Slutat jobba.



Imorgon är det min sista arbetsdag under detta lov :) Jag ska sluta kl.15.00 för att jag ska hinna med bussen till älsklingen, längtar! <3
Han ringde och ville att jag skulle komma imorgon, (undra vad han vill) ? ;) hehe. Är nyfiken, för han småtjatade typ att jag skulle ta ledigt dom sista 3 timmarna , sötnöt.

Idag lämnade jag in min tidslista från de jag har jobbat nu under lovet. Och när jag hade slutat så gick jag till Wärdshuset och lämnade in tidsrapporten där också , så bra med pengar kommer jag nog att ha denna månad, eller det kanske är nästa månad ;b hoppas att det är denna iaf, Eller det spelar väl ingen roll ;)

återkommer senare ikwell ;) Kyss ;-*


----
Nu är jag tillbaka :) Var och hämtade farmors vantar som jag hade lånat och glömt i puben när jag jobbade där förra helgen . Pappa och Mamma skjutsade mig dit och så på vägen så stannade vi på statoil och köpte en dricka och snus :b

Jag har skrivit att jag inte trivs med min familj så mkt, men det går upp och ner :) Innan vi for på statoil så tyckte jag dom va dryg, men sen när vi va där och när jag skulle säga hejdå till dom så tyckte jag nästan synd om dom, för jag har inte varit hemma nått alls, förutom när jag sov där fösta natten på lovet. Stackarns dom, dom får bara träffa mig under loven. Fast jag skulle nog inte vilja stanna hemma nå mkt längre till ändå ;) tråkigt som fan !
Men älskar min familj för dom ställer upp för mig när jag behöver dom, och dom försöker ju göra allt för att jag och min bror ska va glad, även fast brorsan är en uppäftig liten skit ibland. Fast igår var han snäll, jadu, skenet kan bedra som sagt ;) Vi ses om ca 2 veckor igen familjen <3 Och dessutom kommer Marcus med mig upp !

Imorgon får jag träffa min gullegriis ;> hihi.

Ne nu ska jag snoka runt lite och ha allmänt tråkigt. Pusshej ! :}
image1

Hemavan.

Japp, nu sitter jag här. Ensam i mörkret. Farmor har gått och lagt sig, farfar är i gränsen med ngn kompis och här sitter jag, väntar på att älsklingen ska sluta jobba kl 00.00. Då skulle han ringa mig, bara vänta och se. Nog tror jag att han ringer för han lovade :) Hoppas.
Varför jag sitter här hos farmor är för att jag ska jobba imorgon kl 10.30. Och jag ville inte kliva upp 07.00 och sitta här och vänta tills jag ska börja jobba, nej. Så då bestämmde jag mig att sova över här.

Usch, jag tycker så synd om min kompis Angelica. Hennes pojkvän har lämnat henne, dom va tillsammans i ca 2 år och sen så lämnade han bara henne. Åkte tillbaka hem till Göteborg igen. Hon mår verkligen dåligt, har pratat med henne rätt mkt nu på telefon och så. Men nu har det gått 2 månader och hon är precis lika ledsen och nere. Okej, 2 månader är ingenting för dom hade skapat så mkt tillsammans. Han flyttar från gbg till henne i Boden.
Och mycket, mycket annat har dom gjort för varandra som är minst lika "stort". Och så gör han bara så här . Hur kan man.

Jag vet hur dåligt hon mår för jag har själv varit med om det. Skillnaden är att han insåg att han gjort fel efter 3-4 veckor så vi är tillsammans nu/fortfarande. 2 år och 3 månader blir det den 30.e april <3
Men grejen är att jag mår fortfarande dåligt över det som hände. Orkar inte berätta vad som hände för jag vill försöka glömma det och det gör mig bara arg av att tänka eller skriva om det.
Men han ljög och svek mig hur som helst, gick ner 8 kilo på 2.5 veckor, not good.
Och just nu kämpar jag för att inte tänka på det varenda dag, kämpar för att försöka lita på honom, det går väl framåt men med en fart som inte är hög. Måste verkligen försöka bättra på mig för annars kan det sluta illa igen och då kommer jag nog inte att orka. För de var dom plågsammaste 4 veckorna i mitt liv. Dessutom så var det sommarlov..
Det jag söker är typ en bekräftelse om att han verkligen älskar mig. Jo, han älskar mig men ja.... kan inte förklara. Orkar för den delen inte heller.

Iaf, snart fyller jag 18 ;) Han säger att han ska ge mig en överraskning, han har hållit den överraskningen hemlig i.. ja du, jag vet inte hur länge, typ 5-6 månader. Åh, han är så söt, för jag tror jag vet vad det är ;) Och han säger att om jag är snäll så får jag den på min födelsedag ;>

Aja, nu ska jag kolla runt lite och sen ska jag vänta tills snutt ringer ! <3

Kyss, LAV YA ! / dinmadde


Hemavan.

Nu sitter jag hos farmor och farfar, Ska snar fara och jobba igen. Har jobbat på badhuset i 8 timmar och nu kl 20.00 ska jag lyfta mitt ass och fara till jobb nr.2 . Ska jobba i baren tills typ 2. Känns väl bra att man får pengar men det suger ju för jag är svintrött sen igår då jag körde samma skift som idag, Men de är ju tur att det är sista arbetsdagen idag på Pubben. Sen är det bara på badet jag jobbar. Money som tusan.

