Ute i solen.

Det har jag varit hela dagen. Det har varit varmt som tusan, runt 34 grader varm. Så färg har man fått. Det är ju bra så man inte ser ut som ett lik när man kommer till Holland. Det är ju synd att sommaren inte varar lika länge som vintern gör.. Jag älskar vintern men hatar att frysa, så därför älskar jag sommaren mer, om det är fint alltså.

Jag ska kolla vad det blir för väder imorgon, tror inte det blir bra men jag får väl sen. Brb.
tillbax.. ja du, det blir ju upp mot 27 grader varmt imorgon på förmiddagen och en bit in på eftermiddagen, sen blire lite moln, troligtvis en regnskur men sen vid 19-20 tiden klarnar det upp igen.. jaja. . Får väl stiga upp tidigt så man kan gå ut och steka lite kassler.

Nu ska jag se "ps. I love you" som vi har fixat på en skiva och sen kanske en till film , och sen blire sängen som gäller.
såå, vi hörs!

Herrååå.

Tärnamarknaden

Nu var den över, jag och Matilda har jobbat hela helgen i den där matvagnen. Det har gått bra, världens bästa chefer har vi också, dom är uppe varje år på marknaden ocg vi får jobba där då. 100 kr timmen och tiden går fort.
Igår var det dock jobbigt att jobba, trott som fan efter 3 timmars sömn. Så igår kväll blev det inte en sen utekväll, slocknade fort, nästan direkt jag la mig i sängen. Så idag jobbade vi, pigg och fräsh men ändå lite sliten :b

Imorgon är åker jag till mitt vanliga jobb, eller jag åker dit men jag börjar inte jobba förrän på tisdag. suck.
Nästa att se fram emot är HOLLAND !!  det är bara 17 dagar kvar !! :D

jaja, nu ska jag kolla runt lite =)

PUSS!

Farmor

Idag har jag varit och hälsat på farmor och farfar. Marcus hjälpte farfar med nån gräsklippare och jag satt och pratade med farmor, ämnet cancer kom eftersom hon har lungcancer. Det var kämpigt att sitta och lyssna och se att tårarna inte alls var långt ifrån på henne. Men hon är stark, jag älskar henne för det. Jag vill inte gå för djupt in på detta ämne för annars är denna kväll förstörd, så..

Imorgon åker jag, Marcus, Daniel, Emmy, Kristian och malin till norge över dagen. Får se om jag ids följa eftersom jag ska klippa matilda och sen så ska jag hinna träffa kjell och Gulli, som jag och matilda ska jobba hos i helgen, så det inte blir för sent, så jag får se, det beror helt på vad vi hade tänkt göra i Mo i rana.

Det finns en natt-club i mo i rana som heter "ramona". Detta är kul, för att.... (hoppas ni fattar)
Mo i rana blir "ramona". för "mo.et" u ramona sitter "i" "rana". så... ----> " RA (i)->mo<-(i) NA


hihihihih, finurligt.

Farbror Frej

haha, ja. Det måste nog vara de styggaste programmet från förr. Han är så stygg att jag skrattar ihjäl mig. Om ni har tråkigt och inget att göra så ta en titt förbi youtube.com och sök på han.
Jag vaknade för typ en halvtimma sen, gick till kylskåpet och upptäckte att det fanns tjeckisk potatissallad!!! (!) Hade glömt att pappa sa att mamma hade gjort det åt mig. Jag älskar tjeckisk potatissallad, mmhh.
Ja, iaf, jag krängde lite sånt och nu sitter jag här, funderar över vad man skulle ha gjort idag. Det var inte fint väder som alla har sagt men jag hoppas att det är det i helgen i alla fall.

Nu är det bara 21 dagar kvar tills jag och Matilda åker till Holland. wiho.
Nä undra vad man skulle ha gjort nu, jag tror jag ska slå en pling till Matilda och höra vad hon gör (: Vi hörs.

Puss

Hemavan

Nu har jag kommit hem, första gången på hela sommaren, sist jag var hemma var 1.a maj. Känns roligt och skönt att få träffa och se att min lilla kisse är okej och mår bra. Han nästan skrek när han såg mig, eller först kollade han bara på mig men när jag sa heej mååns så klickade det. Jag älskar min katt <3
Undra vad man skulle ha gjort ikväll. Ska nog bara vara här och ta det lugnt, sen imorgon ska jag väl göra detsamma. Men på Tordag blir det nog att fara över en sväng till norge, förmodligen shoppa och se nån ny film som går på bio.
Sen på Fredag - Söndag är det tärnamarknan och då ska jag jobba lite och tjäna pengar och sen på kvällen blir det lite roligare för pengarna man har tjänat. Men jag måste nog försöka spara lite eftersom helgen efter ska jag och Matilda fara till Umeå och inhandla lite nya kläder tills man åker iväg (: Längtar så mycket. (som jag redan har sagt 1000 ggr).
Snart kommer pappa hem, han slutar kl 8 så han borde vara här när som helst. Han har jag redan träffat men det blir ju roligt ändå. Jag kom på nu vad jag ska göra imorgon, jag ska fara och hälsa på farmor och farfar ! Dom har jag saknat, det har ju varit så synd att jag inte har kunnat träffa dom varje dag som förut eftersom jag har bott och gått skola 25 mil härifrån, men imorgon ska jag dit.

