hoho i stugan

Imorgon ska jag nog fara till Leeuwarden och kolla vad affärerna har att erbjuda. Jag vill ha en ny tröja och ett par ballerinaskor, en tunika med. Kanske, men jag får se vad jag hittar. Jag är så "kräsen" när jag ska shoppa, jag måste verkligen älska det jag ska köpa och tänka om jag verkligen kommer använda det. Men nått ska man väl hitta. Tröjor är lättare att köpa, skor och byxor är de svåraste. Sen så ska jag följa med Bauke på en affär och handla, Makro. Sen så vet jag inte så mycket mer hur morgondagen kommer se ut. Jag hoppas jag får ett jobb snart eller nått. bah.

Nu ska jag plugga lite Holländska!
Kyss

Jag bjuder på en bild på familjen från Studenten!

27 dagar.

Idag lyser solen och det är fint väder. Gav getterna Tijs och Madde en brödbit var, gosa lite med katterna och sen for jag och hämtade en gitarr som jag skulle få låna och spela på, den är faktiskt ganska bra! Sen ska jag försöka lära hennes barn att spela, det kommer bli lite svårt, för en av dom kan lite Engelska medans den lilla kan ingenting. Så vi får väl se hur det går, det blir säkert roligt! :)
idag ringde jag till en städfirma och hörde om jobb. Dom skulle skicka mig en blankett som jag ska fylla i och skicka in. Får jag inget svar inom 2 veckor så skulle jag ringa dit igen. Jag hoppas på det bästa!
Nu är det sommartid, klockorna är ställda och vädret är på topp just nu. Önskar bara att jag blev friskare! Men det börjar gå över nu så jag hoppas att jag är helt återställd inom kort. Nu ska jag gå ut igen tror jag, eller spela mer gitarr! hihi.

Kyss

Hammerfall

Igår kväll klockan 8 så var följde jag med Jildau till Exmorra för det var en playback show. Det va så kul , barn fr.om 7 år och uppåt sjöng och mimade och det var 2 av dom som jag "Känner", så sött! Sen efter 2 timmar var det färdigt, så vi stannade där ett tag, tog en öl eller 2 och sen for vi hem. Det är så kontigt för på barnföreställningar i Sverige, eller nått som har med barn att göra så finns det inte en chans i världen att det skulle säljas nån typ av alkohol, right? Men de gjorde dom där. Under pausen så kunde man köpa öl och allt möjligt. Känns rätt konstigt eftersom det aldrig skulle hända i Sverige! :) Sen när allt var över så tog dom bort alla stolar och satte ut några bord som man kunde stå vid, alla barn for hem och dom "vuxna" stannade och söp. Haha ;D Hur som helst så såg jag en äcklig hårdrockare på typ 40 år, han stank kattpiss och hade långt, krulligt och skitigt hår. PLUS en Hammerfall tröja xD Jag vet att hamstrarna och dom andra i "familjen" skulle ha hållit andan, för de gjorde jag . fyfan.

Nu ska jag dö.
Kyss

lalalalalaaaa

Jag är avundsjuk, Anneli och Erika L ska till Paris i maj.. Okej, jag  här i Holland men en resa dit hade ju inte suttit fel ;D Vad kul för er !
Just nu så sitter jag och gör ingenting, jag har inte gjort nått idag. Vaknade klockan 12, kändes skönt! Men dagen går så fort då, klockan är redan över 6 (!) Vi kanske ska ut ikväll, jag vet inte. Får se, jag är förkyld men far B ut, så följer jag väl med. Jag sitter och gör ingenting på veckorna så varför ska jag inte ta tillfälle i akt när jag kan göra nått annat ? :)

Min mage kurrar, jag hoppas vi snart ska göra nått åt det! Det har regnat idag och varit skitväder men nu skiner solen och det är blå himmel! hihi. Jag hoppas på att bli frisk snart!!

Kyss

Sjukiluk

Idag ska jag till doktorn och kolla vad jag har för fel, haha. Jag är trött helatiden och jag har varit sjuk på gånger på 3 veckor. Det är sol-muligt väder och blåser som vanligt, undra om man ska gå ut en sväng, eller kanske det blir värre då? te
Jag får uppdatera mer efter mitt doktorbesök! :)

Kyss


Sjuk igen!

