Ord bajs.

Denna dag gick överraskande bra! Tur det.
Jag vet fortfarande inte vad jag ska göra i helgen men lilla Emmy undrade om vi skulle komma till Norge en sväng. Det lät väldigt lockande eftersom det var ett tag sen man fick umgås med riktigt folk. Fast Matilda har ju varit här, och hon är en riktig människa ;b Men vi har ju inte varit och hälsat på än så det skulle ju vara roligt, it´s just... Jag får inte min lön förrän nästa vecka!! Så jag tror inte det blir av det nu i helgen... Men jag ska prata med mr. Nilsén.

Nu ska jag bara ta det lugnt, kolla lite på 3.e säsongen av DHW och sen ska jag gå och duscha, Eller jag tror att jag ska duscha innan. Fy fan vad roligt blogg jag har, not. Jag skriver verkligen om ingenting. haha. Aja, nån gång kanske jag har nått vettigt att skriva. Dvs till jul när något riktigt roligt börjar hända!

Kyss


trötthetens dag.

Kom just hem från buss stationen, har varit och lämnat av Matilda där, hon kom igår kväll från Mora med buss och nu måste hon åka vidare för hon ska jobba natt i natt. Själv så börjar man om ungefär 30 minuter. Nu är det dags att söka ett nytt jobb, jag är så less. Jag tror inte man ska känna såhär av att fara på jobbet. Så, är det någon som vet vars man skulle kunna jobba så skulle jag vara tacksam! Jag fick i alla fall säsong 3 av DHW igår, det gick fort eftersom jag beställde den i förrgår, så det gör mig ju lite gladare, då har jag nått att göra när jag kommer hem.
Jag vet fortfarande inte vad jag ska göra i helgen men jag tror att det blir ganska lugnt eftersom jag inte har fått pengar än, vilket gör min väldigt handikappad inför helgen.
Nä nu måste jag gå och göra mig i ordning.

Kyss <3

bah

Hemma och kollar på Simpson. Idag innan jag for och jobbade så beställde jag säsong 3 av Desperate Houswives. Jag kunde inte låta bli, den kostade ju inte ens 200 kr så det är värt det. Än fast den hade kostat 500 då hade det varit värt, men jag hade inte beställt den idag ;D

Jag har inte så mycket vettigt att skriva nu men jag återkommer väl om jag kommer på nått vettigt.

Kyss


frost!

Jag har så ont i ryggen! Jag tror att jag sov för länge idag, men ändå när jag kollade på klockan så var den bara 11. Skönt att man har en timme till godo. Fast imorgon har man nog vant sig. Idag ska jag bara slappa, kolla på Desperate Houswives, äta och städa undan lite.
Sen i helgen är det Halloween. Vet inte riktigt vad jag ska göra då, jag tror jag ska ut men jag vet inte om det blir hotellet. Jag vill inte klä ut mig så jag ska höra mig omkring och se vad alla andra tänker göra.

Nu ska jag se dhw. Måste skynda mig för jag ska jobba sen idag (!) . bah.

Kyss

Piss

Jag är ungefär snäppet ifrån att bryta ihop. Pga av mitt jobb. Nytt jobb sökes, fort! Nu har jag i alla fall kommit hem och jag sitter och kollar på 40 year old virgin på 3.an, med Marcus och Christian. Sen efter den filmen så ska jag se lite Desperat houswives. Åter igen, det är så jävla bra!

Nu ska jag kolla klart.

Kyss


   Måns <3

Utmanad!

Nu har jag tagit mig tid att skriva den här utmaningen som jag fick av :
Emmy Karlsson och
Helena Abrahamsson!


Reglerna är följande:
* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg. (check).
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

1. Jag hatar fötter. Jag måste jämt ha sockar på mig, tex om jag har leggins och far ut på fest så tar jag alltid med mig ett par sockar i väskan ifall vi ska fara på förfest eller efterfest och man måste ta av sig skorna, och jag dör om jag kommer i kontakt med andras fötter, se men inte röra, Tack. Det fulaste/äckligaste är gubbar som går i sandaler, Barfota (!)
Okej, så farligt är det väl inte men blä.

