29/6 - 2oo9

Vaknade upp imorse och mådde inte bra, försökte ringa till min chef men det gick inte så bra, han svarade inte så det var bara att klä på sig och fara dit. Jobbade till 12 då dom andra 2 kom och så for jag hem. Har värsta konstiga känslan i kroppen. Igår tex när jag skulle sova så gick det ju inte som vanligt, jag var skittrött men det gick bara inte. Låg och tänkte på massa saker, grät en skvätt och sen så somnade jag väl nånstans där imellan. Jag känner mig helt yr och jag mår inte bra, jag undrar vad som är felet. Hur som helst.. Så var jag i Storuman i helgen, det var Storumandagarna, och det var rätt roligt måste jag säga. Min kusin blev utelåst på lördag natt, han gick för de första vilse i Storuman, (lol) och när han väl hade hittat brorsans lägenhet efter 1,5 timmars sökande så hade ju såklart brorsan låst lägenheten. Han hade bankat på dörren men vi båda var helt död. Så jag vaknade klockan 05.30 av att jag hörde nån som hoppade in i köket, stolarna flög och nån låg och flåsade, där låg jag i min sov-alkov (stavning?) och trodde det var nån som skulle döda mig. Så jag pep med ett svagt hallå och kollade ut genom skynket och där låg min kusin. Han hade klättrat igenom fönstret, vi bor på 4.e våningen och jag fattar inte hur han lyckades och vågade! Högt som fan och stegen är väl från 1800-talet. Men han överlevde, somnade i fotöljen med huvet nere vid låret. Såg rätt roligt ut. Hur som helst. For hem igårkväll vid 8, trött som ett svin och jag mådde inte bra alls.. Jaja, så kan det gå.

Nu sitter ja iallafall i min säng och fryser, tror jag har feber. Suck.. Den här dagen känns lång som fan, för jag klev  ju upp före 8, jobbade i 3 timmar sen kom jag hem, hade tänkt vila men det blev inte så. Så nu är klockan bara 5. Hela dagen kvar typ. Matilda hade tänkt komma förbi när hon slutade men det blev inte så, hon skulle jobba ett andra pass för det var typ kris, ingen kunde jobba så då hoppade hon in.
På fredag blir det begravning och så stannar jag nog i Storuman hela helgen, vad ska jag göra i Hemavan? Mamma och pappa far till gränsen och brorsan ska väl vara med sin tjej eller nått.. så ja.. Kul jul. Får väl se vad som händer..

Nu hade jag nog inte så mycket mer att berätta.
Kyss

Bilder från Holland.

http://_madde.pixbox.se

Nu finns min Holland resa ute på pixbox. Massa bilder. Det var över 1000 men jag kortade ner det  till lite över 300, men ändå :)

I use to be the sun.

Jag har inget att skriva, jag tror jag ska lägga ner min blogg. Den har bara skapat massa onödiga problem så jag orkar inte mer.

Too young to die, too old to cry.
Too much in love to say goodbye.


Tack för mig.

Ensamma värld.

Det händer seriöst inget här. Var i tärna en sväng och skulle till Storuman men det blev inte så. Vi satt hos Tobias ett tag men sen tyckte jag det var tråkigt så jag skrev och frågade mamma och pappa om nån kunde hämta mig. Så mamma kom. Kände mig inte sugen på att sitta där helt tyst och inte säga nått. Så ja.. nu är jag hemma. Emmy och Daniel kanske kommer ner en sväng till hemavan så då får man träffa dom i alla fall.
Annars vet jag inte vad jag skulle ha gjort. Blir väl Storuman imorgon skulle jag tro.

Jag saknar närhet.
Kyss

hatar rubriker.