Nu ska jag gå och pussa på min kisse för nu sitter han nedanför mig och kollar, nu hoppade han upp.

Puss

Sommar...

...? Nej, det känns som man bara sitter och väntar på att sommaren ska komma. Vad har hänt ?
Dom säger ju att jorden ska bli varmare pga växthuseffekten och de där, men det verkar ju fan inte som det.
Vi här i norrland får väl en ny istid.
Jag är så less på denna kyla. Okej, det är väl inte svinkallt men det är då fan inte sommar heller.  NÅN dag har det varit fint väder och varmt, NÅN dag, men det kan ju vara varmt NÅN dag på vintern också. Åh, jag är så bitter nu för jag vill ha värme. Jag som jämt fryser.

Finns dessutom inget att göra inne heller, och speciellt inte i storumans kommun. Jag tror jag ska fara och fiska kanske, det är alltid roligt. Jag älskar att fiska. De som aldrig har gjort det borde prova!

Jag vill också kunna göra en fin blogg, en personlig blogg med fin bakgrund och text färg. Men jag har ingen aning hur man gör, och jag antar väl att det är svårt att fråga nån eftersom det säkerligen är svårt att förklara. Jag måste hitta nån kompis som kan göra det åt mig. Det är ju så tråkigt med en vit blogg, och dom andra är så fula. Hmm.

Jaja, i helgen är det iaf Tärnamarknaden, vilka ska dit ? JAG! Hoppas det behagar att vara fint väder då i alla fall.
Imorgon ska jag jobba och sen bär det av då hem till Hemavan, jag längtar tills jag får pussa på min kära lilla kissiwisse Måns <3 Jag har saknat hans nos och han morrhår. åh, jag kommer nog att äta upp han. PUSS på han.

Ik hou van jou ! <-- Holländska (;

Helt ensam.

Finns inget att göra, jag vill bort härifrån, jag kvävs.
Jag vill resa runt hela världen, göra roliga saker, uppleva allt som går att uppleva.
Jag ska iaf försöka, ska fan panta burkar om det så behövs.

Önskar jag vann 1 Miljon,.. Kanske lite till.

ONT !

Varför ska man ha så fruktansvärt ont i halsen, och ont i huvet får jag när jag tar i och ska hosta. Jag orkar inte, men som sagt äre ju tur att jag är sjuk nu och inte sen .
Undra hur det känns att hosta eller nysa när man är gravid? Huvva, jag skulle vara rädd att ungen skulle flyga ut eller nått.
Stackare,.

Nu är det bara 24 dagar kvar tills vi åker till Holland, jag längat så mycket och jag ser fram emot det jätte mycket!
Jag har dessutom fått höra att augusti och September är bland dom finaste månaderna i Holland, alltså värmen.
Finaste är nog på våren när Tulpanerna växer fram.
Så , jag tror inte vi behöver frysa eftersom Holländarna sover med fönstret öppet, än hur kallt det är . = jag skulle dö.
Jag räknar varje dag.

Undra vad man skulle ha gjort nu då... Jag tror jag ska gå ner, lägga mig i sängen, ta en snus, rita ett kryss över en dag i min "dagar kvar till HOLLAND" kalender och ringa till Matilda och hoppas på att hon hör vad jag säger eftersom jag låter som en ; (mycket)

1. Karl
2. Bakis gamling
3. Kedje-rökare
4. Som jag har nyvaknat ur graven
5. Om jag skulle ta en lång ton i 30 sekunder så skulle man tro att det är nån cross som kommer och kör.
6. En pensionerad "the grudge".

Den sista är nog det jag mest låter som .

Nä nu ska jag göra det jag skrev här ovan, snyta mig innan jag gör detta och gå ner för trappen.
KÖR BA så läng man lev.

Hallao.

Här sitter man, i mitten av juli och är dyngförkyld! Fy fan, jag har så ont i halsen att jag vill bara sova, men det går inte, för att om jag lyckas somna så vaknar jag lika fort av att jag inte får någon luft. Jävla näsa.

Jaja, jag är iaf ledig imorgon men inte på Lördag , hoppas det har blivit bättre, men jag tror ikket de.

I helgen är det åsele och helgen efter det så är det tärnamarknaden, kul. Ska inte på åsele eftersom jag jobbar, det hade varit skoj iaf, men jag tror att tärnamarknaden kan bli rolig iår, för den har varit rolig alla år hittills.
I år ska jag ta det lugnt så det inte blir som förra.

hmm,, jaja. Vad har jag mer att berätta. Jo, om 25 dagar åker jag och min kära Matilda till Holland. Fy fan vad jag längtar, finns inte ord att beskriva. Men jag kommer nog poopa ner mig när vi ska flyga, det var ju inte min roligaste upplevelse om jag säger så sist (och första gången) jag flög.
Men men,  1+ 2 timmar och sen är man framme hos "dutcharna" :P

Jag funderar på att tatuera mig, troligtvis blir det så, en liten nånstans, men vad och vars ?
Ja, jag får väl se.

