Looking good.

Kom just hem från Tärnaby, har sett "Män som hatar kvinnor" med Helena Snäckvik, väldigt trevligt! Så nu ligger jag i sängen och myser med mig själv för att det är varmt här inne och kallt där ute! Blåser som fan så det låter som att väggen ska rasa in på mig. Men har den inte gjort det hittills så kommer den förhoppningsvis inte göra det ikväll heller.

Snart far man en sväng till Arlanda och sen vidare till det trevliga. Skönt med lite semester och träffa älskvärda människor som man inte har träffat på ett bra tag! Blir en vecka eller 2, får se!

Vad ska man mer säga.. hmm.. Det blir väl nån gång i framtiden att fara till Boden och hälsa på "Ancheslick" (förlåt Angelique) haha. Ja, hur som helst, hälsa på henne och "catch up" lite av dom åren som man har missat med varandra. Vi pratar nu i telefon varje dag men det hade ju varit roligare att träffas IRL.

Ska nog inte skriva något mer, sitter och överväger om jag se en film eller sova, men jag vet att jag inte är trött och jag vet absolut att det betyder då att jag ändå inte kommer somna förrän halv 3 så varför inte se en film istället för att ligga i sängen och tänka på allt och inget. För man blir ju tröttare av film!

Fan, nu blev jag hungrig. Jag vill ha en liten Cheeseburgare från Donken, ni vet dom småa för 10 kr. möööms.


Kyss

Jag vill så mycket.

Nu sitter jag hos farfar, har typ "flyttat" hit för att hålla han sällskap och han verkar uppskatta det väldigt mycket. Jag saknar dock min lilla kissekatt som sitter hemma och väntar på att jag ska komma hem. Varje gång när jag kommer så springer han och driftar runt hörnet och mjauar jättehögt! Min fina, jag blir nästa tårögd :)

Jag letar jobb för fullt men det finns ju inget, inte här i alla fall.. och jag vill gå skola men jag vette tusan vad man skulle ha gått för nått.

Jag vill resa, typ till thailand eller London igen.. Helst thailand för det är varmt. Eller kanske Nya Zeeland, ja lätt! Men eftersom ingen vill eller kan följa med så får man väl fara själv. Fan se gött de skulle va, att bara ligga på en strand och bli brun med en drink i handen.. Ja ni kan ju tänka er hur kul jag måste ha om dagarna. Jag sitter typ och drömmer mig bort till den andra världen, och i den världen finns det bara sol och värme. Jag hatar den här jävla kylan och i helgen så skulle det bli så där jävla -40 grader igen! Jag pallar inte...

Hur kan man säga nej till detta?

Sen nån dag när jag har pengar ska jag köra ner till Storuman/Gunnarn och hämta mina grejer och hämta min trådlösa som Marcus har. Jag vettefan vart alla grejer kommer få plats men jag får väl slänga de mesta.

Btw, på tal om jobb så har jag sökt på bemanningen... yey.. Kul att torka skit hela dagarna. Så jävla lame. Men jag  måste ha pengar. Jag hoppas att ifall jag får jobbet så hoppas jag på många nattjobb. Fast jag är rädd för spöken.. jadu...

Nån vecka så hade jag tänkt fara till Boden också, hälsa på lilla Angelica och se vad hon gör osv, det var ju som några år sen jag träffade henne. Vi pratar i telefon varje dag men det hade varit roligare att umgås lite eftersom jag inte har nån att va med eller prata med.

Jahaja.. nu sitter jag och svamlar om allt möjligt, hoppar fram och tillbaka i olika ämnen men jag hoppas ni ser en helhet i detta inlägg i alla fall :)

Nu ska jag sluta svammla.
Kyss

Jag har inget liv.

Hur mycket kan man förlora egentligen......... Smärta, smärta och smärta är det enda jag känner, ensamma kvällar och ensamma dagar. Ingen tacksamhet, ingeting. Antar att jag förtjänar detta. Jag som är så dum i huvet.
Jag vill bara ha ett jobb så jag känner mig behövd, ska det vara så mycket begärt...


Varför finns det ingen här när man verkligen behöver nån? Är det ingen som bryr sig?


Hur fan ska jag ta mig ur detta?

2010

God jul och gott nytt år, hoppas de här året blir bättre. 2009 startade skit och slutade skit, eller ja, kanske inte igår men innan de.. eller ja,.. hela året. Blä.

Ja det var ju en riktigt trevlig kväll igår, kändes dock inte som nyår men det var ändå kul! :) Helena.S kom till Hemavan och höll mig sällskap. Vi for till Tunet och efter de på FBU där vi firade 12 slaget med några andra roliga prickar!

Sen idag när jag vaknade hade jag ont i huvet som fan, har ALDRIG haft det dagen efter men men.. hade ont i huvet igår under dagen också så.. Hur som helst så låg jag i sängen tills 2 (?) och väntade på att Emmy, Daniel, Erik och Frida skulle komma hit så vi kunde fara och äta, var hungrig som fan så vi skulle på Sibylla men de va så mycket folk så vi for på Nannas istället, har aldrig varit där och kommer förmodligen inte fara dit igen. Var inte god mat alls och alldeles åt helvete för dyrt för den dåliga kvalitén. Nä fy och blä.

Efter vi hade ätit klart så drog jag hem och nu sitter jag här, tråkigt som fan. Men det är rätt skönt. Kommer nog somna rätt så fort ikväll (hoppas jag) ifall vi inte ska fara ut ikväll med, men dom andra såg lite slitna ut så det blir nog ingen utgång :)

Nu ska jag ställa mig i duschen och sen ska jag till farfar!

Kyss