2. Jag hatar ögon, inte människo ögon men hemska ögon. Om jag ser en film eller läser en bok eller vad som helst och det hoppar fram nån jävla gringo med världens ögon, så är min kväll förstörd. Då sitter just den där bilden, just dom ögona, inborrad i min hjärna så det enda jag ser är dom. Därav kan jag tillägga att jag är väldigt mörkrädd, inbillar mig allt och inget i mörkret. 

3. Jag är väldigt kräsen, det är lite jag tycker om i mat väg, men tro det eller ej, jag älskar mat! Jag skulle kunna äta jämt. 

4.  Jag tror inte det finns någon som är morgon tröttare än mig, tex, skolan. När jag skulle upp på morgonen så snoozade jag in i det längsta, och när det var typ 5 minuter kvar så låg man och verkligen kände efter och gjorde egna bortförklaringar i huvudet för att få stanna hemma. Eller så försov man sig ändå, vilket inte var med mening alla gånger. Det känns som att jag hellre vill dö än att kliva upp före 10-11.

5. Jag äter inte griskött. Men jag är inte muslim. Äter bara grillkorv, resten smakar svett och är bara vidrigt. huvva.

6. Jag älskar djur väldigt mycket ( INTE SPINDLAR !!! ) , min katt måns tex. Han är det bästa som finns. Han pratar med mig, är oftast inte sur, han lyssnar när jag behöver det som mest, han tröstar mig när jag är ledsen och han finns där jämt när jag behöver han. Det är synd att han är så gammal nu, han är runt 12-13 år. När han dör, så kommer jag att dö. När jag var liten så fantiserade jag om HUR jag skulle få Måns att bli en människa för han var den enda som jag älskade och älskade mig tillbaka xD haha. Madde <3 Måns.
Men förövrigt när jag ser små, lurviga djur så får jag en pipig röst och jag vill bara mosa dom. För 3 år sen så var jag och såg några kattungar, riktigt små. Jag började nästan grina.

7. Jag älskar att fiska och med det menar jag att få fisk. Jag vägrar att ta lös fisken, sätta på masken på kroken om man metar och jag vill helst inte ta i den. När jag får napp och har dragit upp den, så är det bara för den andra att veva in, ta lös fisken och döda den. När dom ska döda den så håller jag för öronen och sjunger på nått så att jag inte ska höra nått äckligt bryta-nacken ljud, och om den andas eller nått så slutar jag inte tjata om att slå ihäl den förrän den är stendöd. Så jag är egentligen en börda att ha med :P Men jag älskar det verkligen!!

Jag utmanar:

Helena Östhagen

Matilda Willysdotter

Minja Kallio

Soledad Alarcon

Ida Rönnholm

Erika Lindström

Emma Fredriksson

Snappie.

Sitter hemma och kollar på pimp my ride... världens dåligaste program. Dom kom ju till Sverige en gång och "pimpade" 2 tvilling svenskar som var "hård rockare". Så jävla pinsam man kan vara. Jag skämdes av att se dom, med deras dåliga svenska, deras jävla "hard rock tecken", deras långa hår, deras skrik och blablabla, gud vet vad dom höll på med. Okej, jag vet att jag låter som nån jehovas eller nått. Men Jag har försökt att radera lite svordomar!

Jag har inga pengar och det är så mycket som måste köpas hit. Men snart får jag pengar. Men innan dess så har jag en lååång vecka framför mig, men slit. Jag hoppas jag får jobba med nån annan också eftersom det är höstlov till veckan (?), och det är alltid mycket folk när loven infaller. Så om jag kommer att måsta vara ensam, så kommer jag att bryta ihop! Idag har jag varit väldigt duktig. Jag har handlat mat, lagat avanserad mat, (och med avanserad mat menar jag något mer "speciellt" än bara korv och makaroner) , jag har tvättat, lämnat igen 2 filmer och skjutsat Matilda till bussen. Hon har varit här i precis en vecka och nu skulle hon hem en sväng, umgås med sin pappi och hennes bror, byta kläder i hennes resväska och sen tror jag att hon skulle komma hit. Jag vet inte när men det blir väl kanske till helgen eller nån annan dag.
Nu ska jag fortsätta att se Grey´s Anatomy. På tal om serier. Jag har sett klart Desperate Houswives säsong 1 och jag är så glad nu att jag beställde säsong 2, igår! Så jag får den imorgon (!) Jag tror jag har satt mig själv i skiten. För det är så bra att jag inte kan slitas (A)