Förresten så vad jag och fiskade i förrgår och fick en stor abborre, stekt abborre är så jävla gott!
Synd att jag bara fick en stor och nån små, dom småa är inget att ha, tycker bara synd om dom så det är lika bra att slänga tillbaka dom och låta dom växa på sig (: , hade tänkt fiska idag med, men jag kvävs ju av mig själv och drunknar i mitt eget snor.
Så jag stannade hemma och vilade, medans jag låg och vilade kom Meryam in och gav mig en teckning som hon hade ritat åt mig. Söta barn hon har alltså. (marcus syster)
och idag när dom kom och hälsade på så, när Yonas såg mig så sa han typ "ah" , pekade på mig och sprang med öppen famn mot mig. DÄR har vi en söt unge! Jag vill ha en bäbis!

Jaja , nu ska jag gå och äta ostkrokar, sånna där som har legat i en öppen ostkroks-påse sen dagen innan så att dom är så där goa och lite halv sega.. mmmmmmh.

I miss Ya´ll. Puss

Hej.

Jag tror jag ska gå ut idag . Det är inte jättefint väder men det är iaf lite sol. Måste ju passa på idag för imorgon jobbar jag ett monsterpass! Så om det är fint väder imorgon medans jag sitter inne framför kassan och ler mot gamlingar, så kan jag ju tänka att jag iaf var ute igår. hmm...

Holland närmar sig, jag längtar bara mer och mer för varje dag! :D

Idag kommer marcus´s, systers barn och sambo hem från Marocko. Dom har kört i 5 dagar och nu tror jag dom är hemma, eller så kommer dom om vilken minut som helst! Helt fantastiskt att han orkar köra 600 mil med 3 ungar i bilen.
Undra om dom är bruna? ;P Har saknat dom, kommer bli roligt att se dom! (: 

Jag har fått en ny bästis, Yonas.
Varje gång han ser mig ler han och säger "böh" (inte för att jag ser ut som ett spöke, för att vi brukar leka typ kurragömma och sen hoppar jag fram och säger "buu"). Anyway, igår när jag kom hem till Maria så va han i ett annat rum och när han hörde att jag började prata så hörde jag hur han försökte springa mot mig, när han såg mig sa han "bööh" och sen sprang han och kramade om mina ben ett tag, sen kollade han upp på mig, log och sträckte upp armarna . AW !
SÅ JÄVLA SÖT HAN ÄR!       I <3 HAN

Jag vill ha han.

Längtar tills dom kommer hit så jag får pussa på han!



finns det något värre.

Än mygg ? Nej, eller ja, det är väl klart att det finns. Men om man tänker så här då.. Man sitter i solen, steker lite kassler och försöker läsa en bok. Allt är frid och fröjd och livet känns bra, men svettigt. Nä, då kommer det myggjävlar och fan ska suga livet ur en, sen hör man en jävla helikopter komma, (trodde man) Nä, för då kommer den ca 29 bräms JÄVLAR och ska verkligen äta upp dig.
Då är det bara man packar fläsket, boken och stolen ( om man har tid ) och springer in, flaxandes som en jävla idiot.

fy fan för dom.

aja, snart äre herrå sverige och hej världen!

Sommar?

Äntligen! Hoppas att detta väder håller i sig ett jävla bra tag, jag är så less på regn och åska och kyla!
Hoppas det är fint väder i Holland i Augusti, har ju hört att juli- September är fina månader. Så, men får bara hoppas på det bästa, tror nog att vi kommer få det roligt iaf (: Det enda jag har i huvudet är Holland, Amsterdam, Horor. ( Skoja )
Nä men, jag ser fram emot det som fan, Holland kommer nog bli ett av årets höjdpunkter!
( Dvs under rubriken "roligast i år", där står då London och Studenten. )


En liiten detalj bara, det ser ut som att vi ( jag och matilda ) Kommer att få åka buss ner till Sthlm dagen före så vi är där på morgonen... FY FAN. men vad ska man göra när planen kostar nästan 3 ggr så mer ?. Det är ju sjukt!
Plus att flyga inrikes är dyrare än att flyga utomlands.. DET är ju sjukt.
jaja. Nu ska man sluta deppa , än fast resan tar 12 timmar med buss och man kommer ha sitt-sår ungefär 3 ggr längre så under tiden på bussen så kan man prata med matilda, se film, ha mysigt, sova och tänka nån gång under bussresan att; "om ca 16 timmar är vi i Holland, om 6 timmar sitter vi på planet till Holland". ojoj.

Holland baby, Holland.