Jag pallar inte. I natt vaknade jag av att jag behövde snyta mig. Ni vet hur det känns när man ska försöka sova och man börjar bli förkyld. Det är fan omöjligt, men vaknar helatiden. Jaja, hur som helst så vaknade jag mitt i natten, hade förmodligen feber. Gick och snöt mig, medans jag stod där framför spegeln så kände jag hur illa jag började må, började flimmra för ögonen och det började svartna, så jag höll andan och gick halvfort in på toan, satte mig på golvet och spydde. Efteråt mådde jag genast bättre, men va fan? Gick och la mig igen och jag mådde ju bättre men fortfarande halvorolig, jag menar, varför i helvete ska man spy bara sådär? Jaja, jag tror att det var för att jag tvär ansträngde mig. Från sovande läge i ett mörkt rum i en varm säng till lamporna på max och det är ju inte varmt nånstans när man vaknar.. blä.

Hur som helst så har jag sovit dåligt inatt. Vaknade typ halv 12 och jag mådde inte så bra då heller, kände mig sliten. Men jag mådde inte så dåligt när jag steg upp. Men om jag börjar anstränga mig så får jag en liknande "spy-känsla", så just nu ligger jag i sängen och tar det lugnt... Känner mig trött, hostar och snorar. Jag hatar dehär.

Jaja, igår så körde jag bil helt ensam (!) för första gången här. Körde till Bolsward och hämtade Bauke från bussen. Det är den enda vägen som jag vet for sure. Det var roligt!
Sen så var jag till en familj igår och pratade om jobb, dom hade annonserat ut i tidningen att dom behövde nån som städade åt dom 2 gånger i veckan. Så vi ringde dit och bestämde en tid att träffas, så Jildau följde med dit och vi pratade. För det första så var lägenheten lika stor som min lägenhet i Lycksele typ, sen så såg det förjävligt ut där, en unge, 2 hundar och ja.. fy fan. Det blev inget jobb där för hon sa att hon ville ha någon äldre som kunde "ta henne i nackskinnet" och säga hur man ska städa osv , jaha? Hon visste att jag "bara" var 20 år innan vi kom, då kunde hon ju ha sagt det direkt eller skrivit de i annonsen att hon ville ha nån som var äldre, därför tror jag bara att det var en bortförklaring. Sen så fick jag ett nummer till en städfirma som hon jobbade åt (!), JAHA?? Om du jobbar åt nån stor städfirma, varför ska du då ha nån som "visar" dig HUR man ska städa??? Helkonstiga människor.
Gubben som satt där såg ut som han var full eller nått, ful som fan och röd näsa, där satt han och drack te. Sen så försökte han ha en konversation med mig på sin dåliga Engelska.
"Sverige huh... Do you know who September? She´s a singer from Sweden"
Jag svarade typ, Jo, jag vet vem det är, heh....... Sen så frågade han om jag visste om hon var singel eller hade nån pojkvän för han tyckte hon var så het och att han älskade henne.... öh OKEJ? Blä...
Jag är glad att jag inte behövde jobba där. Dom var helskumm och ja. Den lilla ungen dom hade på kanske 1,5-2 år halvföll från soffan på golvet och morsan stod där, kollade på henne och gick bara därifrån. Fy fan.

Men vi ska ringa till den där andra städfirman och höra om jobb, Jildau behöver också ett jobb just nu. Så vi får hoppas på nått! Nu ska jag gå och snyta mig!
Kyss

notis.

Glöm de där med gratis sms. Jag provade just och för att den du skickar till ska få läsa det så måste den skicka ett sms till nått annat nummer som kostar 30 spänn, vem fan vill läsa ett sms för 30 spänn. Jävla lurendrejeri (stavning?)

så, NEVER MIND!

Gratis sms!

Nu kan ni skicka gratis sms genom min blogg. Under min fula "Slide" så finns rutan. Kostar ingenting! Jag använder alltid gratis sms genom internet när jag inte har några pengar på mobilen eller nått så det kanske finns nån annan som också behöver det :)
Hur som helst så är jag sjuk igen. Jippie, min hals strejkar igen. Jag tror det beror på vädret, ena stunden är det soligt och varmt och sen helt plötsligt blåser det som fan, haglar och regnar. Men men, Jag får bara se till och klä mig bra! Idag är det Onsdag, händer inget speciellt idag. Blir nog bara att sitta här, se en film och ta det lugnt. Vädret är inte på top så det finns inte så mycket man kan göra ute heller.