Och innan jag avslutar helt så ska jag bara säga att jag ska skriva den där utmaningen imorgon i min ensamhet så jag kan komma på 7 ( inte allt för hemska ) sanningar om mig själv :b Fast jag tror det kommer bli svårt att komma på nått som ingen annan vet. Jaja, vi ser väl!

Kyss, jag älskar dig, bäbis!

Utmanad

Jag ska skriva den där utmanings grejen sen. Jag har inte tid nu. Jag har just lagat världens maträtt. Det är första gången jag har orkat göra nått "komplicerat".

Mer om de sen.

PUSS


Erika Andersson i 27 dresses

Seriöst. När hon , "issie" sätter sig ner i soffan och ska kolla på bröllops sidorna eller vad det heter. Så är det en stor bild på ett par. Tjejen där ser EXAKT ut som dig Erika! Heeelt sjukt!!!!! (!)

Du MÅSTE se det, och ni som kommer se den filmen nu snart eller har den. KOLLA !

Tack, kyss!

Barnvakt!

Kom just från bilisten. Idag är det första gången på länge som jag har gjort något under min ledighet. Jag har varit barnvakt åt Marcus systers 4 underbara barn! Vi hade det rätt mysigt. Vi fikade, hyrde en film fast det var en annan film som dom hade lagt i fodralet, sen fikade vi sockerkaka som marcus syster hade gjort. Den va jättegod! Sen när "barn passningen" var över så for jag, Marcus, Christian, dom 4 barnen, marcus syster och hennes sambo och åt på Frasses (haha). Well, man måste väl få vara kund nån gång :P

Sen så har jag varit hemma med Matilda och Marcus, gjort ingenting. Nu har vi hyrt en film, 27 dresses. Jag har redan sett den men Matilda ville se den. Vi har hyst filmer ganska mycket nu dom här sista dagarna. Men det är bara så skönt att sitta och göra ingenting! Jag skulle kunna sitta och se film hela dagarna lång. Fast och andra sidan så skulle man ju bli less på det.

Jaja, nu ska jag se Desperate Housewives, säsong (?) som går på kanal 5 varje Tisdag. På tal om DHW, så beställde jag säsong 2 idag ;D


Kyss


Sweeney todd.

Fy fan vilken sjuk film! Jag tycker inte att den är bra men man måste ändå se den. Matilda sa att jag var tvungen så, det är väll ungefär det jag gör just nu, kollar på Sweeney todd. Jag visste inte att Johnny Depp kunde sjunga. Han är riktigt duktig! Jag satt och funderade på London, jag vill dit igen. Det var så roligt där, jag förväntar mig inte att det ska vara lika kul att åka dit eftersom min klass inte kommer att vara med, men några andra vänner får väl lov att följa. Kanske t.om några klass vänner. Ja, vi ser väl! När jag åker dit ska jag i alla fall va rik så jag kan shoppa och se Musikaler (!)

Det känns väldigt skönt att man inte jobbar i veckan. Vila ut och imorgon ska jag sova som aldrig förr.

Godnatt Sverige! Kyss

Jag är desperat

Efter att få se desperat Houswives! Matilda har okuperat tv. Och eftersom jag har jobbat hela förra veckan så har hon suttit hemma och sett alla avsnitt. Hon är på den sista nu. Men snart ;D

Jag kom just hem, det blev inte ICA. Jag for och hämtade brorsan och sen skulle han till OKQ8 så då passade jag på att handla där. Sen for vi till sjukan och det blev ganska awkward! Inte för mig men. Det var kul.
Sååååååååå, nu har jag inte så mycket att skriva. Inte nu i alla fall. Jag är sugen på något men som sagt så kan jag fan inte öppna min mun mer än 3 centimeter utan att det känns som att allt spricker. Huvva. Nu väntar min idomin salva på mig!

hane ba !
Kyss

Måndah hele veckahn

En euro är värd lite mer än 9 kronor och det betyder alltså att svenska kronan är mer värd (:
Nej Emmy, jag och Bauke har suttit och krigat om vilket som är mest värt så jag vill bara se vem som har rätt eller fel :P Och det verkar som att jag har rätt! hehe !

