Hoisan

Jag ska snart gå och duscha men innan så ska jag berätta lite om dagen.

Jag har jobbat, kommit hem, kolla idol och nu sitter jag här :)

Jag har en fundering. Hur skriver man 40 med bokstäver ? :P

bah

I Lördags var vi på Ikea i Sundsvall, det var stort och jag tyckte inte det var roligt eller bra att vara där. Kändes som dollarstore fast med möbler. Ikea är överskattat. Var trött hela dagen, klev upp kl 5, 3 timmars sömn bara. Kom hem klockan 1 efter 82 mil körda, när vi kom hem så kom mamma och pappa och hälsade på. Dom hade varit till Stockholm fram och tillbaka. "ba så där". However, jag slocknade fortare än förut efter dom hade farit, en var det bara upp och jobba igen. Jag ska jobba idag med, fast det är första dagen jag börjar kl 4, skönt.

I helgen ska jag hem för då är det "klassfest" med dom jag gick skola med i låg - hög stadiet. Det är typ 10 eller nått som kommer, vi var 24. Det känns ju lite synd att alla inte är där av många olika anledningar. Men men, man får försöka göra situationen till det bättre. Jag tror det blir roligt i alla fall. Lite god mat och utgång är ju alltid kul :)

Jag har nyss städat lite och damsugat golvet. Men det är något som surrar som bara den i garderoben i hallen, det är ett bi. Jag vågar inte öppna dörren för det låter inte som det bara är ett bi. Det är en nackdel att bo här, det finns ett bo ute i förrådet på balkongen och jämt när man går ut där så är det nån som flyger runt och varje gång man städar så hittar man en död. Det kanske inte är bin, jag tror det är getingar. Men same shit, different spell.
Hur ska jag bli av med dom ?? Jag är rädd att dom ska flyga in i min mun när jag sover eller att dom ska sticka mig. Jag får köpa ett sängnät.

Jag har fortfarande träningsverk från mina 3 dagar jag sprang. Inte lika mycket som för 2 dagar sen men va fan ? jag tror jag ska springa hem från jobbet idag också. Jag känner mig rätt duktig eftersom jag inte brukar springa, men man måste väl eftersom man jobbar på "ett jätte nyttigt" ställe. Bah.

Nu ska jag ta mig nått att äta, sätta mig framför tv.n och slöa tills man ska börja jobba. För där får man inte sitta stilla en sekund utan att nån ska komma och va cp mot mig.
Hatar du mig så hatar jag dig.



Mjau.

Jag har egentligen inget speciellt att skriva. Idag var det tungt att jobba, är helt trött men jag sprang från Frasses och hem till lägenheten! Jag är svin nöjd, för att det kändes inte ens jobbigt, jag fick inte mjälttugg eller nått ! hihi.

Jag har funderat på att köpa en ny telefon för snart kan jag inte skriva på min nå mer. Jag tror det blir en vinröd eller svart G900, sonyericsson :) Den är skitsnygg!

Nä du, nu ska jag gå och duscha! Puss!

ps. Idag är det 1 månad sen vi kom hem från Holland :(

Vilken dag på jobbet.

Började kl 11 och slutade kl 20. Ja, det var väl kanske 20 st MAX på hela dagen, tills klockan blev halv 8, då kommer det in 30 lumpare och skulle käka. Ångest, panik, stress... ja, you name it. Var helt ensam och Jacki gjorde pizza. Så det var ju havet stormar bakom stekbordet. Men det gick förvånands värt bra :)
Sen fick jag springa hem för att hinna se en liten del av Idol.. missade hälfen men jag såg iaf alla gånger Solle var med, han se typ 3 sekunder på jobbet när vi höll på att städa bort , som tur var dom 3 sekunderna rätt sekunder ^^,

Jag ska jobba hela veckan , är ledig på lördag för då ska vi till Sundsvall på Ikea. Det blir skoj. Sen jobbar jag tills nästa lördag, det kommer bli kämpigt med 9 timmar av stress varje dag, men allt handlar om pengar (:

Nästa helg är det klassfest i Hemavan. Blir gott med mat och nått fint att dricka. Synd bara att det är så få som kommer... Mer än hälften kan inte komma av olika anledningar.. Synd. 
Jag trivs rätt bra i den nya lägenheten, den är jätte fin och stor. Synd bara att den är i fel samhälle.. eller inte samhälle, men det är väl folket som är fel. Eller nått, jag vet inte.
Jag har ingenting att göra på dagarna eller kvällarna, Marcus jobbar , jag jobbar.
Jag saknar Matilda!

Förresten så fick jag ta ledigt 2 veckor under jul, eller, fick och fick, jag sa att jag ínte kunde jobba då och det gick bra :) Eftersom det är lov så finns det alltid folk som vill jobba ihop lite extra pengar (;
Så det blir skönt att fara och vara hemma under Jul, plus att det kommer roligt folk dit. Får se vad som händer på Julafton, om jag stannar hemma eller om jag firar den men Marcus familj osv :) Det ser jag väl då.

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag vänta tills Marcus kommer hem. Sen sova.

Doei ! Tut.

Sista dagen i Hemavan.

Hade tänkt åka idag men Matilda ska ju ner till Mora och sen vidare till Skåne imorgon. Så då åker hon ju förbi Storuman och då kunde jag åka med henne, Det blir dock väldigt tidigt så jag kommer väl vara mer död än levande.

Jag kan berätta min "nyhet" nu. Igår fick jag svar från Holland om att jobba på tvätten i Bolsward (!) och det lät väldigt possitivt, så vi ska säga till när vi kommer och sen ska vi då boka en tid för anställnings intervju, typ! hihihi.