Återkommer senare!
Kyss


Ps. Glöm inte gratis sms ;)

Soligt värre.

Men det blåser dock. Jag tror jag börjar bli förkyld igen. Jag vet inte men min hals är irriterad och jag småhostar helatiden. Jobbigt... Jag tror jag ska gå ut en sväng och kolla vars katterna håller till. Eller så kanske jag ska öva lite mer på språket. Det låter vettigare!

Tot ziens!

Some kind of...?

ÅÅ vad kul att ni läser! hihihihiiiii ! Puss på er <3

Ikväll så ska jag följa med Femke och Jildau på biiio. Det ska bli kul. "Confessions of a Shopaholic" tror jag den hette. Dom säger att det är jag som ska köra för att "lära" mig eller nått, men jag vill inte. Jag kommer seriöst att krocka. Speciellt när det är mörkt. Men OM jag måste köra så kommer det att gå 50 hela vägen. Jag hatar attt köra på ställen som jag inte känner till. Men men, idag blåser det som fan och jag håller på att frysa ihjäl. Alla rum är så stora så det är kallt!! Jag tror jag ska gå dit ner och sätta mig för där är det varmare ;D

När jag vaknade så gick jag och tog mig en varm dusch, skönt som fan. Nyss ätit lunch (frukost), det var gott! Nuu ska jag borra ner mig i mitt täcke och kolla på Family Guy.
Kyss

Knorr

Är det ens nån som läser min blogg, på riktigt? jaja, hur helst så sitter jag här, i Holland (!) och gör ingenting. Det blåser hårda vindar just nu så det är inte så roligt att vara utomhus. Det har varit fint väder hela helgen och igår så var jag på kalas. Det är så kul för dom tror att jag inte fattar ett skit av vad dom säger, men det gör jag. Speciellt när dom pratar om mig. "Vem är de där, varför är hon här, vad heter hon, kommer hon från sverige (?!) ?" osv. Där sitter jag och bara ler för mig själv. Haha. Jag önskar att jag kunde prata flytande Holländska, det skulle va kul att se deras min när JAG svarar på deras frågor dom ställer till varandra, om mig. Haha. Det var rätt mycket folk där, mest fjortisar men det dög. Jag hade tråkigt i början, satt där och jag ville bara fara hem. Men som vanligt, när folket börjar dricka så kommer frågorna till den rätta personen, mig. Så då var det rätt trevligt. Efteråt så skulle vi till Makkum men vi for hem istället. Bauke var trött och jag ville inte sitta där själv med massa som jag inte känner, nog för att Jan var där och några andra men men.

Just nu är Bauke och mjölkar, Femke kom just hem från Amsterdam och Jildau sitter och gör jobbansökningar. Till veckan ska vi fara och se bio, tror jag. Det var prat om det. Jag hoppas på det i alla fall, det är alltid mysigt att fara på bio. Speciellt meed trevligt folk!
Sen så ska jag fara till ett ställe som heter Keukenhof. Det är massa blommor där och dom öppnade i Fredags så det blir nog att fara dit om 1 eller 2 veckor när blommorna har blommat ut riktigt, jag längtar!


Mer än så här kan jag inte berätta. Skriver mer sen, eller imorgon!
Kyss

bah

Solen skiner för fullt idag! Det är varmt ute och det blåser inte så mycket. Jag var ut en sväng med Jildau på rollerbladsen, sen när vi kom hem så pratade jag lite med 2 av katterna. Donkie och Onkie (tror jag), dom är så söta!
Ikväll ska vi till nå tardisar på fest, yey. Jag ska har ändå ingenting att göra ikväll så varför inte? Sen ska vi till Makkum för alla pubbar var öppen ikväll så vi ska typ gå emellan alla.

Nu ska jag läsa "Dagboek van een moordkat".

Haregött.

