Bevis på tråkighet.

1. Your name:
Madelene Alena Mikaelsson

2. YOUR GANGSTA NAME: (first 3 letters of real name plus izzle.)
Madizzle

3. YOUR DETECTIVE NAME: (fav color and fav animal)
Black cat

4. YOUR SOAP OPERA NAME: (middle name, and current street name)
Alena Highway

5. YOUR STAR WARS NAME: (the first 3 letters of your last name, first 2 letters of your first name, first 3 letters of mom's maiden name)
Mikmasvo

6. YOUR SUPERHERO NAME:(2nd favorite color, favorite drink).
Blue dr.Pepper

7. YOUR IRAQI NAME: (2nd letter of your first name, 3rd letter of your last name, any letter of your middle name, 2nd letter of your moms maiden name, 3rd letter of you dads middle name, 1st letter of a siblings first name, last letter of your moms middle name)
Akevura

8. YOUR WITNESS PROTECTION NAME: (mothers middle name)
Christina

9. YOUR GOTH NAME: (black, and the name of one your pets)
Black Måns


Kyss

i löv jo.

come on and try

Hja. Idag så har jag bakat bröd. Det blev jättegott och jag tror jag ska baka mer när jag är ledig för jag gjorde dom förstora så det blev inte så många. Det var längesen jag var ute och hade kul, sist var nog på nyår så jag tycker det är dags för lite roligheter, men jag vet inte vars, hur och när. Plus att det verkar inte som att mitt umgänge var så sugen. Alla är väl ändå i Lycksele eller i Hemavan, det är Duvan cup i Lycksele och Student ski Hemavan.. Bah.

Vad ska man äta ikväll? Jag har ingen aning. Mitt nyårslöfte är att gå ner i vikt och än så länge så är det inga framsteg, eller jo, i början så gick det skitbra men jag vet inte vad som hände! Jaja, det är ju fortfarande över 330 dagar kvar tills året är slut och ännu mindre tills jag reser iväg!

Nu ska jag spela lite :)

Kyss

31 dagar

Fy vad trött jag är alltså... Jag tror jag ska gå och lägga mig. Imorgon ska jag baka bröd, hade tänkt göra det idag men det blev inte av eftersom jag upptäckte att det bara var 1.5 timme kvar tills jag skulle börja och jag skulle hinna äta också. Så det får bli imorgon. Jag är ledig imorgon, som sagt. Tror jag skrev det i de förra inlägget, hur som helst så vet jag inte vad resten av morgon dagen kommer innehålla. Förmodligen ingenting.
Varje kväll så sitter jag och tränar och läser om det Holländska språket och försöker fatta, alltså jag fattar ju men det svåra är att komma ihåg skiten också, vilket inte är så lätt. Men jag tror och är ganska säker på att det kommer gå mer "framåt" när jag är där och hör det varje dag.
Men jag är lite rädd inför resan, jag vet inte än om jag ska fara. Vi har ju bokat och allt så troligvis blir det att fara men jag vet ikket ääään.
Vad tycker ni mina kära vänner?


Matilda kommer ju döda mig hur som helst om jag säger att jag inte vill fara. Men jag kom på en sak, eftersom vi inte har bokat någon biljett tillbaka så kan jag ju bestämma när jag vill hem. Dvs att ifall jag har hemlängtan så är det ju bara att sticka hem, plus att biljetterna är billiga fram till i sommar så det är ju lungt :) Så vi ser väl.
Det som är bra är att jag har både MSN och Skype så det är ju gratis att prata med alla här. Sen så kommer jag att ha ett annat nummer när jag är där så det blir "billigare" (gratis) för mig ifall nån vill ringa, dock inte för den som ringer. Kanske det blir billigare att ringa till ett holländsk nummer än att ringa till ett svenskt nummer som befinner sig utomlands? Äh, jag vet inte. Det återstår ju att se.

Jag tror jag ska gå och sova nu. Mina ögon håller på att pluppa ut så , Godnatt kära läsare!

Kyss


Våran julshow där jag var tomte. 2oo7.


WOHO

4 år med Marcus idag. Huvva vad tiden går fort!

Jag har just slutat jobba och det känns bra, jag är ledig imorgon så jag får se vad jag ska göra då. Ikväll blir det väl att ta det lugnt :)

Puss, jag älskar dig <3


Just some words.

They´re all watchin´ us now
They think we´re falling in love
They´d never belive we´re just friends
When you kiss me like this
I think you mean it like that
If you do baby, kiss me again.

Kom hem till Storuman från Hemavan. Har klippt mig. Vi hade bara 2 timmar på oss så det blev ingen speciell färgning, jag blev mörkare än vad jag var och sen så har jag klippt upp håret och tunnat ut det rejält. Så det känns som mitt huvud är 2 kg lättare. Det bästa men att gå till en hårfrisör är när hon ska skölja håret åt en, SÅ jäääääävla skönt! Jag höll på att somna. Klippningen var väl bra men jag gör tydligen exakt samma sak när jag klipper andra så jag kommer nog inte att gå dit och betala 950 kronor för nått som jag kan göra själv och som ger samma resultat :)
Men nu var det i alla fall gjort.

Hur som helst så hann jag vara hemma 1 timme innan jag skulle börja jobba. Vilket kändes så himla jobbigt och onödigt eftersom det inte var nå folk.. Ska jobba 4 timmar imorgon med.. Jag pallar inte Frasses nå mycket längre. Efter min långa semester så tänker jag nog inte fara tillbaka dit. Då är jag 20 år och ska ha bättre lön än vad jag har nu och det vet jag att jag inte kommer få, så då får det vara!

Jag har just sett en film med M, den var inte så bra. Simpsons the movie. Bah.
Jag är trött som tusan, jag somnade just innan 4 tror jag och klev upp 9 för jag skulle till frisören klockan 10. Så, jag är trött. Så därför ska jag nog sova en skvätt nu. (öh)

Kyss

Jag vill ha min laddare!

