Ojjooojoooj!

Nu är jag tillbakas i Sverige, eller det har jag iofs varit sen i Måndags! Vaknade klockan kvart i 7 typ, gjorde sig i ordning, packade det sista och sen for vi just efter halv 8. Planet gick 10.25 men det blev en sen avgång för att det var nått fel med viktberäkningen så ja.. Men tillslut for vi. Dessvärre var ju att bagaget var sent som fan också! Stod där hur länge som helst och sen så stod det på skärmen all allt bagage var upplastat (?) Fyfan tänkte vi och de andra som inte heller hade fått sitt. Men tillslut kom bagaget och så direkt efter det så drog vi på Donken och åt, lika gott som alltid ;)
Jag flög till Umeå och Matilda till Skåne, sov hos min kära vän Emilia och Anneli kom på besök också, det  var väldigt trevligt. Jag var lite hes, men inte pga förkylning, åh nej. Pga att dagen innan var vi på ett tivoli och både jag och Matilda skrek som aldrig förr så jag har nu varit hes sedan den söndagen, är än idag hes..
Kan lägga in en fin bild på oss. Dålig bildkvalité men jag skrattar varje gång jag ser den för Matilda ser sjukt rädd/arg/ledsen.. ja, allt, på en och samma gång. Man kanske inte ser så mycket och ni undrar vad som är så kul, men jag har den riktiga bilden inramad och där ser man alla de olika färger och varenda liten detalj-missbildning i ansiktet xD

Enjoy!


Sjukt roligt, jag skrattade till och med nu när jag såg den. I love it. Den heter Goliath, alltså själva karusellen så ni kan ju googla eller vad ni vill på "Goliath Walibi" och så får ni se och lära. Det är den sjukaste karusellen jag har åkt. Ja, tänk er frittfall med lite gas. Rätt jävla ner i helvetet och upp och sen NER IGEN. Jag gillade den just då, men sen efteråt, sisådär en timme eller så, så insåg jag hur jävla rädd jag egentligen var. Både jag och Matilda var helt knäppt tysta ner för den första nerförsbacken för vi blev så jävla rädd att det inte gick att reagera... Och sen efteråt när man stod där nere och kollade upp på alla som skulle plågas eller få den där äckliga magkänslan så fick jag bara ångest, så jag vågade inte åka den nå mer.
Men nästa gång gör jag nog de ;D För när man åker så är de väl kul.. antar jag? :b

Jaja, nog om de.
Nu ska jag försöka sova... Welterusten!
Kyss

Dålig uppdatering.

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade lite, 4 dagar för att vara exakt enligt Ivan :P
Våran lilla visit till Amsterdam har inte blivit av än, kanske imorgon. Vi får se senare mot dagen vad beslutet blir, jag hoppas på det i alla fall, för är man i Holland så kan man inte missa Amsterdam och horerna ;D

Nu ska vi se vad vi har gjort i veckan:

Torsdag 15/10:
Hela dagen bestod av att sitta på Arlanda för att vänta tills Matilda kom, det var rätt segt. Men sen när hon kom så vissla det bara till och så var klockan 16.20 och vi var i luften påväg till Schiphol Amsterdam. Vi mötte Kasper och Lianne på Flygplatsen och sen så for vi direkt. Vi far framme i Exmorra vid 20 tiden, dom blev rätt överraskade och alla var glada. Sen så skulle vi se film men det var en Fransk film men Holländsk text så det gick ju inte så bra så vi bestämde oss för att gå ut och ta en öl. Jag var jukt trött eftersom jag klev upp kl 05.00 samma dag men det gick ändå bra, slockande dock fortare än ett utblåst ljus när vi kom hem.

Fredag 16/10:
Jildau fyllde 22 år. Så det blev lite tårta och så vidare :) Dagen slöade vi men på kvällen så satt vi hemma och drack öl med Jesse, Femke, Bauke och Wouter + en film. Filmen sög, vi skulle egentligen ut till Makkum och dricka lite men vi sparade upp oss till dagen efter för så var det nått speciellt i där. Alla barer var öppna och det var band i varje. Man betalade 50 spänn i inträde och sen så fick man gå vart som helst. Det var Jag, Matilda, Jesse, Bauke, Kasper, Lianne, Wouter och Barth.