Nu var det ett tag sedan jag skrev igen. Jag har inte så mycket att säga mer än att jag jobbar på gränslöst. Ja, det går väl bra......... Lite pengar i alla fall. Undra vad man skulle ha gjort i helgen. Funderade på att fara till Storuman och göra nått men jag vet inte vad. Blir väl troligtvis inte så. Var ju meningen att jag skulle till Norge en sväng med det blev ändrade planer där också. Allt känns bara som en smet. Jag vet varken ut eller in, fattar ingenting. Allt är så annorlunda på något vis. Har ingen aning om vars jag står om jag ska vara ärlig. Jag känner mig bara ensam, sjukt ensam.. Var längesedan jag kände mig så. Jag är så förvirrad att jag vet inte vars jag ska ta vägen. Men det ska nog gå bra, det kommer väl att lösa sig.....

Idag har jag bara jobbat i alla fall.. trött som ett svin var jag. Kom hem just innan 9, åt mat och nu sitter jag här.. helt ensam. Matilda har sovit här 2 nätter men hon skulle upp tidigt imorgon och jobba så.. Hon ringde nyss för ett tag sen och sa att det kanske blir vilhelmina i alla fall, ingen av oss har lust men jag vet inte. vi får se imorgon..


Hur som helst så känner jag inte för att vara vid liv just nu. Så bäst att säga godnatt och så får man hoppas att allt känns bättre imorgon. suck.

Kyss

Swear-yeah

Nu är jag hemma i Sverige, och inte bara det. Jag är hemma i Hemavan. Det var roligt att träffa min familj och min katt <3 Han verkade ha saknat mig. Min lilla kissepisse! <3
Det regnar och är typ 5 grader "varmt" ute. Det känns hemskt.

Igår klockan 5 på morgonen så påbörjade vi våran resa från söder till norr. Det var fest till klockan 4 men jag drack inte för jag skulle ju börja köra. Det tog 21 timmar tills vi var i Tärna och vi hade varit vaken i lite mer än 40 timmar. Så sliten är bara förnamnet till vad vi var. Somnade nog inom 30 sekunder från och med vi lade oss i sängen. På resan upp så stannade vi i Borlänge, Matilda shoppade lite kläder och jag köpte en telefon. Sen så for vi igenom Mora och hälsade på några som Matilda känner. Sen så blev det ett stopp i Vilhelmina och säga hej till Boris och Erika, det var så roligt ! hihi. Hur som helst så var det ju lite stopp här och där så det tog ju längre tid än vad vi hade planerat. Men resan gick bra, inga älgar eller nått. Det enda problemet var ju att vi var trötta som fan. Sen så hjälpte ju vädret till, vindrutetorkarna var på från och med vi for tills vi kom hem. Det var bara dom typ 5 första milen som det var soligt. Yey.
Men nu är vi hemma som sagt. Imorgon börjar jag jobba, skulle egentligen jobba idag men vi kom hem vid 2 inatt så.

Nu är Matilda här, hon sitter och leker med min telefon. Undra vad man skulle ha gjort nu? Jag saknar Holland och alla som jag känner och lärde känna där.. Det är så sorgligt att det är så långt.. Men vi ses nog snart igen <3

Nä fyfan vad trött jag är, känner mig så sliten.
Kyss

Last day........

Eller det är inte riktigt sant för jag har hela dagen imorgon också, åker ju inte förrän på kvällen. Men i alla fall så åker jag "hem" imorgon. Jag kommer att gråta i mängder. Jag vet hur det kommer bli när jag kommer hem. Självklart kommer det vara roligt att se alla igen men efter ett tag kommer jag vilja tillbaka. Det är så mycket som har hänt runtomkring mig så jag vet inte vad jag ska förvänta mig. Det enda jag vet är att jag kommer vara ledsen. Så Matilda kommer att möta en väldigt ledsen flicka. Matilda däremot svävar på moln just nu. Helt kär som det hörs. Ska bli kul att träffa "karln" hennes och få se vad det är för en grabb. Men när hon lämnar skåneland så kommer hon vara rätt nere skulle jag nog tro. Men vi ska väl försöka göra det så roligt det bara går.
När jag kommer hem så börjar jag jobba redan dagen efter, så här blir det inga lugna puckar. Pang på bara. Men det blir i alla fall ett Norgebesök nästa helg. Ska hälsa på Emmy och Daniel en sväng, det är ju midsommar! Helt sjukt, jag kommer vara i 4 olika länder inom en veckas tid. Holland -> Danmark -> Sverige -> Norge .