I helgen  blev det utgång båda dagarna. Det var väl rätt roligt.. Eller nja, det var det inte alls. För som vanligt så är det alltid något som ska hända så man måste vara nån slags morsa till nån. Jaja. Jag hoppas all Halloween blir kuligare!

Nu är jag leeeediiig hela veckan, fast jag jobbar dock på fredag och söndag men jag tror att jag ska ta ledigt på söndag. Det är fan inte värt nån stans att jobba på en söndag tills efter 8. Plus att det gör det ännu mindre värt om man har varit ute och haft kul dagen innan. Nä, fy fan för frasses, eller inte frasses. Fy fan för "&#)¤)/% !!

Aja, Nu måste jag springa ner på Ica och handla toalett papper och tamponger, det är de enda som inte finns in den här lägenheten. Det är ju roligt att man behöver båda som mest . .. . . just nu.
Jag är förresten ganska sliten just nu, Jag är heeelt utvilad men ändå så ska det vara nått! Jag har en fel blåsa i munnen, längst bak så jag kan inte tugga och knappt prata för det gör så jävla ont. Sen så när jag väl pratar så ser jag ut som en anka, för jag har så torra läppar just nu , att dom spricker. Min underläpp har spruckigt "i mitten, rakt ner". Så jag kan inte göra några speciella "ljud moves" när jag pratar. hah.


Aja, nu drar jag!
Kyss


Hej och hå i de blå!

Jag kan inte fatta att klockan är snart 18.00 !!! jag har fan sovit bort hela dagen, men det var rätt kul igår. Ett litet tag iaf. Jag tror att det blir en utekväll ikväll med, har just duschat så jag känner mig ungefär 100 gånger fräshare än för en halvtimme sen :P Jag och Matilda sitter och kollar på High school Musical, rätt töntiga filmer men man måste väl se ändå. För Matilda är helt kär i den där killen som är huvudrollen, förresten så fyller han 21 år idag. Fast jag tror att Emmy är mer kär i han (:

Idag så fick jag ett trevligt samtal, ANNELI! Jag blev glad, överraskad och allt på samma gång! hihi.

Jag har en fråga, Vad är mest värd av Kronan och Euro ? För....

Om jag vill ha en Norsk hundring, så måste jag betala typ 120 Svenska kronor för en Norsk hundring. Vad är mest värt då, jo, norska kronan.
Varför skulle det då vara någon skillnad på euro och Kronan?  Om jag tar 100 Euro och vill växla dom till Svenska kronor, så får jag bara 998 kronor, alltså måste jag betala mer än 100 Euro för att få den där 1000 lappen.

Vad väljer du, 1 Euro , eller 10 kronor ?

Kyss


MJAU

Kom just hem från Frasses, lite roligare att komma hem idag för Matilda är här, plus att jag har fått första säsongen av DESPERATE HOUSWIVES !!! :D :D :D :D

Fy fan vad jag ska nötaaaa. Seen så ska jag beställa alla andra säsonger när jag får min lön!
Och nu tror jag att jag ska sätta in fösta cd skivan, lägga mig ner och njuta! Idag är jag glad!

För övrigt så var det nästan inte en käft på frasses idag.

Kyss

Back home from work!

Kom just hem, duschade en sväng och nu sitter jag här. Funderar på vad man skulle ha gjort! Imorgon kommer Matilda , det ska bli roligt. För då har jag i alla fall något att göra på kvällarna!
Men ikväll blir det att kolla på Desperate Houswives kl 9. Fast samtidigt så börjar Mina jag och Irene. Så när Dhw är slut så sappar jag över och hoppas på att få skratta lite (:

Förövrigt så var det typ inte en käft på frasses idag, eller jo. Några men det va då inget att hurra för! tråååkigt!

