NU !

Nu sitter jag på Arlanda i väntan på att "mitt" plan ska gå vidare mot skåne län. Flyget går 20.35 så jaa.. det är ju ett tag dit. Men jag ska nog hitta på något så att tiden ska gå. Jag är trött som fan men har inte zoomat in nått nice ställe att sova på, men innan jag finner detta ställe så ska jag sitta här och nörda lite. i 1 timme och 20 minuter till iaf. Känns inte som jag orkar sitta så länge, skärmen sitter så högt upp så jag börjar typ må dåligt när jag måste bryta nacken bakåt. Sen så har jag krängt cheeseburgare så det kanske bidrar till lite illamåendet :)

Pappa ringde just och hörde hur resan hade gått, den gick rätt bra. Förutom att jag klev upp klockan 05.00 imorse för att kirra en stand-by biljett på Storumans flygplats, jag hade ringt dagen före och hört om platser och det var gott om dom. Så jag kom dit just efter 6 och vad tror ni hon i "kassan" säger. "Tyvärr så går det inga flyg idag pga tekniska fel"... JAHA?! va fan ska jag göra nu då?? tänkte jag. Dom skulle fixa en buss som gick till Umeå så att passagerarna kunde flyga från Umeå kl 12.50, men INTE jag för att jag inte hade bokat. Fy fan. Så det var bara att vända och på vägen till Storuman så ringde jag Matilda och funderade hur jag skulle göra och hon sa att jag skulle hinna med bussen som gick halv 9. Jaja, jag var på väg till Storuman och tänkte tvinga brorsan att skjutsa mig till Lycksele och se hur det var med flygen där. Men när vi nästan var i Storuman så mötte vi bussen (!) så jag skrek "vänd"! och så körde vi om bussen och jag hoppade på. Kom till Umeå, hälsade på Selver och han hjälpte mig att kolla efter sistaminuten biljetter som vi bokade, sweet! Så vi passade på att kolla på vidare resa från Stockholm och hittade en billig som jag också bokade direkt! Känns skönt att jag inte behöver stressa och vara orolig att jag inte ska komma med nått flyg. Så sent ikväll så kommer jag vara i Skåne och vara med min finaste Matilda <3 hihi, jag längtar, jag har inte sett henne på flera veckor och jag är så excited!

Nu är det 1 timme och 10 minuter kvar och jag vette fan vad jag skulle ha gjort.. Försöker locka hit folk som kan hälsa på, tex Anneli och Emilia men ingen av dom verkar vara vid liv så det blir nog en ensam dag bland alla människor här på Arlanda :)

Nu ska jag surfa runt lite och hoppas på att jag blir piggare, fy tusan vad trött jag är !
Kyss

1 år sen..

För exakt ett år sen så hade jag och Matilda landat i Stockholm på Arlanda för ca en halvtimme sedan.. Där satt vi och var sjukt taggade och förväntansfulla och nyfikna hur våra 12 dagar i Holland skulle bli. Kan inte fatta att det är ett helt år sedan, tiden går så fruktansvärt fort, jag skulle vilja vara i Holland just den här helgen för det är Dorpsfeest och det var typ det roligaste helgen någonsin, hände så mycket roligt för mig och Matilda (haha) och vi hade bara så roligt!
Jag hatar att jag är ensam här uppe i de här surhålet så kallad "Tärnafjällen", om jag fick så skulle jag bränna upp skiten, folk som bor här har fan inget liv. typ.. Och inte för att vara taskig mot ungdommar som skaffar barn nu, visst, jag skulle lätt kunna ha en bäbis så jag förstår varför andra också vill ha det, men skillanden verkar ju vara att jag tänker framåt och inte dom. HUR kan ni?! HEJDÅ utlandet, HEJDÅ party, HEJDÅ festivaler HEJDÅ ALLT !! Nu tänker ni att jag är dum i huvet och att "vadå, man kan väl göra det i alla fall" Jo, det är väl klart man kan, men hur snällt är det mot ungen och sätta den på dagis eller nått? SKulle nog ha tänkt igenom innan ni sålde er ungdom till djävulen. ÅH jag känner ba.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Barn hinner man skaffa.

Nu har jag avreagerat mig lite, jag älskar barn och som sagt skulle lätt vilja ha en, men jag känner att jag måste få vara nöjd med min ungdom innan jag bestämmer mig för att vara vuxen, och ingen kan få mig att göra nått annat.

Nu ska jag gå ut med Mulle för ingen annan jävel verkar ju göra det!!!
Kyss

hoi lieverd!