Marcus kommer troligtvis inte ikväll, knäppis. Tycker att han ska komma men han vet inte vad han ska göra här . JAHa ?! Vadå, jag bor ju för fan här. JAG, DVS, HANS FLICKVÄN JAG bor för fan hääär. Jaja, han kan ju skita ner sig. Ska fan sluta komma till han om det är så han vill ha det. Jag slösar flera jävla 100 i månaden för att fara till han och han har inte varit hos mig NÅGOT ! Blir så jävla ledsen och besviken. MååÅÅåh.
Ska ringa han igen nu .

Pusshej .

Gunnarn igen.

Nu sitter jag här i Gunnarn igen. Finns så mkt att skriva så ja ni, huvvaligen. Krigade nyss med Pappa och pengar. Och samma käftande varje gång. Jaja.
Jag ska jobba precis hela lovet. Om jag har tur så är jag ledig helgen innan skolan men jag skulle inte tro det. Eftersom det är 3 olika arbeten jag ska göra under lovet. Det är ju roligt på ett sätt för jag känar ju massvis med pengar. Nästan 800 kr för bara 8 timmar. Och det känns fan skönt. Men det skulle nog vara skönt att bara sitta hemma och slappa , men då skulle jag antagligen gnälla över att det inte finns något att göra och blablabla..
Ja, livet är inte lätt.
Imorgon bitti kl 6 så åker jag till skolan. Från Storuman till sur Lycksele. Bussen ikväll har ju redan gått, vi hann inte tillbaka till storuman innan 18.oo för Marcus hjälper sin pappa på taket med nå skit. Snällt av han ! :)
Marcus är finast i världen, 2 år och 2 månader var det den 30.e . Han är såå jävla underbar. <3 puss.

Vad kan man mer skriva. Jag vet att det finns massor att skriva men jag kommer väl på de medans jag sitter här och babblar.
Jo, jag har fått en kusin. Moster fick sitt första barn den 25 mars. En liten söt flicka, dom han inte kommit på ngt namn än med jag lovar att det blir ngt riktigt sött ^^,
Och när jag ändå pratar om barn så kan jag ju fylla i med att Marcus älsta syster Maria väntar sitt 4.e barn :) Om 20 dagar är den pluttisen väntad. Det ska bli kul att få bära på dom. Jag kommer nog att få hålla i Marias bebis först, för moster bor i Stockholm så det blir lite svårt. Men till sommaren så blir det att fara ner på dopet och sniffa på hon.
Det var de om bebisar!

Snart är det sommar och då blir det mer jobb. Fast jag ska försöka leta ett jobb i Storuman  så jag kan vara hos Marcus hela sommaren, så jag slipper sitta i sur helvetes tärnaby. Jag hatar verkligen att fara hem för det finns verkligen inget att göra. Saknar Hemavan som fan, okej. Det är bara 2 mil mellan Hemavan och TärnaSPY men det är fan skillnad. Stoooor skillnad verkligen!  Men som tur är så är jag bara hemma under loven, även fast loven bara är 1-2 veckor så plågas jag av att va hemma. USCH. Trivs inte alls, inte ens med familjen. Dom är bara allmänt konstiga. Sen jag flyttat till Lycksele för att gå skola och bott ensam och efter att ha varit med Marcus varje helg så känns det som att jag har öppnat ett eget liv där jag får ta hand om mina egna problem. Och när jag då kommer hem till familjen så märker jag deras problem jätte mkt. och det är jätte jobbigt! Känns som att dom är västa konstiga, att jag inte känner dom, och att dom är en av världens osmartaste och stördaste människor.
Jag vet, det är skit hemskt att jag sitter och skriver detta men det är bara vad jag känner. Eller jag kan som inte förklara hur ja känner på en blogg men för att göra det kort så kan man säga att jag inte trivs alls med dom . Jag trivs mer med Marcus familj, trevliga och så omtänksam och roliga. Var verkligen jätte kul och mysigt att fira jul med Marcus oh hans familj och släkt osv. Vad skit kul! -v- Nog älskar jag min familj med jätte mkt för dom ställer väl upp och så men jag tycker bara att mamma och brorsan är helt jävla störda . Och mamma har alltid varit elak med mig sedan jag va liten, så fort pappa åkte iväg så passade hon på att va elak, och brorsan med för den delen. Och pappa har alltid varit på min sida, och även om han inte har mkt pengar så ger han mig typ de sista om jag behöver det. Brukar inte ta emot pengar så ofta av dom för jag vet hur det ligger till hemma och så. Men tyvärr så gör inte min bror de. Han tar de sista dom har. och om han inte får som han vil blir det ett jävla liv. Bortskämmda jävla fitt unge. Fy fan AANAANNANAN !!! Nu blir jag bara arg igen på dom. Ja ni ser, allt går i en ond cirkel.
Jag älskar dom, visst. Men om jag sitter och tänker efter alla fel som dom gör och allt så blir de bara skit.
Jajajajajajaaa., Nog med allt klagande.

Marcus mamma Margita visade mig ett kort på Marcus när han höll i Marias 2.a unge när hon va typ nyfödd. Låt se, det måste vara typ 6-7 år sedan. Och det betyder att han va då på kortet bara typ 15-16 år. Så himla sött det va när han satt där och höll i en liten bebis. åååååååhhhhh, Jag vill ha bebis . med han.. PUNKT .-

Ne nu ska jag sluta skriva och hoppas på att Marcus och hans pappa Sture är klart snart för idag så vi kan fara till Storuman och se tv och mysa lite.

Älskar dig snutti luttis <3 Pussis kyss . Din madde