Nu ska jag se tv!

Kyss

!

Jag längtar tills jag får min säsong av Desperate houswives (!) Jag älskar den serien men jag vill ha Grey´s anatomy med. Men det får bli en annan gång (:
Det va meningen att jag skulle äta något nu innan jag drar på jobbet men när jag öppnar kylskåpet så upptäcker jag att det inte finns nått att äta... Fan.
Nu ska jag gå och borsta tänderna, fara på på OKQ8, parkera bilen och sen gå in och jobba. Idag ska det börja en ny Pizza bagare, från Lycksele. Det ska bli kul att se vem det är. Kanske någon man har sett ifall han har jobbar i Lse.

Emmy, jag hoppas att du inte får en sån tråkig dag idag. Tänk på mig när jag står där, svettas, sliter och är förbannad! Då är du glad att du har inget att göra, det är ganska skönt ibland !

Jaja, nu beger jag mig !

Kyss

Filmkväll med Helena, André och Mia.

Det var rätt mysigt. Några små skratt och och prat och gamla minnen :)

Just nu sitter jag och kollar på S.O.S familj. Fy fan vilka ungar ! Jag skulle fan ha dött om de va min unge. Fyfan.
Jag tror fan jag måste gå och lägga mig för jag ska ju upp och jobba imorgon... suck.

Godnatt!

Kyss


Jag har såååå tråkigt !

Marcus är i blaiken och här sitter jag ensam hemma och har så jävla tråkigt. Plus att jag är arg för jag hatar när folk drar förhastade slutsatser om en sak som dom inte har något alls att göra med.
Marcus komme just hem men han stack lika fort, undra vad man skulle ha gjort!

Hjälp!

Kyss

No need for a karta.

Finns det en Emmy och paint så är allt löst. Hon ritade en fin liten karta så jag skulle hitta till badhuset ! :P Tack!

(klicka för större bild)


Så det blir väl att fara dit en sväng om jag orkar! Får se om jag hittar det, men hon sa att det står "BADHUS" där och att man inte kunde missa det. Men jag lyckas med allt :b


Kyss


Tillängnat Emmy!

I Norge sitter hon just nu, väntar på att hennes kära ska komma hem. Det gör jag med, fast jag sitter i Sverige. Det regnar, alla barn är ute och går och verkar ha så jävla roligt. Men de dom inte vet att dom kommer sitta här en dag och ha ångest över att det inte finns jobb eller nått att göra! Hah. Men, vad kan man säga. "always look on the bright side of life".
Den enda Storuman vännen jag har som är värd att umgås med och kanske vill umgås med mig är Emmy, well, daniel med men han är inte lika rolig eftersom han har börjat kalla mig för kråkan (!) Kyckling var en sak men va fan :P However, eftersom dom inte bor i Storuman nu så betyder det att jag inte har några vänner. Den enda vän jag har är Marcus. haha, vilket liv.

Tänk egentligen vad jag har offrat i mitt liv. Jag har valt marcus före min familj, jag var hos Marcus varje helg jag hade råd när jag gick i skola, jag hälsade/hälsar aldrig på mina föräldrar. Jag har flyttat hit till Storuman. Varför flyttade vi inte till Hemavan? Jag har typ gett han min liv, nä fy fan vad snäll jag är !

Jag kom på en till sak, jag måste sola. Jag ser ut som en jävla lik-mask! Jag vet att det finns solarium på badhuset här, meeen. ..... Jag vet inte vars badhuset är :] hmpf. Aja, jag får väl köpa en karta eller nått och dra ut på skattjakt, har ändå inge bättre för mig!

Snart ska jag dra och skjutsa brorsan och hans tjej på sjukan. Han varit och kört runt på dom hela dagen typ..

Jag kom på en till sak, det är jävligt många som ska ha barn nu. Det är väl inte så "wow" att många ska ha barn, eftersom det är så livet är. MEN, alla som jag vet är i min ålder (!) Är det dags nu ?

Aja, nu ska jag gåååååå. och göra inget!

