu ska jag dra.

PUSS


Umeå

Tog en sväng dit igår med Matilda och Marcus, hittade rätt mycket för lite pengar. Va meningen att jag bara skulle köpa ett par skor och ett jeans par, men det blev som sagt mer eftersom det var rea överallt ! Så, vi blev glada.
Jag köpte jeans, en tunika, en cardigan, ett par shorts, leggins, en halsduk (som förövrigt va skitsnygg) (!) , och ett par skor. Har försökt leta bilder på dessa saker men hittade inga på nån förutom skorna, cardigan och shortsen. Kan inte ta egna bilder eftersom min kamera har pajjat tack vare att Marcus inte har nån hjärna ibland, well, jag trodde att min närkommande Holland resa inte skulle kunna komma med på bild tack vare detta, men då kom jag ju på att min vän Daniel har en ungefär likadan kamera, samma märke iaf, så minneskortet borde passa på den.. Så bilder från holland kommer ni få se.
Ska leta fram mina kvitton på kameran för jag ska ha 1 eller 2 års garanti, om det bara är ett år så har jag ju till jul på mig att leta fram kvittot och skicka in den, jobbig att det är i Mo i rana bara, så det blir troligtvis en tripp dit. 
Jag har letat överallt känns det som efter den där kartongen men jag hittar den inte. Jaja, den finns väl nånstans, jag har ju flyttat från min lägenhet för inte så länge sen så den ligger väl längst ner i en annan kartong.

Nu är det soligt ute, funderar på att dra en fiske tur, det har slutat brännas på min armar och rygg efter dom där 2 dagarna ute i solen, så nu är jag brun =) .... eller brunarE kan man väl säga (: Nä, vi hörs!

PUSS

Här är mina skor :
Shortsen är gröna.