Lördag 17/10:
Jag och Matilda cyklade in till Bolsward för att kolla runt lite. Fick en fluga i ögat på vägen dit, huvva. Affärerna hade inte så mycket att erbjuda så vi for på en Kina-restaurang och åt lite saté.. mmHhmMm..
På kvällen blev det bar-runda i Makkum, det var väldigt trevligt men det var tungt att dricka eftersom vi var på bröllopsmiddag på på en Wok restaurang i Bolsward, sjukt gott och vi blev sjukt mätta! Man fick äta och dricka hur mycket man ville i 2,5 timmar för 26 euro! Så ni kan ju tänka er vad man krängde, det fanns så mycket att äta! Det fanns kines mat, sushi och så kunde man plocka ihop massa grönsaker och kött som dom sen stekte eller wokkade.

Söndag 18/10:
Bowling i Makkum, lite öl och efter bowlingen så for vi till en bar, dom drack 2 öl och sen så for vi hem och krängde en Tostie.

Måndag 19/10:
Slöade på dagen, for en sväng tilll Bolsward med bilen för att inhandla ett litet förråd som vi kunde ha uppe på rummet, massa fett ;) Vi köpte även tacos och spagehetti och köttfärssås som vi lagade till middagen. Det var gott, så tacosen blir väl kanske ikväll eller nån annan dag ;D På kvällen såg vi film men Bauke och Wouter.

Tisdag 20/10:
Shoppingdag i Leeuwarden, krängde på Mc Donalds och sen handlade vi lite. Köpte skor, hårtork, halsduk och en plånbok.. vare nå mer (?)

Onsdag 21/10:
Största slöardagen hittills. Hela dagen satt vi och nötte filmer och serier som man kan se helt gratis på
ch131. Sen klockan 20.00 for vi till Jesse i Leeuwarden för att se film, men när vi kom dit så hade filmen redan blivit vald av den käraste Jesse, en skräckis SÅKLART, så jag och Matilda satt och skrek för de mesta, fast filmen sög.

Torsdag 22/19:
Idag vette tusan vad vi ska göra, får skriva mer sen ikväll vad vi har gjort ;)




Dom sista dagarna av den här veckan så ska vi på ett tivoli, på lördag tror jag och kanske gå på bio nån kväll och som jag sa tidigare så blir det kanske en Amsterdam tur :)

Nu ska jag kolla om det finns nått bra att kolla på.

Kyss

Määättt

Nu har vi nyss kommit hem från Middagen, det blev på en Wok-restaurang och gott var det. Man fick äta och dricka hur mycket man ville i 2,5 timmar för 260 spänn. Det var hur roligt och trevligt som helst :) Så nu är vi mätt, Matilda såg ut att spy vilken sekund som helst men nu ser hon rätt kry ut. Nu om ett tag ska vi ut på en bar-runda. Alla barer i Makkum är öppen och det spelar band i alla typ och det enda man behöver betala är 50 kr, då får man en "knapp" som man sätter fast på tröjan och så får man gå in och ut till alla barer. Det ska bli roligt, så vi blir väl 9 pers ungefär skulle jag tro..

Idag har jag haft det trevlig, jag och Matilda fikade när vi steg upp och så cyklade vi in till Bolsward och kollade i några affärer, åt mat och sen for vi hem igen för att pusta ut!
På Måndag ska vi in till Sneek eller Leeuwarden och kolla i dom "riktiga" affärerna, det är lite half-fattigt om bra affärer i Bolsward, så det ska bli trevlig, imorgon är det Söndag och då blir det väl att ta det lugnt eftersom det blir röjj ikväll!

Jaja, nu ska vi göra oss iordning för en cykeltur till baren.

Kyss

Nä nu jävlar...

JAG/VI HAR INTE BETALAT EN JÄVLA KRONA FÖR DEN HÄR RESAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
är DU nöjd nu???!

Jag blir så ledsen att folk ska behöva läsa min eller Matildas blogg, uppfatta ALLT fel eller ta förhastade slutsatser, sen berätta/ringa och "berätta" allt hur ni har uppfattat bloggarna och sen får jag skit FÖR INGENTING !
Bara för att man har kille, så kan man inte ha vänner? Kan man inte ha ett eget liv ÄN fast man delar det med någon annan!?

Så kan du GE FAN i mig, om jag vill fara till Holland så får jag väl för fan göra det?! INGEN ska bestämma vad jag vill göra och vad jag SKA göra, jag är jag och ingen annan kan ändra på de. Och om någon försöker så förlorar dom ju själv på det, för jag orkar inte ha sånt folk omkring mig. Vill ni fråga nått så kan ni väl för fan komma till mig istället än att ringa runt till halva jorden och "diskutera" saker som inte är ERAN ENSAK!