Tiny, Johannes, Bauke, Jildau, Femke och Nynke v/d Berg.
Det finns inte ord som kan beskriva hur underbar denna familj är. Jag är så tacksam men jag vet inte hur jag ska kunna tacka dom för att jag ha fått bo här. Inte bara bo utan få bo här precis som en i familjen. När jag kommer hem ska jag hitta nått fint och skicka åt dom som tack för allt. Det kommer ändå inte att räcka. Jag är så tacksam!!



Jag vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon. Jag funderar på att fara till Sneek en sväng. Var i Leeuwarden igår och försökte "shoppa" men jag hittade bara ett par "Jeans". Jag gillar Sneek bättre så det blir nog en sista koll igenom affärerna där. Så jag ska ställa klockan och så ska jag kliva upp och packa det sista. Kommer förmodligen böla medans jag gör det, förresten hela dagen så därför måste jag göra nått så jag inte sitter här inne och sörjer.

Förresten så har jag glömt att säga att Femke är på IBIZA !!!!!!! Jag är så avundsjuk! Hon for 01.15 på onsdag "kväll" härifrån till Schiphol och så åkte hon därifrån med 6 kompisar till henne nån gång på morgonen. Sen så fick jag ett sms igår att hon låg ute och solade! FY ! Jag vill också sooolaaa. Det var hur som helst hemskt att säga hejdå till henne, hon kom in och sa hejdå och sen när hon gick utanför dörren så började jag såklart att böla. Varför gör jag ens det? Jag menar, det är ju inte så att jag aldrig kommer se dom igen. Jag har det inte lätt.

Jag vet inte vad jag ska skriva mer, ska väl försöka skriva ner en liten lista på vad jag har kvar att packa. Packade lite igår så jag har väl smink och lite mer kläder att packa.

Kyss

fatboy

Nu är det ett tag sedan jag skrev igen. Inget särskillt har hänt här i fina Holland. I Fredags så var jag med Femke till Sneek och shoppade, eller inte jag för jag har inga pengar men jag höll henne sällskap, såg några grejer som jag ska köpa när jag får pengar, så det blir nog en sväng till Umeå då. På kvällen hade vi planer på att fara ut ens väng men alla var upptagen eller orkade inte så det blev inte av men igår var vi ute en sväng. På dagen så följde jag med Jesse och shoppade, eller han skulle köpa en jacka och jag hade inget att göra och han frågade om jag ville följa med så varför inte. Sen så vi for till Bolsward och den första affären vi såg gick vi in i och så hittade han sin jacka, den var snygg! Sen så gick vi och satte oss på en Terrass och drack en Cola och så for vi in till en sportaffär för han ville kolla på joggar-skor. Jag hatar sånna skor, det finns inge fulare, det tyckte Jesse med men han vill ha nått att springa i. Han köpte inga skor men han skulle nog göra det nån annan dag (:
Sen blev det kväll och jag och Bauke for till Jesse och kollade film, Barth kom också, vi såg "The Grudge 2". Jag hatar the grudge, första gången jag såg den så var jag helst psykskadad i typ 3 månader, jag kunde inte kolla under sängen, i garderoben eller under täcket.. Fy fan, och jag finner den fortfarande cp äcklig, men nu kan jag i alla fall "leva" normalt utan att inbilla mig att jag ser nån vit kines i ett hörn. Grabbarna hade i alla fall roligt eftersom jag blir rädd för ingenting. Jag hatar ögon och saker som plötsligt dyker upp. Så dom fick sig ett gott skratt. Sen så efter filmen så gömde dom sig överallt och skrämde mig. Fy tusan.
Sen så skulle vi till Makkum, men jag och Bauke for hem, fast på vägen hem så ångrade vi oss och vände så vi alla for till Skippers och satt där ett tag. Var rätt trevligt men jag och Jesse var trött och uttråkade för Bauke och Harmen pratade om båtar för Harmen och Jan har köpt en båt och Barth stod och pratade med nån tjej, så vi satt där och "kapp-gäspade". Så vi for hem och jag slocknade fortare än fort.