Nu är det 10 dagar sen dom skickade den, enligt mitt e-mail som jag fick från dom. Ska det ta mer än 10 dagar innan man får nått?!? Varför kan jag skicka saker och paket utomlands, som är större på 2-3 dagar ?! Vad dom än nu har uppe i aset så tycker jag att dom kan dra ut det och ge mig min laddare till kameran! Jag är fan överväntad.

Som sagt så är jag i Hemavan, åkte med Matilda och hennes kära pappi från Storuman, stannade där hos Matilda ett litet tag och sen kom pappa och hämtade mig. Så nu är jag här hemma. Jag frös som en gris så jag tog en vaaaaaarm dusch och nu känns allt bättre, typ normalt. Fast det kunde ju ha fått vara några grader till :) Men as long as jag inte fryser. För då blir jag på dåligt humör. Det är dagens sanning. Fryser jag eller är hungrig så blir jag djävulen, jag blir arg och irriterad på ingeting. Mest om jag är hungrig! Så om jag är arg nån gång och ni funderar varför så är jag förmodligen hungrig (a)

Jag önskar att dom hade något bra gym eller nån typ träningskurs eller nått här i Storumans kommun. Jag vill träna och man blir mer "peppad" om man har någon som står med piskan och svär åt en typ! Nja inte riktigt men ni hajjar.

Nu ska jag göra ingenting, Matilda svek mig för en la göttlaborgare så jag ska köpa en piska och piska henne!
Puss <3


Hemavan

Nu är jag hemma, ska klippa mig imorgon och sen så drar jag hem till Storuman igen. Jag fryser ihjäl för det är svinkallt här hemma.

Jag har inte så mycket att skriva. Ska duscha snart.

Kyss

qk

Om jag säg så här... Jag har så jävla tråkigt att jag har ont i röven, vilket betyder att jag har bara suttit och gjort ingenting. Jag har sett TV hela dagen och jag är ensam. Jag vet inte vars M är. Som vanligt får jag sitta ensam..

Imorgon drar jag till hemavan, som sagt. Vet inte vad jag ska skriva så GOODBYE!

Kyss

Seven pounds

Är ungefär årets hittills bästa film som jag har sett. Omöjligt att hålla ögat torrt. Det är sjukt bra och det är ett måste att se den! En film med Will Smith och Rosario Dawson. SJUKT BRA!


Så, ni listar väl ut att jag har sett den idag, typ nyss och innan det så gjorde jag inte ett piss. Jag har i alla fall bokat en tid för klippning på Torsdag klockan 10, sen efter det så är det bara för mig att skynda mig till bussen och dra på jobbet. Jag börjar klockan 16.00. Jag är nyfiken på hur det kommer att bli och jag är rädd att det kommer bli fult. Jag ska även färga håret men jag vet inte hur... Tror också att jag ska sola lite, passa på när man kan. För jag har ännu inte tagit mig tid att sola här i Storuman för jag fattar inte när det är öppet eller nått. Skit konstigt.

Jag vill till Umeå eller Lycksele nån gång nu för jag måste handla jeans, skor och en väska. Måste snåla så jag tror att det bara blir en svängt till Lycksele, billigast så.

Nu ska jag gå och diska lite och sen klockan 8 ska jag se Top Model.

HARE BRA!
Kyss

Peeej

Matilda kommer inte ikväll.. Vilket känns piss och skit eftersom jag hade sett fram emot en skönt kväll full med prat och "taggningar". Det är inte ofta lilla Matilda sviker mig men jag kan förstå att det känns jobbigt att åka buss.
SVIKARE!!

Idag ska man nog inte göra ett skit. Har just lagat korvstroganoff och ris, eller inte nyss men jag har nyss ätit det ooooch det var gott! Det små snöar ute just nu, och känslan av att det är vinter finns inte. Men min sista syn av snö blir den 3.e Mars, för den här vinter. För då säger jag HErrrååÅÅ!

Kyss


Sovaaaa

Jag tror jag ska gå och lägga mig nu. Jag ligger här i soffan och gäspar så jag tror att min dubbelhaka kommer att fastna för det känns som den blir större för varje gång jag gäspar.
Idag har man inte fått så mycket gjort, var ju meningen att jag skulle till Hemavan men frissan svarade inte så jag antar att det är stängt eller nått.

Godnatt mina vänner.

Kyss

Give me a reason.

Här ligger man i soffan och gör ingenting. Idag så vaknade jag, drog upp M ur sängen och sen så for vi på ICA och pantade burkar, jag fick en hel sopsäck med pant av Frasses igår, så det blev typ 130 spänn, vet inte exakt för M hade några brukar och sånt själv.
Ikväll ska jag diska och städa undran lite. Sen så vet jag inte, kanske kolla nån film. Det var meningen att jag skulle fara en sväng till Hemavan idag för att klippa mig imorgon om det fanns någon tid men hon svarar ju inte så jag antar att hon kanske inte har öppet... Och jag jobbar ju inte förrän på Torsdag klockan 4 så det är ju ett perfekt tillfälle att klippa sig nu för jag vet ju inte hur jag jobbar i februari. Jag hoppas att det är mycket eftersom jag behöver pengar. Men nu när dom har fått en ny pizza bagare så behöver han typ ingen på veckorna för då jobbar dom 2. Så ja,... Det lär nog inte bli så mycket jobb i alla fall. Men då kan jag i alla fall klippa mig. Jag behöver pengar, vad kan man sälja?

Jag var på ICA för ett tag sen, igen. Köpte tonfisk och lite choklad, after eight! Det är sååå gott ! (L)

Imorgon kommer min kära lilla Matilda hit igen! JAAAA vad kuuuul! Vi har alltid så roligt tillsammans och ännu mer skoj kommer vi att ha snaaart!

Kyss


Du är mitt allt <3 , jag älskar dig.

Boris

VARS I HELVETE har du hittat de där klippet? Jag har suttit och skrattat röven av mig, det är egentligen inte så roligt men min humor är inte så "speciell". Skrattar åt allt som inte ens är kul.

Skrattar ni åt  de här?

FAN, varför kan jag inte klistra in skiten ??!!!?! vänta..

http://se.youtube.com/watch?v=fpg3xM-niVw&feature=related

Nu kanske ?
kyss

AJ !