Nu sitter jag hemma hos mina päron efter en dryg arbetsdag.. jag har varit så trött och på dåligt humör så jag har bara viljat begrava mig själv i grus.. typ. Men men, så jag kom hem efterjobbet, 20.35 (!) åt som en gris och sen så satte jag mig ner och degade framför datorn! Sen så fanns det ett spel på Farmville som jag tyckte att jag kunde prova, och det visade sig vara beroendeframkallande för ms. Madelene Mikaelsson. Så jag ringde min vän som också är beroende av sådanna spel och sa att hon kunde komma hit och spela lite med mig och prata osv. Så hon sitter här nu och vi bara tar det lugnt. Ska skjutsa hem henne senare men jag vet inte när. Imorgon har jag lååååång sovmorgon! Börjar klockan 4 och slutar klockan 7. vilket är skönt med bara 3 timmar, men det hade ju varit skönare att vara ledig, som jag egentligen skulle vara. Men men, pengar är ju alltid bra :)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, det händer inte så mkt här i Hemavan, jag hatar att vara här. Det är ju mysigt osv när man vill ta det lugnt. Men vad äre för idé att ha en blogg när det inte finns nått att berätta? Iofs så är ju en blogg tillf för egna synpunkter och egna tankar........... Men jag har väl inte så mycket på hjärtat just nu. Jag är godis-sugen som tusan, men statoil är ju stängt.. balla.

Btw, en nyhet har jag att berätta! Alex tog körkortet idag, min bror alltså.. för ni som inte vet att jag har en bror eller att han heter Alex. Så grattis till han!

Herrå, kyss!


Var väl inte den snyggaste bilden men men. Visst är vi lik? Not. Han är blond och blåögd, och jag är en turk.

Fast...

Jah, nu sitter jag i Gunnarn och gör inte så mycket, är för de mesta bara trött. Var meningen att jag skulle hem idag men bussen gick tydligen inte............................. så där satt jag och funderade på vad jag skulle göra så jag var tvungen att ringa Marcus och be han hämta mig för annars hade jag varit tvungen att sova på stationen och det ville jag inte. Jag har lite ångest över att bussen inte gick för nu sitter min kisse helt ensam i lägenheten, så ensam.. Ingen är hemma och ger han mat eller nått, så när jag kommer hem imorgon ska jag ge han jättemycket mat och sen ska jag köpa kattgodis åt han, min lilla bäbis!

Idag har det varit sjukt varmt ute, man kunde nästan inte vara ute så jag har bara varit inne typ :P
Nu ska vi se en film tror jag och sen ska jag nog sova, är trött som tusan!

Godnatt, kyss!

Hemma

från jobbet efter 2 timmars arbete.. ska med bussen klockan 12 för jag ska på kalas ikväll. Ska bli skönt att vara ledig 1 dag (!), har jobbat 6 dagar i sträck nu och jag är så less... Det kommer väl inte kännas som en ledig dag imorgon eftersom den kommer bestå av uppstigning ur sängen och sen sätta sig på bussen igen.. i 3 jävla timmar.. usch vad jag hatar att åka buss, hade jag inte varit så fattig så hade jag lätt tagit bilen men men :)
Jag har ju tänkt tjäna rejäla (stavning?) pengar nu i framtiden och jag hoppas det finns många fler som är sugen på några extra tusen i månaden (?) ;)

Nu ska jag göra mig klar för bussen går snart.. eller ja.. typ.

Kus

Mo i rana

Då har man varit i Norge och hälsat på Emmy och Daniel och se hur dom bor och har det! Väldigt mysig lägenhet. Kom dit vid 22.15 typ, åkte med Dennis mamma för hon skulle förbi Mo, så jag kom dit, tog nån öl och sen begav vi oss till Ramona och Big Ben. Erik var också där och en tjej som heter Frida (alltså hos Emmy och Daniel). Så när vi kom fram så var det dött på Ramona för klockan var lite, så vi gick upp på Big Ben och så säger Emmy när vi står i baren, "Men är inte de där Lars Persson?" Jo men se på fan, då satt han där med Tobbe, Johan och nån gammgubbe som jag började önska livet ur där ett tag, drygjävel. Hur som helst, det var ju trevligt och otippat att man skulle träffa dom där :) Så vi umgicks och den där dryga gubben fick böter för när han blev utslängd pga fylla typ så pissa han ju såklart på trappen in till Ramona, 3 sekunder senare kom Polisen och så fick han böter. eheheehe.
Sen så gick vi ner på Ramona och satt där när klockan blev lite mer och då var det rätt så bra med folk men det kom ju mer efter ett tag. Daniels kusin beställde in Skumpa för nästan 600 spänn, som smakade skit. Ja ni.. vet inte vad jag ska skriva egentligen :) Men det var en trevlig kväll, förutom att jag var så jävla trött, slutade ju jobba klockan 7, hade inte tänkt fara men det blev ju så ändå, och ännu bättre vare ju när jag fick gratis skjuts :)

Nu sitter jag bara på mitt rum och väntar på att Matilda ska sluta jobba så hon kan komma hit och se en film med mig. Imorgon jobbar jag och 6 dagar framåt, det kommer kännas gott i plånkan senare, är hur surt det känns just nu ;D

Kyss