char

Jäklar vad livet kan förändras på en grisblink... Det som är bra är att det har förändrats till det bättre!
Blir att åka utomlands i Augusti, vet inte vart än men det blir med min kära Matilda. I maj blir det nog en tur till Amsterdam med Erika.A, kanske någon fler, vet inte exakt vilka än men vi ser väl! Kul kommer det bli i alla fall.

Idag är jag ledig.. var ledig igår med och då hade jag och Jon tänkt fara ut och skotra men såklart så var det pissväder, men idag när det bara är jag i hela världen som är ledig så är det strålande sol och jättefint väder! Så idag har jag städat, är inte färdig än, ligger i sängen och taktikvilar, jävlar vad lat man är och JäVLar vad det är tråkigt att städa. Det är också tråkigt att vara ledig när ingen annan är det.

Igår var det personalmiddag på Trolltunet, det var mysigt. Fick god mat, dyrchokladN och ett frieri fick man se också, grattis Anna och Ludde! Fick tårar i ögonen, så fint var det!

Nu tänker jag återgå till min städning. Måste diska, dammsuga och torka golven. Vika kläder, byta kattsandlådan, ja... listan tar aldrig slut. Ska hinna göra mat också men det får fan vänta om det behövs.

Ska försöka uppdatera lite oftare!

Kyss