Förlåt mig, jag blir så jävla BESVIKEN och FÖRBANNAD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Min vän Matilda ska inte behöva vara "rädd" för att skriva nått i HENNES blogg för att anpassa sig efter mig(?)... nä, ER. Skärp er för fan. Det är mitt förhållande och inte erat.

Och nu skiter jag i hur sur alla kommer bli, you pissed me off first!

HEJDÅ.

Förlåt!

Till vem det nu var som skrev inlägget om att jag var slapp på att blogga. Men du är minst lika slapp som inte orkar skriva vem tusan du är ;D haha.

Jag vet att jag har varit lite slö på att skriva men det händer inte så mycket i mitt liv just nu. Jag kanske har lite jobb på Gränslöst, där jag jobbade i sommras, så jag får bara hoppas :) Annars för övrigt så kommer Emmy och Daniel till Sverige imorgon och så ska vi till Storuman på kvällen för att vila och sen på Lördagmorgon så far vi en sväng till Umeå, vi ska bara dit och kränga hamburgare på Donken och sen ska vi hem.. eller inte! Fast jo, de ska vi ju men vi ska också kolla i affärerna och hata sig själv lite för att man inte har pengar att köpa vad man vill! Emmy ska handla för fulla muggar men jag ska bara kolla, förmodligen blir det väl att man köper nått i alla fall ÄN fast man har sagt till sig själv att spara. Men så är det ;)

Imorgon är det Idol, det är extra roligt i år eftersom det är någon som man känner som är med! Så man sitter i soffan och zoomar in varenda liten detalj och lyssnar som en hök. Det är så roligt och det är ännu roligare att det går bra för dig
Rabih.


Hoppas det går bra och att du kommer långt, det ska bli kul att se imorgon, jag längtar!


Vad ska man mer skriva? Jag är i Hemavan för tillfället, som ni kanske redan har listat ut (?) och det roligaste med att komma hem är att se hur glad min lilla kisse katt blir! Jag älskar katter, som alla redan vet, sen jag var liten har jag älskat dom och kommer alltid att göra det och jag kan bevisa att jag älskade katter redan från blöjj-åldern ;)

Den lilla katten hette Snuttan och det var mamman åt min lilla Måns!

Måns i min gamla lägenhet i Lycksele :) <3

Nu har jag helt ärligt tänkt sova, klockan är över 1 och det känns inte som det. Jag har lite ont i huvet men det har jag haft hela dagen, jag tror jag börjar bli sjuk för jag fryser och svettas imellan åt.
Det är ju typiskt..
Förresten till dom som inte vet så är det snö på backen. Brorsan skulle hämta mig igår och på vägen till "mig" på körde han av vägen och tryckte in höger sida på bilen. Men så går det när man kör utan vinterdäck när det ligger snö och slask på vägen. Diket var brant som fan och typ 4 meter ner. Så plastundustrin som bara låg typ 1 km ifrån kom och hjälpte han upp med traktorn och så körde vi hem till Hemavan FRÅN Storuman i samma däck, samma intryckta bil i typ 60 km/timmen. Så det tog ca 2 timmar hem. Kul! Men vi kom hem säkert utan att köra ihjäl oss, men det var ju inte så konstigt, det var ju jag som körde ;)

Jag har bilder på telefonen men jag orkar inte föra över dom nu, det får bli en annan gång.
Jag hoppas du/ni är nöjd med denna uppdatering och jag lovar att det ska bli flera :)

Kyss


ÄNTLIGEN!

Så har jag fått min kära lilla iPhone och jag älskar den! <3 Nog om de.

Finns inte så mycket annat att skriva för jag har inte gjort något nämnvärt. Jag var i Lycksele en sväng igår och kollade runt lite, men hittade inget att slösa pengar på :)
Undra vad jag skulle ha gjort i helgen, jag kanske far hem en sväng, städar ihop lite men jag vet ju inte vars alla saker ska rymmas, finns inte så många ställen att lägga dom på så dom är utspridda överallt! Huvva. Jag tror att det blir en sväng till Lycksele några dagar för att hälsa på Helena, käka pizza på den bästaste pizzerian och sola lite på de bästa solariumet!

Nu ska jag spela lite alfapet!
Kyss