MITT HJÄRTA, har nått fel igen. Jag kan inte andas in helt, men det försvinner snart... Jag börjar jobba klockan 3 idag, vilket känns typ inte så roligt just nu för det är Söndag idag och det betyder att halva Sverige är på Frasses och ska kränga en pizza eller hanburgare. Men jag hoppas ändå att det kommer folk hela tiden för då går tiden fort, jag slutar klockan 7.

Ikväll blir det nog bara att sitta och se film, det går någon film på 3.an klockan 9 med Johnny Knoxville (stavning?), han spelar utveckligsstörd och är med på nått OS.. Ja, jag vet inte. Jag har sett den förrut i alla fall och jag tror att den var bra.

Nu ska jag se lite tv innan jag börjar. Har nyss ätit Makaroner och korv, muuuuumms....

Kyss

Money money money

Här sitter jag och har så tråkigt, så tråkigt att jag vill typ äta, jag har just krängt tonfisk och ris. jag är inte hungrig eller nått men jag vill typ ha nått, men jag vet inte vad. Kanske en glass? Men jag FÅR fan inte slösa pengar på skitsaker för jag måste spara pengar som bara den (!) Jag kommer typ vara fattigast i världen i Mars så jag kommer ju inte kunna göra nått men jag hoppas att jag får jobb fort som tusan! Annars blir det bara en kort visit för min del i alla fall :/

Nä nu ska jag göra nått annat än att sitta här :)
Kyss

Tillbaka från jobbet!

Det är så skönt att bara jobba typ 3 timmar för det går så fort! Och man pallar typ inte vara där längre är 3 timmar utan att bryta ihop. Just nu sitter jag och kollar på TV, jag ska äta lite spaghetti och köttfärssås som Marcus hade gjort, sött.

Är det ingen bra film på tv ikväll? Ska kolla vad som finns, för vad ska man annars göra? Någon som har nått förslag... Nä, nu ska jag äta lite, är inte så hungrig men det luktar gott!

Kyss

Desperate houswives såld.

Jag har nu sålt säsong 2, 3 och 4. Det kändes lite hemskt men jag behöver pengar. Så nu har jag bara kvar 1.a säsongen. Jag får väl trösta mig med att se den om och om igen :)
Nu for M till Gunnarn, jag börjar jobba klockan 4 så jag hoppas han hinner tillbaka innan dess!

Idag sov jag nog för länge, Helena, dom som köpte mina säsonger, ringde och väckte mig, jag hade helt glömt bort det! Så jag skyndade mig att klä på mig och sen slet jag upp Marcus och så for vi iväg, vi fpr också och handlade lite mat på ICA, finally! Så ikväll blir det korv och Makaroner, och det ska bli gott! MMmmMmMMM !!

Nä fy tusan, nu ska jag .. ehm, jag vet inte. Göra ingenting? Jag får skriva mer senare! :)

Kyss

Jag heter Madelene.

Klockan är kvart över 2 och här sitter jag. Marcus satte just på en film som han redan har sett och jag funderar på att gå och sova, men just nu sitter jag och pratar med lilla Emmy på MSN och jag känner mig inte så jätte trött så jag kommer nog sitta uppe ett tag till. Imorgon så jobbar jag 16-18.30. Så det är ju skönt, undra vad man skulle ha gjort imorgon... Blir nog ungeför samma sak som idag, bara dega framför Tv.n och inte göra ett piss. Nog för att det är "skönt" men man blir ju så uttråkad. jaja, sånt är livet när man bor i norra Sverige :)

Idag så hände det lite grejer. Törs inte skriva det här men de flesta vet nog vad det handlar om ;) hihi. Men jag är NERVÖS, ska jag våga?

Nä nu ska jag sova för de skulle Emmy med.

Kyss


!! :O

Jag är fortfarande trött, även fast jag fått sova ut och jag har bara jobbat 3 timmar idag... Vad är det för fel ? Det kändes som jag fick en hjärtattack typ för en timme sen, jag började må dåligt som tusan och jag ville typ spy, plus att mitt hjärta krampade typ... Undra varför?

Nä , fy blä usch! Jag är nervös.

Kyss

Hongkong?

Det var jätteskönt att sova ut idag! Jag sov så gott och i morse kl 9 så ringde väckarklockan, för M hade tänkt följa sin kusin till Umeå men det blev inte av, hur som helst så var det såå skönt att bara vända sig om och fortsätta sova! aaah.

Jag börjar klockan 16,00 idag, och jag ska bara jobba 3 timmar så jag hoppas att det är fullt ös när jag kommer dit, tills jag slutar. Annars kommer det kännas som jag har suttit där hela dagen.
Idag fick jag en skattetabell i brevlådan som skatteverket har skickat åt mig för jag har skrivit och frågat hur mycket skatt som ska dras egentligen. Så nu ska det bli rätt skatt och det betyder att jag kommer få mer pengar !! hihihi.
Så den här månaden får jag över 8000 kr på 118 timmar. Ungefär samma som jag fick förrut när jag jobbade 150 timmar. Så jag tror det kommer bli roligt att se i sommar hur mycket jag kommer få tillbaka i skatt, under ett helt år! wiiii!

Undra vad man skulle ha gjort ikväll, jag antar att M ska dricka med sina vänner så det blir väl bara för mig att sitta ensam här och ha tråkigt. Nja, jag får väl se :)

Jag har inte fått min laddare till kameran än och jag misstänker att den är i Hongkong (!) för jag fick ett mail, vänta, ska visa!
Nehe, det gick inte att kopiera in med säljaren heter "Lam shuk Ling" och sen står det; Transportbolag: Hongkong post.
Fast sen när jag läste lite längre ner så står det " Registrerat kontot: Luxembourg. Wtf? Jaja, jag hoppas jag får den innan Mars i alla fall :P Jag hoppas på nästa vecka för det står i alla fall att dom har postat den och jag fick detta mail 2 dagar sen så det borde ju vara här på Måndag eller Tisdag.. Om det nu inte är i Hongkong :P Nä men det tror jag inte.

Nu ska jag se vad jag ska göra :)

Kyss

bä bä vita lamm.