Kyss


Tillbaka på konsum

Bara för en dag. Det var drygt som fan men lite pengar är ju alltid bra. Jag var trött som ett svin och det gjorde ju inte att dagen blev bättre. Segt som fan. jaja, men nu är det över i alla fall.
Just nu kollar jag på 5.an och det var något sjukt som hände, jag kan inte förklara men hon blev i alla fall gravid på typ 10 minuter och sen så va de nå äckligt som kom ut och hon dog och alla typ spydde och skrek! huvva.

Nu ska jag städa och se tv.

Kyss

Grey´s Anatomy.

Somliga går i trasiga skor, det gör inte jag men jag han inga skor som är till för snö. Det har jag aldrig men jag har typ bara ballerina liknande vans skor. Jag måste köpa nya, annars kommer jag inte ha några fötter kvar. Tiden går så jävla sakta när man har tråkigt, seriöst. Jag vet inte vad jag ska göra för att hålla mig sysselsatt tills i vinter då allt börjar hända.. Finns absolut inget att göra här, ingen att vara med. Det enda jag gör är att se tv när jag inte jobbar, och när jag jobbar så sliter jag röven av mig, jag har inget liv.
På tal om jobb så ska jag jobba på konsum imorgon, blir förmodligen fler dagar men det som är så drygt är att jag måste kliva upp tidigt som fan för att köra 3 mil dit och sen hem hit igen efter jag har slutat. Fast jag åker buss hem eftersom Marcus jobbar tills 00.00 och han kan ju inte hämta mig när jag slutar. Jag hoppas att det går nån buss då!

Nu ska jag fortsätta se Grey´s Anatomy!

Kyss


En sväng till Lycksele

Det blev så att jag följde med Emmy och Daniel. Handlade lite grejer till lägenheten och så inpulsköpte jag en vit cardigan/blus (?) utan att prova, den satt perfekt! Jag ångrar inget jag har köpt för det blev jätte fint med lite svarta grejer inne på toan och så köpte jag ett tacos fat, typ.
Jag vet inte vad jag ska göra ikväll, ska höra om Helena viill hitta på något. Det var ett tag sen plus att jag inte har något att göra ikväll, för Daniel och Emmy far tillbaka hem till norge.. det låter lite lustigt att säga så!

Jaja, mer kommer jag väl att skriva senare :)


Kyss


Ännu en Scrubs kväll.

Emmy och Daniel for just hem, tack vare att dom kom hit så har kvällen inte sugit. Imorgon ska jag kanske följa med dom till Lycksele en sväng, har ändå inget att göra efter klockan 14.00... Så då kan man ju lika gärna föja med och kolla vad affärerna har att erbjuda!
Snart är vintern här och allt blir kallt, jag hatar kyla. Men jag älskar snö så jag som fast mitt i mellan hat och kärlek.
Just nu sitter jag och kollar på Scrubs igen, vilket jag gör varje kväll jag är ensam och har tråkigt, det är sjukt bra!
Från det ena till det andra så är det 79 dagar kvar till julafton, haha. Tiden går fort men ändå så jävla sakta, det brukar ju vara så när man längtar efter något. Jag tycker inte julafton känns så "roligt" längre, eller det känns inte som nått speciellt, är det för att man har blivit äldre ? Jag tror inte det för vuxna tycker det är roligt, men det är nog för att dom har barn eller barnbarn, men jag har ju familj... ja ni, jag vet inte. Men jag vill inte ha några julklappar, det är bara jobbigt (: I år blir det att fira jul med 2 stycken som aldrig firar jul, så det blir nog bara att fara på sånning och äta svenskt julbord ofzo. Jag har inte riktigt bestämt mig vars jag ska fira jul ännu, men det tar vi då!

Nån helg framöver blir det att dra en sväng till Norge, hälsa på Emmy och Daniel. Jag är så nyfiken på hur deras lägenhet ser ut! Fara och se bio, ta en öl utan att nån ska behöva vara nykter för att man måste köra hem. Bara ha det mysigt och trevligt!

Nä nu ska jag diska lite tror jag, innan Hertigen av Gunnarn,  kommer hem!

