My new love.

General portion. Blivit less på ettan vit och ettan portion var ingen höjdare. Så nu tänker jag byta ut en del av mig och se hur det går. Vore ju bäst om man slutade men jag vill inte, ehe.

Idag hade jag tänkt åka till Vilhelmina och hälsa på mina favorithamstrar. DOCK (tro det eller ej) har jag tappat mitt bankkort så jag tar mig ingenstans. Städade hela lägenheten igår men utan resultat, förutom den rena ytan.
Hade hoppats på att jag skulle hitta den i nån bil eller på jobbet men den verkar inte vara där heller. Hittar jag den innan halv 4 så tar jag fan flyget dit, 20 minuter, 450 spänn. Lätt värt.

Men jag blir så ARG för detta ska alltid hända när jag ska göra nått!!! Nästa gång jag är ledig så åker jag neröver, vill så gärna träffa Anneli innan hon ska pluppa ut sötjävlarna. Sen så kan jag inte fatta att det är sant förrän jag ser henne IRL. Panik, tror fan jag kör ner över dagen på fredag, är ledig den dagen. Ja, vi får se. Det närmar sig ju nu så det är inte säkert att jag hinner! JAG FÅR ÅNGEST, jävla bankkort!

----- nån timme senare.

Har just fått prata med Anneli via skype, Erika kom in där på slutet och det var jättekul!! Saknar dom så mycket, synd att det skulle skita sig men jag får hälsa på en annan gång.

Nu ska jag trycka popcorn och kolla på nån film hade jag tänkt. Vet inte vad jag ska göra för middag, får nog bli kyckling!

Kyss


rubrik

Sitter hemma i lägenheten och känner mig slö. Ska försöka lägga mig tidigt ikväll men det kommer nog inte hända, som vanligt. Det är lite svårt de där.

Måns ligger i mitt knä och kollar vad jag skriver, han ser rätt fräck ut. Han har blivit så gammal så det nästan är hemskt, tiden går så fort.

Minns inte om jag nämnde detta i mitt förra inlägg men jag, Matilda och hennes kusin Olivia har bokat en resa till Turkiet, Alanya. 2 VECKOR! Det jag ska göra där är att sola, dyka, titta på lite sevärdheter och bara ta det lugnt! Det värsta är att det är i Augusti vi åker, 17/8 - 1/9. Jag längtar ihjäl mig för det är min första solsemester! Är livrädd att jag ska bränna mig första dagen, ska försöka att inte göra det men det blir nog inte så lätt, jag vill ju bli brun!

Annars så jobbar jag på och bara tar det lugnt med Jon. Vi jobbar på och vi är ledig samtidigt Måndag och Tisdag och då ska vi nog till gränsen för jag har hört att det ska vara fint väder och isen håller fortfarande så man måste ju passa på. Har alltid, då menar jag ALLTID haft otur med vädret när vi är ledig samtidigt. Så jag hoppas det blir fint! Ta sista skoterturen i år och kanske dra upp några rödingar.

Nu håller jag på att svettas ihjäl eftersom jag inte bara har Måns i knät, har även på mig en fet tröja och ett täcke, jag dör.

Mina uppdateringar kommer inte så tätt intill varandra men ja... plötsligt händer det!

PUSSSSSSSSSSSSS <3