Ännu en dag med stora förväntningar av mig själv och inget har man gjort. Kan det bli tråkigare? Jag är trött, vilket jag nämde i förra inlägget och mina planer på att sova blev inte av för när grabbarna hade sett filmen klart så var det ju ett slut som man blir nyfiken av och självklart så fanns det en 2.a, så.. Där sitter dom ännu, med högsta volym på Tv.n och stör mig.

Men nu kom det in lite roligt folk på MSN så jag ska väl prata med dom ett tag. SHIT klockan är redan 00.20 (!) Tur att jag inte börjar förren 16.00 ;D

Jag har en jävla kula i läppen efter min käftsmäll som jag fick dagen efter nyår! :O Och den gör ont! Typ en bråskknöl? Nä FY!

Godnatt

it seems like we´re meant to be.

Jag är helt seriöst trött... och klockan är inte ens 10. Men jag kan inte gå och sova för M sitter och ser film med 2 andra på högsta volym så det går ju inte för sig. Vad ska jag då göra? Finns typ ingenting jag har sett på internet, eller jo. Det finns massor men inget intressant som jag vet. Jag vill ha min laddare till min kamera nu så jag kan lägga in lite studentbilder.. bah..........................................................................!

Plus att jag fryser. Jag hatar att frysa.
Idag fick jag typ skäll för att jag skärde tomaterna "fel". Jag har skärt dom på samma vis jämt och då har han inte brytt sig. Som sagt, nu är det 100% bevisat att han klagar på saker som han inte ens behöver klaga på, utan han gör det BARA för att. Gubb jävel, det är det första jag tänker VARJE gång jag ser han eller han öppnar käften. Jag kom på det i förrgår faktiskt.

Jag försöker lära mig Holländska. Hjälp.

Kyss

Buffalo

ojojoj, jag sitter och pratar med Emmy om vad som var typ "populärt" förut när man var mindre/förut. Tex kläder osv. Och det är ju mycket som man hade förut som man aldrig skulle kunna ha på sig igen. Vi pratade om Chewbacca-skor, ni vet, dom där håriga jävlarna men ingen av oss hade sånna. Sen så frågade hon om jag har haft sånna därr buffalo-skor nån gång? HAHAHAAA, de hade jag glömt. Jag minns hur mycket jag villa ha "sånadär vita snygga platåskor som dom i Spica girls hade". Och när jag fick dom var typ den lyckligaste dagen i mitt liv.

FY FAN VAD PINSAMT FULT !! xD xD



Jag hade vita och mycket fulare! HAHA.

Kyss

LEDIGHEEEETENS DAG!

SKÖÖÖÖNT !!!!!!!! Jag har slutat för dagen, jobbade bara 2 timmar och det känns helt underbart att ha en hel dag framför sig utan att behöva slava. Undra vad man skulle ha gjort idag, kanske bowlat? Nä, jag vet inte. Jag känner mig jättetrött men jag ska försöka att inte sova för annars kommer jag aldrig kunna sova i natt. Det blev rätt sent igår, jag skulle ha gått och lagt mig klockan 10 när jag kände mig som tröttast, men det blev ju inte så, så då blir man övertrött och då kan man inte sova.

Jaja, jag ska se vad som finns på TV ! :)

DU ÄR SÅ FIN <3 BÄBIS!

Kyss

brobro brejja.

Nu är top model slut. Nu sitter jag och äta cheese crunches (stavning?) Dom är så goooda! Imorgon så ska jag jobba 2 timmar, vilket känns skönt som tusan, det som är bra med det är att då kliver jag upp tidigt och då har jag som inte sovit bort hela dagen, och sen när jag kommer hem så är jag ju inte trött längre ;) Så imorgon ska jag städa och bara ta det lugnt.

FY VAD JAG HAR TRÅKIGT!! Jag vill att något roligt ska hända men snart lär väl något hända! eeeehehheheh.

kyss

mjaaaha

Jag ska se TOP MODEL NU ! Jag trodde jag skulle hinna skriva men klockan var mer än jag trodde. Jag får skriva sen efteråt !



KYSSSssSSS <3

3.e MARS!!!!

Rubrik.

Ensam, ensam och ännu mer ensam. Vad ska man göra ? Nu är det i alla fall independens day ( stavning? ) på 3.an med Will Smith , men jag vet inte om jag orkar se den för jag vet inte om den är bra.
Som jag skrev tidigare så har jag jobbat idag, det var totalt dött, jag höll på att dö själv. Jag har brännt som som F*N plus att jag klämde tum - !#"¤&¤ (!) på en jävla vitkåls "rivare" när jag gjorde hans jävla pizzasallad! Varför ska jag göra hans skit? Hur som helst så har jag en liiiten blånagel på tummen, inte stor så den lär ju vara borta imorgon men vem säger att det inte gjorde ont ändå! Nä fyy. Plus att jag har fått slava hela dagen så jag är svin trött. Min morgon startade inte bra heller, som mina nära och kära vet så hatar jag att bli väckt på morgonen när jag inte ska bli väckt, tex 15 minuter innan klockan ringer eller så, ( jag vet, det är löjligt ) men jag är så morgontrött så det känns som att dom där 15 minuterna är värd guld. Hur som helst 2, så kom Roger hit, han och Marcus satte sig och spelade och skrek som odjur och jag låg där i sängen och svor tyst. Men inte nog med de så börjar GRANNEN borra i väggen bredvid mitt huvud, hja. Ni kan ju bara föreställa er vad som försegick i min skalle, kniv eller gevär?

jaja, när klockan var typ 6 (?) eller så, så satt jag och drack kaffe på jobbet och såg att Barack Obama var på tv så jag satt och kollade på det ett tag och han är seriöst så BRA! Jag älskar han! Det är nog det bästa som har hänt USA på länge.

Nä nu ska jag duka bort och sen kolla vad som finns att se på tv. För den här Will Smith filmen verkar inte så bra.

Kyss

snipp snapp snut.

Vaknade för 10 minuter sen, jag är trött som tusan och jag ska börja jobba klockan 11, om 20 minuter. Jag jobbar till klockan 8 ikväll, vilket känns så jävla onödigt eftersom det är tisdag och det betyder att det typ är dött.