:)

Idag har jag bara tagit det lugnt, jag saknar makaroner och korv. Det är så jävla gott! Eller lasange! Hmm. Jaja, som sagt, jag tog det lugnt idag, varit ute och åkt rollerblades, till Bolsward. Svettades som fan när jag kom hem för det var sol till max, men det känns skönt efter man har gjort det. Sen nu ikväll har jag sett en film med Bauke, alla andra förutom föräldrarna är borta så det är ganska tomt i huset. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Tror jag ska gå och lägga mig. Imorgon blir det party, tror jag. Jag vet inte om jag orkar/vill följa med än. Vi får väl se, troligtvis blir det nog så.

Mer än detta blev det inte.
Kyss

Sol, sol,sol!

Strålande väder! Vaknade upp just innan 11, låg tyst i sängen och lyssnade om jag jag hörde några "blås ljud". Vilket jag inte gjorde, så jag höll tummarna, öppnade gardinerna och hoppades på att det skulle vara sol och blå himmel, vilket det var! Så jag klädde på mig och gick ut, satte mig vid solväggen och pratade med 2 kissar! Idag ska jag bege mig ut en sväng på rollerbladsen och njuta av vädret. Jag vet inte vad vi ska göra ikväll, alla verkar ha så fullt upp så jag tror att det bara blir att sitta hemma. Jag hoppas på nått kul, annars tänker jag bara sätta mig ner och mysa framför Grey´s Anatomy.

Snart ska vi äta lunch, jag är hungrig eftersom jag vaknade upp ca 1 timme innan lunch timmen så jag tänkte att jag kunde vänta för deras lunch består av frukost mat. I sverige äter vi Mat, som en middag. Men inte här så jag väntar.. Efter jag har ätit så ska jag gräva fram nån tröja att "åka" i. För det är så jävla styvt att åka i skinnjackan. Plus att det ser stört ut. Jag hoppas att jag överlever min lilla tur, för faller jag så dör jag. Jag föll inte sist men nu ska jag åka helt själv och jag har  den förmågan att ha otur. jaja, jag ska åka fram och tillbaka till Bolsward, vilket är ca 5 km enkel väg. Då kommer jag känna mig duktig!

Nu blir mat!
Kyss

Det finns bara en som du!

I love you more than I can say
I love you more for every day
I love you more that you can see
You are the only one for me.

Idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade 12 (fy skäms), fikade lunch och sen så spelade jag lite spel med Femke. Sen så gick jag upp och kollade e-mail, inget speciellt hade jag fått. Så jag satt framför datorn ett tag och funderade vad jag skulle göra, men då kom jag på att det var fint väder ute så varför inte gå ut och sätta sig i solen ett tag. Jag kom ut och pratade lite med en av katterna, Turbo, i typ 2 minuter. Sen kom Bauke och frågade om jag ville se lite Grey´s Anatomy med han. Och det ville jag, jag har blivit beroende! Det är livsfarligt att se hela säsonger, för man kan inte sluta. Hur som haver, så såg vi 1 avsnitt tror jag och sen så skulle vi äta. Så vi åt mat och sen så for Bauke till en vän för hon och hennes syrra fyllde år. Jag ville inte följa med så här sitter jag och funderar vad jag ska göra. Jag tror jag ska rita litegrand på Paint. Haha. Eller träna lite mer på Hollänskan. Haha igen.

Kyss, du är mitt allt!

Min lilla utflykt!

Nu sitter jag i Baukes rum och värmer mig under en filt. Kom just hem från Leeuwarden. Imorse så steg jag upp klockan 9, fikade och sen klockan 10 hoppade jag på cykeln för att kunna ta mig till Bolsward. Det var motvind, vått i luften och jag var trött. Så jag svor lite för mig själv och tänkte att jag kommer aldrig hinna till Rentex till min "Jobb-intervju" tills klockan 10.30. Men det gjorde jag, ganska precis. Så jag klampade in där, mitt hår stod åt alla håll och såg förmodligen ut som en räka, och han var ju inte en gammal gubbe som jag hade trott det skulle vara, ehöm. Anyway, Han sa att dom behövde inte folk just för tillfället men han tog en kopia av mitt pass och mitt telefonnummer och ställde några frågor och sa att han skulle ringa mig om han behövde någon som behövde hoppa in. Han sa att det kommer inte bli 40 timmar / veckan , isf en dag hit och en dag dit. Så jag får bara hoppas på det bästa! ;D
Sen efter jag var där i ca 10 minuter (max) Så tänkte jag fara hem igen för vädret sög, men när jag kom ut så såg jag att det hade börjat klarna upp så solen började lysa! Så jag tog bussen till Leeuwarden! Såklart så stod jag ju på fel sida så jag missade den första bussen, men som tur var så kom det en till ca 15 minuter efter. Så jag hoppade på och tog mig en liten runda på stan. Det är ett stort ställe! Sen efter några timmar så kom Bauke, for på Donken för han var hungrig. Sen for vi hem, drack te och åt en kaka!