Dom verkar vara jätte snälla osv, för ja mena, hur stor chans är det att nån "orkar" göra så här mycket för 2 utlänningar som bara vill jobba några månader, han vet dessutom att vi inte är kung på Holländska, men han sa att vi var tvungen att förstå litegran, och det gör vi ^^, Rätt så bra!

Så det som fattas nu är ju att fara dit, men det är ju inte 100% säkert ännu, för det finns grejer man måste ta han om här hemma innan man kan åka iväg.
Fatta vilken upplevelse att få jobba utomlands :D hihi. jag är så glad nu !!!!!
 
Den lilla bruna har dom döpt efter mig, Madde. Sött vad ? :')

Nu är det så här.

Jag tänker inta ta bort min blogg, för jag ska inte behöva "förflyttas". En blogg är till för att läsas och dem som läser det ska tåla vad som skrivs. Jag anser inte att jag har skrivit något som behöver missuppfattas eller nått sådant. Jag skriver vad som händer och vad som försegår innanför pannbenet.
Plus att jag behöver inte säga allt jag tycker och tänker till mina närmaste först av alla. Men nu råkar det ju vara såhär att, Jag har världens roligaste nyhet! Jag blev så glad när jag kollade mina mail och såg att jag har fått svar !! Det är ju bara synd att ingen annan är glad för min skull, förutom mina egna föräldrar som egentligen borde reagera som de andra gör. Tack pappa och mamma.

Men det kan jag inte berätta nu för jag antar väl att jag måste säga det till någon annan först, för man får ju tydligen inte publisera vad man vill heller utan att fråga om lov, vad är jag, 12 ? Plus att annars är det någon annan som berättar det till han + missuppfattar allt.

Jag är bara 19 år, mitt liv har just börjat. Så låt mig vara 19 år.

kewk

Jag ger inte ut min nya blogg till de som frågar mig anonymt, hur ska jag kunna göra det när jag "inte ens vet vem det är"?

En blogg är till för att man ska skriva vad man gör, tänker, funderar över och drömmar. Får jag inte göra det så är det ingen ide att ni läser det heller.
Jag är så ledsen och besviken, fy fan.

Doei!

Ursäkta mig

Men jag har bytt blogg, det var ju synd för jag har så mycket minnen på den här bloggen. Och min fina design...
fy fan.

ps.
www.youtube.se sök på " Guus Meeuwis - alles wat ik wil". det är en låt.
Och med det menas att "allt jag att jag längtar efter är så långt borta, så långt bort från mig," = HOLLAND !!!!

blir arg.

Hoi

Maar alles wat ik wil lijkt zo ver weg, zo ver weg van mij.

WOH !

Från den 20 December - 4 Januari så kommer det vara 2 Holländare och hälsar på! Jag längtar så mycket men det är ju så länge kvar dit.. måh. Iaf, vi har hittat ett litet hus som vi ska bo i, och jag mena, det är världens bästa pris!
Tänk er, 2 veckor i Tärnaby/Hemavan för 4 pers, vad hade det kostat egentligen? typ 8-10.000, minst. Men vi fick det för 1500 SVENSKA KRONOR ! FATTA !
fy fan vad roligt vi ska ha, vi ska vara i backen, skotra, fara till gränsen, åka snowboard på fjället i puder, fara till norge, och ut och festa! hihi! jag längtar!

Jag är i alla fall fortfarande i Hemavan, jag funderar när jag ska fara tillbaka till Storuman.. Det beror på om pappa skulle jaga i helgen eller inte, ska han det så måste jag stanna för att ta hand om hunden :) Men det gör inget, det är skönt att vara hemma för en gång skull, bara ta det lugnt =)

Men dock saknar jag Marcus litegran.

Tut !


fortfarande i Hemavan.

Matilda har kommit igen och vi gör inte så mycket. Idag fick jag nått väldigt roligt, blev jätteglad och överraskad, det kom en tår eller 2 :) Ikväll eller imorgon ska jag klippa farmor, och på tal om att klippa nån så klippte jag Matilda i förr, förrgår och hon klippte av halva mitt hår i förrgår :)  SKÖNT!

Jag saknar Marcus och jag saknar Holland. Puss på er, snart ses vi!

Hemavan

Ännu en dag i Hemavan. Har inte gjort så mycket, varit med Matilda och imorgon ska vi umgås mer. Jag hade väl tänkt egentligen att åka dit och sova hos henne men hon skulle tydligen jaga imorgon men :) Så jag får väl vara ensam ett tag, tills 2 kanske.. Men jag sover ju rätt länge så tiden kommer nog att gå fort fram .

Jag har kollat runt lite på jobb och så men det fanns ju inte mycket alls... Jag måste hitta ett fort som bara den. Annars har jag inte råd med nått.. suck, varför blir man äldre ?


Undra vad man skulle ha gjort ?

Nu är jag hemma i Hemavan, känns skönt att få komma hem eftersom jag har varit hemma EN gång i sommar, och under skoltiden... hmm... typ aldrig. Så nu sitter jag här och gosar med måns, min älsklings kisse <3
Ikväll blir det att se Idol och hoppas på att dom visar Luleå så man får se inslaget på min kära klasskompis, eller förra klasskompis, Soledad =) Har längtat hela sommaren :P

Jaja, har just käkat så nu ska jag bara dega ett tag, dra upp till farmor och sen kommer Helena Ö hit =)

TUT !

Hoi

Ik denk dat hij is begonnen te aanvaarden, zij zich goed voelt.
Maar ik haat, maar dat de mensen beginnen zich te mengen in onze / mijn leven. Ik kan schrijven wat ik wil, zonder na te denken over de gevolgen?

Laat me worden.