Nu ska jag hämta mina kläder och sen drar jag. Skicka sms med mig! Jag kommer ha så tråkigt så jag skriver gärna! (a)

Kyss

kiss me

Som vanligt har det inte hänt så mycket. Var till Helena en sväng men där hände det inte heller så mycket, så jag drog hem. Så här sitter jag och har tråkigt medans M sitter och spelar nått  spel. Suck. Fast nu slutade han, jag tror han hörde vad jag skrev :P
Imorgon ska jag jobba 9 timmar, vilket inte känns så frestande just nu. Jag är svintrött så jag tror att jag ska gå och sova tidigt ikväll så jag orkar leva på jobbet imorgon.
Det finns ingen bra film att ladda ner heller, jag har bara lust att lägga mig ner och se en film, typ käka nått gott eller nått. Nä, jag får väl ta och lösa lite sudoku, jag visste inte att det fanns nån bra sudoku sida men som en bön från himlen så visade Bauke mig en. Jag älskar sudoku!

Kyss

Give it to me.

Undra vad man skulle ha gjort idag/ikväll. M är i Gunnarn och jag vet inte när M kommer hem. Men Matilda kanske skulle komma ikväll för hon ska till Vilhelmina imorgon!! Jag hoppas hon kommer typ direkt efter hon har slutat jobba så vi kan sitta och prata och mysa! hihi <3

Jag har i alla fall hunnit städa rummet men jag ska damsuga och diska också, annars blir M sur på mig ;) Undra vad man skulle ha ätit, jag känner att jag börjar bli lite halvhungrig så jag kanske kokar några makaroner och ser vad man kan äta till.

Inatt så pratade jag med Matilda och vi funderar på att fara till Umeå nån helg och handla lite kläder. Jag måste handla lite byxor för dom jag har är antingen sönder nångonstans eller så är dom helt missfärgade. Sen lite underkläder och tröjor, JA, en väska skulle jag ha behövt, en stor och sen ett par skor eftersom mina Vans som inte ens är 6 månader gamla har gått sönder i hälen, jippie. Så det är rätt mycket jag måste köpa och samtidigt så måste jag spara pengar. Eftersom jag inte tjänar mycket pengar så blir det typ att välja , Handla eller spara. Men vad väljer man när man behöver båda?

Jaja, det var dagens fundering, för stundern i alla fall. Nu ska jag käka.
Kyss

Minnen!

Shit vad tiden går fort, det är 2009 nu och januari månad är typ snart slut, seriöst. Sen är det mars och fr.o.m mars så går tiden fort, eller det kommer i alla fall gå fort i år. Det säger bara poff och sen så är det sommar. Undra vars man ska jobba i sommar. Jag vägrar seriöst vara på Frasses. Tänker då fanimej inte stå där och steka kassler på Storumandagarna! Plus att jag kan tjäna dubbelt så mer på ett annat ställe.

Imorgon jobbar jag från 14 - 20. Kommer kännas drygt för vi har "stor städning" på söndagar och det betyder att det blir senare än 8 jag kommer att sluta. Vilket suger eftersom jag inte har någon OB eller nått annat. Nä fy tusan.

Undra när jag ska hinna fara upp till Hemavan och klippa mig, jag ska kolla hur jag jobbar näst, nästa vecka för då är Annika tillbaka så jag antar att jag inte kommer behöva jobba nått Måndag - Onsdag. Då ska jag passa på. Jag vet inte hur jag ska klippa mig ännu. Jag är så rädd att allt kommer bli fult eftersom jag inte vet vad jag passar i. Jag ska ju färga håret och ifall det blir fult så är det ju lätt som en plätt att bara färga över det. Men värre är det ju om jag skulle bli jäkulskt onöjd med klippningen. jaja, det växer väl ut.

Jag hittade några fula bilder. Vågar inte lägga ut alla som jag hittadde för då lär nog hamster no.2 döda mig ;)


Säger hennes mössa S V in? <3
Mjau, katten gustaf.
Modell Utsi och Pyramid Boris, den i mitten vette fan vars han är hittad. Hamstrarna känner min kärlek för denna bild.
Den här bilden är bara så jävla ful och, boris glänser och jag har inga ögonbryn.
JAG ÄLSKAR DEN HÄR BILDEN! Alv-öra, snusläpp och dräggel på västen! <3

En bild säger mer än 1000 ord.

Älskar den här bilden för det ser ut som Sofia är inklippt, hon är så liten (a)
PEPPEN! Jag vet inte om Erika ser arg, glad, plågad eller rädd ut? Kanske allt på samma gång?
Älskar den här bilden med, alla gick med på att vara extra generös mot Vix och bilden efter denna förklarar nog var generös står för.
HAHA!

Nu ska jag gå och natta mig själv :)

Godnatt alla söta, JAG ÄLSKAR DIG! <33
Kyss

Hej och hå.

Det finns faktiskt anledningar till saker som jag skriver på bloggen. Jag skriver inte saker för att vara elak. Allt händer av en anledning och jag tycker ingen ska bry sig om vad jag skriver. Om någon gör mig illa så är det väl förståeligt att jag är ledsen och kanske skriver fel saker ibland? Eller är jag bara en ond jävla människa som vill alla illa?

Om ni bara visste hur det egentligen är.

Kyss

Glaaad

Ensam ikväll, Marcus for till Gunnarn och han ska troligtvis vara där tills på Måndag, så jag undrar vad man skulle ha gjort ikväll, jag börjar jobba klockan 4.. tur att det bara är 4 timmar men ändå, det känns så jävla onödigt för det lär ju inte vara så mycket folk ändå... Jaja, pengar är ju bra :)

Igår fick jag i alla fall semesterersättning från konsum (!) jag jobbade där i sommras och jag trodde att det ingick i lönen men tydligen inte så det känns ju roligt med lite extra pengar den här månaden :) :)

Idag så beställde jag en ny laddare till min Kamera, ÄNTLIGEN !! Sammanlagt blev det 200 kr och det är fan billigt för han på Expert i Lycksele sa att det skulle kosta typ 1000 spänn för en jävla laddare så det kändes ju så onödigt. Jag längtar tills jag får den så jag kan föra över mina studentbilder på datorn ! hihihi, jag har saknat min kamera (a)

KYSS <3<3<3<3

Bög

Här sitter man ensam i lägenheten, Marcus är ute med sin vän som han måste slicka röven på jämt och här sitter jag själv en Fredagkväll och göra absolut ingenting, är jag så jävla tråkig att du inte ens vill vara med mig.  Jag hatar att vara ensam. Du är ju säkert nykter när du kommer hem också.