Just nu så sitter jag i sängen och lyssnar på radion, jag och Bauke blev bjuden på Kaffe över hos Jesse så jag kom just därifrån, Bauke for just på jobbet. Jesse och hans familj har massa djur!! Höns, 2 kaniner, en get, 6 hästar varav 2 är föl, en minigris, katter, en hund och kor (fast det är inte deras, det är nån annans som inte hade plats med dom så dom står där i ladan). Minigrisen är så söt, den är ju stor nu men söt. Jag vill ha en!

Ikväll så kommer Jesse över och vi ska se REC, jag vet inte om jag vill se den för den är så jävla äcklig. Själva filmen är väl inte så "bra", det som gör den "bra" är ljudet, vilket jag hatar. Jag har inte sett filmen, bara 5 sekunder och mitt hjärta stannade. Jag kommer inte palla, som tur är så tvingar jag Femke att se den också för det är inte kul att se en film med grabbar som lossas att den inte är hemsk men jag VET att dom tycker det är hemskt också, istället för att skrika så skrattar dom bort det. Men men , vi får se om jag törs, det är ju bara en film men ändå.

Nä nu har jag babblat massa saker. Hur som helst så kommer jag till Sverige på Fredag. Det känns så overkligt att jag ska lämna detta fina land, det ska väl bli kul att träffa alla igen men jag kommer böla hela fredagen. Eftersom jag flyger från Amsterdam 21.30 så kommer jag sitta här uppe på rummet och sörja hela dagen. jajaa.. Jag längtar då inte. Jag landar i Danmark 23.00 och där hämtar Matilda mig för hon är i skåne och så bilar vi upp dagen efter. Jag vet inte om vi skulle stanna i Mora över natten eller nått, vi får se då.
Jag börjar ju jobba på Måndagen så jag hoppas vi inte är hemma så sent på Söndagen.

3 månader och 4 dagar har jag varit här, tänk vad tiden går fort, helt sjukt.
Kyss


Fågelbajs

Idag vaknade jag vid 9 efter 12 timmars sömn, dvs att jag gick och la mig 9 igår och faktiskt somnade med en gång. Dagen bestod av att vi cyklade till stranden halv 2, hämtade upp jesse och när vi kom fram så såg vi Harmen och några andra. Satt där ett liiitet tag och sen drog vi till en terass på stranden, drack en öl och sen så for i in till centrala Makkum, satte oss på en terass, drack lite mer, åt lite mat och en glass, sen bytte vi till en annan satt där nån timme och sen flyttade vi till terrassen bredvid och åt en pizza. Sen blev klockan nästan 8 och då for vi hem, trött som en svin så då övervägde jag sängen ;D Hur som helst så när vi hade beställt pizza så gick vi ut och satte oss vid ett bord. Medans vi satt och väntade på pizzan så pratade vi lite, jag började frysa för jag satt halvt i skuggan så jag fick byta plats med Bauke, efter 5 minuter på min "nya plats" så kände jag att nån skjöt mig i huvet och jag kollade runt och såg att det var fågelskit på mitt glas, på min tröja och på bordet. Jag sa direkt "ehm, i think SOMEONE just shitted on my head". Grabbarna började asgarva och jag skratta som fan med en halv äcklad stämma. Jesse tog ett kort så jag bjuder på den. Det var första gången nån måsjävel sket mig i huvet..


Kyss