Alla dessa frågor.

Sitter och kollar på Simpsons. Fast det är bara repriser från igår :/ Idag har jag inte gjort så mycket. Känner mig så fattig och jag har panik över hur fan jag ska göra ifall jag inte får mina A-kassa pengar den här månaden... Ångest känner jag bara, jag önskar att man hade ett jobb... Jag hoppas verkligen att jag får jobbet som jag sökte på, synd bara att det är ungefär en månad tills sista ansökningsdagen är så vad ska man göra tills dess? Allt känns bara så jobbigt. Jag vet att jag kan fara på frasses och fråga men jag har sagt till mig själv att ÄN om det är de sista jobbet på planeten så jobbar jag inte där, inte med den chefen och med de avtalet. Fatta hur mycket pengar som jag förlorade genom att jobba åt han.

Sen så vill jag flytta men jag måste ju ha pengar till det, och det betyder att jag måste jobba här.... först innan jag kan flytta. BAH !!!
Sen .. ska man gå skola, vad vill jag göra, vad borde jag göra, vad gillar jag?! Jag vet inte... PANIK !!!
De här året SÖG. Hoppas allt går uppåt nästa år.

Kyss

10/11 - 2009

Ny vecka, eller ja, början på en ny vecka. Men mina dagar känns som vilken dag som helst, har inget att göra om dagarna, ingen att vara med. Börjar kännas lite ensamt de här. Stora funderingar vart man skulle ha varit på nyår, funderar på en tur till Skåne för att vara med Matilda, verkar ju inte vara nån som ska på hotellet för det är så mycket folk, vilket jag håller med om. Det är inte alls roligt att vara där, eller ja. Det beror helt på vem man far dit med och eftersom Matilda inte ska dit så hade jag ingen större lust att gå runt och känna mig obekväm.. typ.

Dagen började med att jag steg upp, fikade, kollade på Gossipgirl osv, sen efter middagen så duschade jag, blåste håret torrt och plattade till det. Jag älskar när det är platt, inte för att det ser bra ut, utan för att det är så jäääkla skönt, ingen stor kaluffs som är ivägen och det blir bara så "lättskött".
Just nu sitter och med Måns och kollar på nån film som är på 6.an fast den är typ slut nu snart...

JAJA, nu ska jag inte svammla nå mer.. vi hörs!

Kyss

åh.

Vad skulle man ha gjort egentligen? Jag är så rastlöst så det finns inte, jag vill ha ett jobb. Men det finns inga jobb här och jag är inte så sugen på att ta hand om gamlingar, tror aldrig jag skulle klara det. Så vad ska man göra, flytta? Ja tack, men vars? :s

Det var meningen att jag skulle klippa Emmy idag men dom stannade i Storuman så det får bli en anna dag, ikväll blir det väl att se lite tv och äta nått gott. Jag känner mig så ensam..

MATILDA, KOM HIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Someone like you..

Ja Matilda, du har heeelt rätt. Det händer inte så mycket här uppe för en viss person har bestämt sig att bli dansk! Så det finns inget att skriva :b Jag sitter hela dagarna så jag får ont i arlset! Hoppas att jag får jobbet som jag sökte på Nannas, men sista ansökningsdagen var i december typ, så jag får väl ta mitt arlse och hälsa på dig lite, om det behagar damen ? ;)

Nåväl, som sagt så händer det inte så mycket här i Hemavan. Just nu sitter jag och kollar på tv med brorsan, finns inte så mycket att se så jag funderar på att kolla några avsnitt av Sex and the city, men
den här sidan verkar ju inte fungera så jag får väl vänta tills det gör det. Medans så ska jag kolla på The hills som man kan se på MTV.s hemsida :)

Jag vill göra nått kul! Jag vill till Thailand typ nästa år över jul och nyår, eller nån annanstans (?) Skulle vara kul att fara ett stort gäng och bara ha kul! Jag vill resa, jag vill vara rik så att jag kan resa. Resa är den bästa sysselsättningen som finns, fattar inte hur man INTE kan vilja resa? Men dom som inte vill har bara inte gjort det än.... Suck.

Jaja, nu ska jag pussa på min fina Måns och sen vette fan.

Kyss