Fy fan för livet.

Det finns i alla fall en solstråle.

ensam madde söker.

Hemsk dag, orkar inte förklara allt men jag kan säga att jag har jobbat så då vet nu på ett ungefär vad jag har fått stå ut med. Men det värsta var att jag skulle sluta klockan 8 men klockan halv 7 så sa min chef att jag kunde få fara klockan 7 om det var så lugnt som det var just då när han sa det. Gissa vad som kommer in 5 minuter innan 7.. EN JÄVLA BUSS.. Fy fan, så det var bara för mig att bita ihop och be till gud att tiden gick fort. Vilket det gjorde också men det var ju så jävla typiskt att just jag ska råka ut för sånt..

Jaja, imorgon börjar jag klockan 11 också men jag jobbar ensam med min chef tills klockan 4, då kommer en till in och det känns skönt för då har jag nån att prata med.
Undra vad man skulle ha gjort i helgen, jag jobbar hela helgen men sen på kvällen då? Marcus ska til Gunnarn i helgen så jag blir ensam. Det händer fan aldrig något roligt här i Suruman, det enda man göra är att sitta på sin röv och glo på TV. Jag vill bowla, jag vill köpa en trisslott och hoppas att jag vinner 1000 kr.

Undra vad min lilla Matilda gör? Jag tror hon jobbar men hon borde ju ha slutat nu. Tror jag ska ringa henne en sväng.

Jag vill shoppa kläder.
Kyss

Men Läckeeeeer !!!

Kollade runt lite på Facebook och jag hittade en bild som är ca 5 år gammal eller nått :P Man kan inte mer än skratta.



Håret ser ut som en snus som rinner !!!!!!

Hata rubriker.

Idag sov jag för länge, jag hade planer att stiga upp klockan 11 men som vanligt så känner jag mig mer död än levande så jag ligger och hittar på anledningar till att inte kliva upp. Sen så somnar jag om när jag har bestämmt mig för att jag ändå inte ska göra något. Sen så vaknar jag, ser att klockan är nästan 1, fortfarande mer död än levande, men jag bestämmer mig för att kliva upp eftersom jag är i koma ungefär 2 timmar efter jag har stigit upp och då är klockan 3 och då är det bara en halvtimme kvar tills jag ska börja jobba. Så , "wiiiie", jag ska börja jobba om en halvtimme.

Jag har i alla fall hunnit vara på ICA och handlat lite korv och makaroner så jag har nyss ätit Korvstroganoff med makaroner, det är godare med ris men jag hade med mig 3 kr för lite för att köpa ris. Men det var gott ändå, mår piss nu för jag är så jävla mätt (!).

Matilda var här igår, hon är på väg hem från Vilhelmina nu, hon har haft matte men jag tror inte hon hinner hit innan jag börjar, vilket suger, så jag antar att hon åker hem direkt.. Undra vad man skulle kunna göra ikväll, det blir väl bara att sitta här hemma och glo, jag ska ju jobba 5 dagar nu, sen ledig 1 dag och sen jobba 6 dagar... fy...

Nä nu måste jag väl börja göra mig i ordning inför min hemska dag på jobbet. Min chefs mamma dog igår så jag tror att den här dagen blir ungefär ett helvete för mig..

Över och ut.

MEN SNYGG ?!



JUDE LAW !!!!!!!! MJAU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Han är så jävla snygg i filmen "The Holiday". AW !! <3<3<3<3<3

KYSS

Desperate houswives säljes

Har alla säsonger, 1-4, någon som vill köpa nån säsong eller alla?

...

Fy fan så besviken jag blir på dig... Här sitter jag och tar skit från alla andra och jag börjar nästan tro att det är jag som gör fel. Men jag har just fått bevisat att så är det inte... </3

Ikväll kommer Matilda i alla fall. Det blir skönt att få någon att prata ut med, jag älskar dig gumman <3

Kus

Mitt schema.

Måndag 12/1 : LEDIG
Tisdag 13/1 : LEDIG
Onsdag 14/1 : 15.30 - 20.00
Torsdag 15/1 : 11.00 - 20.00
Fredag 16/1 : 11.00 - 20.00
Lördag 17/1 : 16.00 - 20.00
Söndag 18/1 : 14.00 - 20.00

Måndag 19/1 : LEDIG
Tisdag 20/1 : 11.00 - 20.00
Onsdag 21/1 : 11.00 - 20.00
Torsdag 22/1 : 11.00 - 13.00
Fredag 23/1 : 16.00 - 19.00
Lördag 24/1 : 16.00 - 18.30
Söndag 25/1 : 15.00 - 19.00

Det här är 62 timmar totalt, och gissa hur mkt jag får ut på 62 timmar? 3738 jävla kronor. FY FAN.
Jag tror jag ska säga till dom att dra mindre skatt för 33 % är för mycket när jag inte ens kan tjäna 9000 kr på hur många jävla timmar som helst. Inte ens i närheten av 9000. Jaja, jag ska kolla upp de här :)

Handy

Kom just hem från min lilla färd mot Frasses och tillbaka, fan vad duktigt jag känner mig. Jag har seriöst träningsvärk från igår (a) Men träningsvärk är bra för då vet man att man har gjort nytta!
Imorgon kväll så kommer min älskade lilla Matilda <3 Hon ska till Vilhelmina och ja matte på Onsdag så då ska hon sova här så slipper hon köra hela vägen på morgonen. Jag ska klippa henne också, på tal om klippning så klippte jag Marcus igår och snart ska jag själv klippas. Men jag vet inte riktigt när än men snart. Sen ska jag färga håret också.

Nu ska jag kolla lite på TV och sen vet jag inte. Förmodligen sitta vid datorn. Mina lår svider.

