jaha tjaha

Nu sitter jag hos farfar efter en god middag. Gjorde kyckling-curry och ris med kokade grönsaker och fetaost. Det var riktigt gott :) Gjorde vitlöksbröd till det också.

Jag hade tänkt åka till mo ikväll men det går ju inte eftersom moder natur valde att ge all skit till just Tärnafjällen, tack så mycket!

Ni kan kolla
HÄR och HÄR vad jag menar.. samt läsa på www.vk.se .

Så ikväll blir det väl att stanna hemma medans dom andra som redan är i Norge får ha roligt, dock tar dom sig inte hem ikväll eller imorgon.

Jag har inget roligt att skriva idag, förutom att jag ska till Holland om 10 dagar :) 26.e Maj - 7.e Juni. Det ska bli roligt, sen när jag kommer hem så tar brorsan studenten så det ska ju också bli roligt! Sen så åker han in i lumpen i augusti så då lär man inte se han på ett år.
Dessutom så fyller han 19 år idag! Det känns så sjukt för det känns som att jag nyss fyllde 19! Men man börja ju bli gammal.. ha-ha. Hur som helst, GRATTIS BROR!

Jaja, nu ska jag se lite Grey´s Anatomy!
kyss

Jag hatar rubriker.

Här ligger jag, "mitt-i-natten" och borde egentligen sova. Men jag kan inte, jag vet inte varför?! Så istället tänkte jag slänga in ett kort men nytt blogginlägg här. Tror dock att jag har tappat mina få läsare pga lite med inlägg. Tror den här bloggtrenden har börjat svalna för jag märker att det är fler och fler som skriver mindre och mindre i sina bloggar. I alla fall dom som är värda att läsa.

Snart så åker man iväg på lite rajtan-tajta, eller vad man ska kalla det. Lite semester och det behövs ju innan sommaren då jag ska jobba näst intill varje eftermiddags pass, dvs att jag är hemma 20:30 på kvällarna, hela sommaren! Det kommer ju sitta fint i plånkan sen och det som är "bra" är att jag inte har tid att bränna pengarna heller. Så just därför passar jag på nu att göra nått innan det drar igång.
Är ändå ensam hela sommaren här i Hemavan, som alltid.

Maar nu ga ik slapen, dat is voor de Nederlandse vrienden. Welterusten en lekker slapen! Tot ziens!

Kus

Headline.

Just nu sitter jag i vardagsrummet med farfar för han hade eldat och det är varmast härinne då, just därför sitter jag här! Kom just hit, har varit hemma och spelat nått geni-spel med familjen. Jag vann första ronden (barnfrågor), den andra gick inte lika bra som va vuxenfrågor. Man kanske är dum i hela huvet ändå? hö-hö.

Imorgon ska jag jobba, skönt att det är Söndag, dvs att jag slutar kl 18.00 och sen är jag ledig på Måndag, great!
Fick också reda på att jag får ledigt i slutet av maj till 17.e juni, vilket är awesome så det blir väl en liten välförtjänt resa till mitt älsklingsland, (än så länge).

Vad kan jag mer berätta.. Jo, min bil gick sönder för ca 2 veckor sen (?) så jag har fått köra en sur-saab tills idag! Pappa har lagat den så nu funkar den igen ;D Ska köpa en ny bil i sommar hade jag tänkt men jag har inte funderat ut vilken än, jag vill bara ha en som drar lite bensin och inte är allt för ful! Jaja, nu ska jag njuta av den underbara värmen som är här inne och sen ska jag sova så jag är pigg imorgon så att dagen går någorlunda fort :)

Förresten så ringde Morfar idag och det var roligt, har inte pratat med han på länge, över ett år (!) Så det var väldigt roligt.

Skriver mer imorgon, kyss!


Min Angelique och jag.

livet i en sillburk.

Nu är det 4 veckor sen jag skrev, jag har inte gjort så mycket.. Jobbar för fullt så det blir lite ändrade planer :/ Fick tillbaka högskoleprovet resultatet och det var bara skrattretande! haha....!

jaja, nu pratar jag med Angelique i telefon, som vanligt och säger inte så mycket. Pratar precis som att hon vore här :b JAJA, jag vet inte vad jag ska skriva, jag fattar inte varför jag har en blogg egentligen. Mitt bloggliv blev förstört så jag känner inte för det längre. Kanske får ett ryck nån gång i framtiden, man vet aldrig.

Imorgon ska jag jobba så nu ska jag se ett Desperate Houswives avsnitt och sen sova, pengarna ska bara rulla in!

Godnatt, kyss