Kyss


Dagens funderingar.

Har inte så mycket att skriva nu heller, men jag funerar vad alla ska göra i helgen, jag funderar på att fara ut och festa i helgen , har inget att göra för Marcus ska till Skelleftå och hjälpa hans farster och kusin att flytta. Så istället för att sitta och mögla i lägenheten så kan man ju hitta på något roligt!

Jag satt och funderade ett tag på vad man skulle ha gjort vid jul och nyår men innan jag hade tänkt klart så kom jag på att Jan och Bauke ska ju komma upp i 2 veckor! Det ska bli så roligt, fara ut och skotra osv, för dom har aldrig gjort det, eller inte Jan i alla fall, han har aldrig sett en in real life! haha. Hoppas bara att det kommer mer snö detta år än förra året då man såg gräsmattan på självaste julafton. Jaja, det kommer ändå vara mer snö än vad dom är van med.

    
Bauke                                    Jan



Kyss

!

Desperate housviwes är så jävla bra! Jag måste beställa alla säsonger, ska bara ligga och nöta. Just nu så sitter jag och kollar på det, det är typ repriser från nån gamal säsong, typ 2.a eller nått. Men det är skit bra!
Jag har också varit och handlat lite mat på ICA idag, fick lönen idag. Det var inte mycket att hurra för, helst inte när man ska betala en hel hyra själv.. jaja, bättre än ingenting.

I natt drömde jag att jag åkte bil till Afrika, fast samtidigt så åkte jag till Holland, ja, det var en sjuk dröm!
Jag har inget mer att skriva just nu men jag lär nog skriva mer senare idag när några timmar har gått och jag förhoppningsvis har gjort något att berätta, förmodligen inget viktigt eller roligt men det är ju alltid nått!

Kyss

Tack solle !

Hon svarade på min fråga om hur 40 stavades och det är fyrtio!

kvällen blev att bara sitta hemma och inte göra nått, har gjort kyckling och nu håller jag på att koka potatis så att Marcus får nått att äta nu kl midnatt när han kommer hem, + att han har lunch imorgon. Kycklingen är såå good! Men det hade varit godare med kyckingfilé , mmmh.
Imorgon ska jag boka en tvätt tid, hoppas det finns någon för det är inte lätt att få tag på en samma vecka, det är ju synd, så imorgon ska jag boka upp en massa tider! Plus att det blir storstädning imorgon också, Idag har jag bara städat undan lite men imorgon ska allt vara cleant. Snart kommer Marcus hem så jag ska gå och byta sängkläder. Men innan de så ska jag titta färdigt på Scrubs !

Kyss

Sex and the city.

Jag ska se den igen, tack vare Emmy så kan jag se den hur många gånger jag vil. Första gången så började jag nästan grina när filmen började! Jag har längtat så mycket. Hihi. Sen efter jag har sett den så ska jag städa ihop lite här hemma, ska vattna blommorna osv, på tal och blommor så köpte jag faktiskt en riktigt fin blomma igår. Den var dyr men vacker!

Jag har även ätit pasta med tomatsås med en liten touch av vitlök. Gott som tusan.
Undra vad man skulle ha gjort ikväll, jag tror bara det blir att vara hemma som vanligt, finns inte så mycket att göra eftersom Marcus jobbar och ingen verkar vilja hitta på nått. Förutom Matilda, fast hon är 15 mil ifrån mig..  Nä, jag tror det blir att stanna hemma, har lite ont i huvet plus att jag är trött.

Jag var förresten på klassfest i Lördags. Det var riktigt roligt, god mat och roliga människor. Vi hade det väldigt trevligt och jag gör gärna om det. Eftersom det verkar vara svårt att få ihop alla klasskamrater så behöver nästa gång inte vara en klassfest, det kan bara vara nått särskillt som händer den helgen och att man kanske bara frågar de som gick i klassen om dom ska dit och så försöker man dra dit dom , ofzo :) För nästa gång det blir klassfest är som 7 år.

Jaja, nu ska jag se sex and the city (!) Jag hoppas ni har en bra kväll!

tut !