blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabla

Har just kollat på Idol och kommit fram till att; FAN va dåliga alla är. Okej, jag kanske inte hade kunnat göra det bättre själv men det är nästan så att jag börjar tro att det tyvärr är så, VA FAN?!

Idag har jag jobbat. Nån grej för alla kylar hade tydligen brunnit så när jag kom till jobbet imorse så var det bara att börja packa varor och tränga in dom i ett litet kylrum så att dom inte förstörs. Så det såg rätt tomt ut i butiken. Men man får väl se det från den ljusa sidan (som chefen sa), nu fick man ju chansen att skura alla hyllor så nu glänser det nästan när man går där ;) Dagen för mig har varit rätt seg, har haft ont i huvet och kännt mig alldeles förstörd. Vet inte varför men det känns bättre nu efter 2 alvedon. Jag hoppas att jag kommer kunna somna lite tidigare ikväll. Jag lyckas iofs aldrig med det så jag får väl se hur det slutar.
Imorgon blir det att jobba, varor kommer imorgon och jag hoppas det inte kommer alldeles för mycket kylvaror för jag vette tusan vart allt ska få plats då, vi får se.

Nu ska jag läsa aftonbladet.

Kyss

snark.

Sitter här helt själv och funderar lite över livet. Funderar vad jag ska göra av det. Man borde ju göra det man vill göra, men varför gör man inte det? Nu pratar jag inte om mig själv, utan menar bara varför folk inte gör det dom känner för. Man lever bara en gång. Jag tänker då försöka göra så gott jag kan av mina drömmar.

Sitter i alla fall nu och kollar på 6:an, är nån film som jag knappt kollar på. Nån Action skulle jag tro, förmodligen därför jag inte är så värst intresserad av att kolla. Idag har jag varit sliten som fan, trött hela dagen. Längtar tills på Söndag för då är jag ledig och jag tänker städa och rensa ur min garderob. Har så mycket kläder som jag inte använder som bara ligger och tar plats. Men innan städeriet och rensandet så tänker jag sova som aldrig förr. Ingen ska få störa mig... SOVA!


AJA, orkar inte skriva mer.

Kyss




Idol

Sitter och kollar på Idol och har kommit fram till att det har blivit tråkigare. Man får se mindre av musiken/sången och det är mer prat. Men men, jag gillar ändå att kolla på det. Sitter ensam hemma hos jon och kollar för farfar satt och kollade på nått annat, skulle ändå ge hans lilla Pusi mat. Hon sitter just nu bakom tv.n och surar. Tror hon saknar han.

Imorgon jobbar jag, känns mindre roligt som det känns nu för jag är sjukt trött..... Men nog överlever man :)

hohojaja, nu tänker jag slita fram henne därifrån och ge henne lite kärlek.

Kyss

tider..

Sitter hos Jon nu och slappar. Han sitter och skriver Logistik och jag klappar hans katt som ligger och trynar bredvid. Hon är så söt. Idag har jag jobbat men imorgon står ledighet på menyn och jag har tänkt sova så länge som det bara går, det var längesen jag fick sova ut, dvs så länge JAG vill och imorgon blir det så.

Jag har ännu inte bestämt mig vad jag vill göra på jul men det känns som jag måste bestämma mig rätt snart. Ifall jag ska flyga någonstans så är det ju bäst att boka nu innan allt blir så dyrt. Det är så mycket jag vill göra fast ändå ingenting. Det känns som att jag är den enda i hela världen som kommer sitta ensam på jul och göra ingenting. Är lite småsugen att fara till Holland över jul men jag tror inte det blir... Ångest.

Nu tänker jag se ett avsnitt av Family Guy och sen blir det att dra sig den långa vägen till sängen för att sova.
Godnatt gott folk!

Kyss





Tiden går alltid samma väg.

Herregud vad tiden går fort. Jag slutade jobbet ca 18:20 och nu är klockan 19:45, jag slutade ju just! Snart börjar Idol men farfar verkar se nått på tv:n redan så jag vet inte hur jag ska göra. Jag kanske bjuder in mig själv till Jon så att jag får se det. Annars kan jag ju iofs kolla det imorgon när jag kommer hem från jobbet, det är ju inte hela världen..

Idag tycker jag att tiden har gått fort, inte bara nu men faktiskt hela dagen. Det är inte ofta det känns så, kanske är det för att det har funnits saker att göra hela tiden. Imorgon väntar en till arbetsdag med nya varor så morgondagen kommer förmodligen också att gå fort.

Bah, har inget kul att skriva om.. Hörs en annan dag :)

Kyss


Angelique och mig, Boden alive -10

Ledig, ledig, ledig!

Idag är jag ledig. Är dock bara ledig en dag men det är ändå skönt! Jag gillar mest att jobba helgerna för det är då folket är där och det finns alltid nått att göra. Det finns det ju alltid iofs, men det rullar som på lättara under helgerna. Sen kommer jag att jobba ända tills på lördag och så är jag ledig Söndag och Måndag, skönt! Då tänker jag göra nått roligt hade jag tänkt. Jag vill fara till gränsen och fiska och sen på kvällen drar man till mo och ser bio eller nått. Eller så åker man dit på dagen och shoppar lite.

Nu har jag ju en ny dator i alla fall så NU kan jag lägga till bilder igen. Nackdelen är ju att jag inte har några ännu på den här datorn, haha. Jag vet som vanligt inte vad jag ska skriva så egentligen ordbajsar jag bara just nu. Skriver det första som kommer upp i huvudet. Kanske inte är så kul att läsa men det är kanske kul för mig sen om några år, eller kanske inte. Nä du, nu tänker jag i alla fall se lite Paradise Hotell innan jag ska göra middag till mig och farfar. Jag vet inte om jag har skrivit detta förut men jag söker en lägenhet här i Hemavan, jag vill bo själv och det har jag velat ända sen jag flyttade ur min lägenhet i Lycksele. Har man en gång flyttat ut så vill man inte flytta hem igen. Är rätt skönt att kunna komma hem och bara känna att man kan sitta och göra ingenting istället för att känna sig pressad och fundera om det är nått som jag borde göra och när jag gör nått så gör jag det för min egen skull och ingen annans. Svårt att förklara men men :)

Vi hörs! Kyss


Förresten så fyller Matildas kära far år idag! Grattis på dig Willy, ska se om jag kan sno nån bild på han.. och här är den!

:)

Sitter hos Jon och kollar på när han håller på att packa ihop sin stuga för han ska flytta till Hemavan, vilket jag tycker är KUL. Äntligen är jag inte den enda människan i Hemavan. Kan kännas som de ibland.

Igår beställde jag en dator, det blev en Dell Inspiron. Hoppas den är bra och att jag kommer bli nöjd över den. Jag tror den är bra, den måste va bra annars kommer jag börja grina för dom onödiga pengarna jag la ut på den.

Nu ska jag hjälpa Jon att diska, vi hörs!

Kyss, Madelene.