Kyss

What´s love got to do with it?

Det ser ut som att halva Storuman har smält bort, det är sån där mörk snö som det brukar bli på våren, sug. Men då är det ju varmt i alla fall så jag ska nog ta mig själv ut på en promenix. Ska fara och sola tror jag! Fast jag vet ju inte riktigt hur bra Storumans solarium är, jaja, det är väl värt att prova.
Undra vad man skulle ha gjort idag, är ju ledig så det blir nog att slappa hela dagen som vanligt, förutom att jag brukar göra en liten brejk för att fara och jobba men idag så är det inge jobb. HIHI !

Det är Januari månad och snön smälter, vad är det som händer?

Kyss

Fit for fight

Fy fan vad duktig jag är, jag gick till och från jobbet idag och jag äter inte massa skit som man inte borde äta. Det är i alla fall en bra start och min mage har blivit plattare tack vare mina situps, jag kanske bara innbillar mig men det lutar då åt rätt håll! Ikväll blir det nog att se film, jag är ledig i 2 dagar nu (!) Fan vad skönt! Men sen efter den ledigheten så kommer det ett schema från Helvetet.

Mina öron gör ont för det blåste ute.

Kyss

bäbisar!

Alla ska fanimej ha barn i år ! Och alla jag vet är i min ålder, börjar man bli gammal? Jag är ju bara 20 (snart)... Jaja , jag ska då i alla fall vänta ett tag, hinna vara ung och så vill jag att ungen ska ha det bästa också, inte att föräldrarna ska leva på socialbidrag osv. Jag älskar barn så jag skulle nog inte ha något emot att ha en men , nej tack, inte än i alla fall.

Undra vad man skulle ha gjort ikväll, jag börjar jobba klockan 15.oo til 19.oo, är trött som bara den. Jag sitter och funderar vad man skulle ha gjort för att inte vara så jäkla slö hela dagarna, det finns ju inget att göra, jag tror jag ska börja fara ut och gå lite oftare. Så man få röra på sig lite, men jag hatar att det är vinter för jag fryser för ingenting och som nu när det blåser ute så har man ju ingen större lust att vara ute. Jaja, jag hoppas att det kommer lite folk och äter på Frasses idag så tiden går fortare. Jag är hungrig, ska väl ta en macka eller nått. Sen ska jag städa ihop lite.

Marcus ligger fortfarande och sover. Roligt liv.

Kyss

eeehehhe,

Satt och kollade igenom lite bilder jag har på telefonen och jag har ett album som heter "sovande folk". Än så länge har jag bara 3 st men dom är rätt roliga, och fula :P





Jag var fulast som vanligt !

Kyss



Btw, jag har ju glömt att lägga ut en bild på min fläskläpp.. Den är tagen med mobilen så man ser typ inget. Men hur som helst så några dagar efter så fick jag ett fett blåmärke på läppen så det såg ut som jag hade en halv mustasch, jag såg förjävlig ut... Men det har jag ingen bild på tyvärr, och blåmärket är fortfarande kvar idag men det syns inte så mycket.

äh, bilden sög. Men man ser i alla fall lite och om man kollar noga så ser man att det är lite blått där uppe. Om det syntes här, dagen efter så kan ni ju tänka er hur de syntes några dagar efter! :P

HUR I HELVETE !?

Kan jag ligga 204 kroner minus på mitt jävla konto!?!??! Först hade jag över en hundring på kontot, sen när jag kollade så låg jag 129 kr MINUS, och nu ännu mer ! Jävla skit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag hade tänkt lägga in en bild på en uteliggare här men när jag sökte på det så kom det upp den här bilden.



Och så skulle jag skriva att  "de här är jag om några år". Lite skratt fick man sig i alla fall.

Kyss

Vi sitter i samma bil.

Kom nyss hem från ICA/posten, har skickat ett brev :) Marcus föräldrar, han syster och Yonas har varit här och hälsat på och nu for Marcus och skulle köra skoter eller nått. Jag ska jobba idag, 15.oo - 19.oo . Jag är trött som ett svin, men det ska nog gå bra, jag hoppas att det kommer mycket folk så tiden går fort eftersom det bara är 4 timmar.
Undra vad som händer ikväll, blir nog att ta det lugnt skulle jag tro, i alla fall för min del. Matilda kunde inte komma hit i helgen för hon ska jobba hela helgen, det var ju inte bra. För jag kommer ha så tråkigt, finns ingen att vara med.. Om jag är ledig nästa vecka så ska jag nog fara till Hemavan och klippa mig, om jag törs. Ja men de ska jag. Men jag vet inte hur eller vad jag ska göra, så det får bli en överraskning.

Nu ska jag göra ingenting så jag skriver sen när jag har ännu mindre att göra.

Kus <3

Vad heter du?

Kom just hem från jobbet, tråkig dag. Lite folk så även 3 timmar gick segt som fan. Undra vad man skulle ha gjort ikväll, finns inget att göra här i storuman.. Jag hatar det.

Idag så stod jag och min arbetskamrat (som är rätt "grym" än fast hon är medelålders) och pratade om hur människor i världen kan döpa sina barn till hemska namn. Tillexempel i USA så är det nån dumjävel, förmodligen nån jävla knarkare som blev på smällen med nån natzi som är uteliggare, som har döpt sin unge till Adolf Hitler. Jag kunde inte hålla mig för skratt just då (förlåt) men nu när jag tänker på det så blir jag arg! Dom skulle gå och köpa en tårta till den stackarns ungen när den fyllde 3 år och dom ville ha hans namn på tårtan. Men han som skulle göra de vägrade, såklart. Det är för fan ett barn, ingen jävla vodo docka. Hur mobbad kommer han inte att bli, eller så kommer han väl bli en jävla hitler. Nä fy FAN för er. Finns säkert nån i unge som en kines mamma och spansk pappa som har döpt han/hon till "Kang El-baer", okej, den var lame, säkert bara jag som skrattar åt den men jag skulle inte bli förvånad. Och till er som inte fattar så är det "Kangelbär".

Kyss <3

Wiskey lullaby - Brad Paisley

Seriöst världens finaste låt, dock sorglig. Kan typ böla sönder till den här låten om jag lyssnar på den vid fel tillfälle.

Just nu sitter jag med Christian och Marcus och kollar på tv. Har just sett top model. Jag har ont i huvet och jag ska jobba imorgon från 15 - 18. Skönt att det inte är så länge för jag tror jag håller på att bli dyngförkyld. Fast det har jag trott länge, jag känner att jag inte är helt frisk men det vill ju aldrig "bryta ut". Jag skiter i om jag blir förkyld, för jag ska fan jobba som fan nu så jag får lite pengar! Men det verkar inte som att jag kommer få jobba så mycket, bara några timmar hit och dit, men man ska väl aldrig säga aldrig, snart får jag väl jobba röven av mig igen så att jag nästan bryter ihop. Alltså, jag klarar ju av att jobba med de där skitjobbet men det är chefen jag inte pallar. När jag jobbar själv med han så känns det som att jag hellre skulle hoppa i en pool med pirayer.. Han tar död på mig.

Jaja, nu ska jag skriva ett litet brev som jag ska posta imorgon ;)

Jag älskar dig, kyss

Jag är halv utan dig.

Ikväll är det Top model 11, och gissa vem som ska se det, JAG !

Idag jobbade jag till 7, det kändes halvsurt att komma tillbaka, jag vill inte jobba, jag vill ha roligt... Jag hoppas Matilda kan komma i helgen så jag får någon rolig att umgås med, känner mig så ensam och halv.

Jag ska lägga ut några bilder från de här "jul lovet" när grabbarna var här, på pixbox. Jag skriver sen när jag har gjort det. Det blir inte idag, jag är trött och jag luktar satan så en dusch skulle ju inte sitta helt fel.
Nä nu dog jag..

Kyss




Schatje

Jag känner mig så sliten.. trött som fan. Undra om det är något bra på tv ikväll, ska kolla in tv.nu och se om det finns nått bra. Har ingen film att se heller, vet inte vad jag skulle vilja se. Imorgon börjar jag jobbar, det känns förjävligt. Helt seriöst.. Men jag ska jobba som fan, försöka hitta ett annat jobb som ger något för de man sliter, ska spara varenda liten krona som jag får. Jag ska bli rik. Någon som vet nått jobb, bara typ jobba som extra eller nått? Jag ska gå in på arbetsförmedlingens (stavning?) hemsida och kik om jag hittar nått. Men det finns väl som vanligt ingenting.

zzzzZZZzzzZzz, kyss.


ps. har inte så mycket att skriva just nu. Grabbsen har ju farit hem så det var slut på de roliga. Tillbax i de vanliga. ds.

Jag dör 2

Ännu mer.

<3 :(


jag dör...

Seriöst.. Jag sprängs av sorg just nu. Jag sitter och håller tårarna för att dom ska fara. Ibland kommer det en eller två men jag vet att jag inte kommer kunna hålla mig när vi kramas hejdå. Nä, jag vet inte om jag klarar det här. Jag mår typ dåligt, känns som jag vill spy, tiden har gått så fort och jag vet inte hur det gick till. :(  :(  :(  :'(
Jag har inte tagit på mig så mycker smink för jag vet att jag annars kommer se ut som batman eller zorro ändå. Jag VILL inte.. snälla? Jag har typ en desperat känsla inom mig, jag vet att jag kommer må dåligt, jag vill inte känna som jag gjorde sist. hjälp. Direkt jag ser eller hör så kommer det. Jag vet inte hur det här ska sluta med det enda jag vet är att det slutar i tårar...

ik hou van jou.


Last day.

Det är - 25 grader ute och jag fattar inte att grabbarna ens vill fara till backen, men jag tror inte att dom kommer vara långvariga dock (: Undra vad man skulle ha gjort ikväll, grabbarna kommer väl att packa ihop alla kläder osv och jag kommer bara sitta och titta på... ÅH jag vill inte. Jag vill inte tillbaka till Frasses och må dåligt, jag vill vara med mina vänner, göra något roligt på kvällarna, jag är ensammast i hela Suruman...

Jag är så himla besviken på dig, du och alla andra klagar på mig och säger "huur kan hon göra så här, det är något lurt", "huuuur kan hon fara upp till Hemavan i 2 veckor med 2 KOMPISAR"?! Vad  är det som är så "lurt" med det? Hur kan folk ens säga så när dom själva visste att det du gjorde är 100 gånger värre. Men det är bara att klanka ner på MIG, gör det bara. Jag är stark nog.


I´ll miss you.


Kyss

2oo9, ett nytt händelserikt år.

Har just sett Sagan om ringen - konungens återkom(m)st. Eller jag såg inte så mycket för jag hatar som sagt ögon och det är bara hemska ögon överallt. Just nu står Bauke i duschen och Jan plockar ihop lite påsar och tomma saker, fast han kommer nog tillbaka till datorn igen snart.
Jag fick mig en jävla fläskläpp alltså, imorse när jag vaknade så hade dom typ vuxit ihop i såren, så jag sprang in på toan och slet upp dom så det började blöda.. bah. Sen så ser det ut som jag har mustach för jag har fått en blödning/blåmärke rätt på läppen. Nä fy, jag ser ju för hemsk ut.

Imorgon är det grabbarnas sista dag i Sverige, eller sista heldag... Så dom ska vara i backen, Matilda ska jobba tills kl 4 och jag ska sitta inne och deppa över att dom åker, det har varit så roligt att ha dom  här. Några nya människor som går att prata med. Jag tror jag kommer att fälla några tårar när dom kliver på planet, precis som förra gången när vi åkte hem från Holland.. Nä fy fan, JAG VILL INTE !!

Nu ska vi väl se om det finns någon annan film att se....

JAG VILL INTE !!

Kyss!

blah

Vad ska man göra ikväll? Det finns inte så mycket att göra nu. Har inget att skriva, hejdå.

gruff

Första dagen på året börjar med en fläskläpp. Så kan det gå när man killar någon, en armbåge i 400km/h rätt på käften, srutande blod och lite ont. Hja, bild kanske kommer sen.

Gott nytt år my friends.