Nu ska vi se lite Grey´s Anatomy!
(som vanligt såå glömde jag kameran hemma så det blev inga bilder tagna) Men jag ska nog dit igen till veckan.
Idag har jag varit här i 2 veckor!
Kyss

:)

Igår så kom det släkt från mammans sida och dom hade en liten bäbis! Hon var så söööt. Det blev några bilder tagna, orkar inte lägga upp dom nu :) När jag har samlat lite mer bilder så ska jag lägga in ett album på pixbox!
Jag vet inte vad jag ska göra idag, kanske far till Bolsward en sväng, men jag vet inte vad jag ska göra där. Får se, sen ikväll så kanske jag följer med Bauke och kollar på när han dansar. Vet inte än, får se då.

Idag har jag städat rummet och bäddat om i sängen, jag känner mig duktig!
Nu ska jag se lite mer Grey´s Anatomy, skrivs mer sen!

Kysss

The milkyway

Idag har det hänt lite grejer. Idag fyller Johannes år, pappan i familjen. Så hans syskon var här idag, och dom är typ 10 stycken så det var en del människor här. Sen så fick jag en liten present av Nynke, en kub med ord på som man kan dela på åt olika håll, skit rolig och jag blev jätteglad, tack! Sen så såg jag lite Grey´s Anatomy med Bauke och sen var klockan 5 och då skulle han fara och jobba = mjölka kor. Och jag fick följa med!! :D Det var skitroligt och alla kor var så söta, jag fick prova att mjölka, både old fashion och the new way! ;) Jag tog några bilder också! Jag hoppas det funkar att lägga in dom!








Sen när vi for hem så körde Bauke på en fågel! Så när vi kom hem så kollade vi lite mer på GA, och sen tog jag en dusch för jag luktade koskit! Men det vad kul! Nu, mer GA.

Kyss

til you die.

Wiho, jag vaknade tidigt idag! Eller jag kunde ju ha sovit längre men jag tänkte att det var lika bra att gå upp. Klockan var ju som ändå nästan 9 så (a) Så jag gick ner, tog en fika, satt och pratade med Jildau ett tag. Försökte prata med lilla Annaromi (vet inte hur hennes namn stavas) Men hon är en liten "Lintott" på 3,5 år. Skit söt, men hon är blyg, (eller nått) så hon pratar nästan inte med mig :b Sen så hade jag en liten Holländsk lektion med Jildau, med färger och saker typ :P Jag ska fanimej lära mig det!

Idag är det ganska fint väder, det regnar och är soligt varannan dag. Men jag vet inte vad jag ska göra idag, imorgon fyller pappan i familjen år så då kommer det lite folk så då är den dagen "fylld" i alla fall. Men idag och ikväll? :P

Nu ska jag ut med Jildau och åka rollerblades! :O Jag har inte gjort det sen jag var typ 10 så, jag hoppas jag överlever xD Jag kommer garanterat se ut som jag har skitit ner mig eller nått.. haha. Jag kan åka framåt men jag kan inte bromsa! Jaja, återkommer senare!

Kyss

Time goes so fast.

Det kanske blir att jobba som Au-pair i 6 veckor! Får se om dom svarar, dom kanske redan har hittat någon annan. Men jag hoppas inte det. Vi får se.
Jag hade tänkt fara till Leeuwarden idag men det regnar och blåser så det kändes inte så lockande att cykla till Bolsward förr att ta bussen därifrån. Så jag hopppas på bättre väder imorgon eller så :)

Jag har redan varit här i 9 dagar, tiden går fort så man hinner knappt med. Min förkylning är nästan borta, jag hostar bara lite då och då , vilket är skitjobbigt men jag hoppas att det försvinner snart! I helgen eller till veckan så ska vi kanske fara och se på bio och kanske bowla, det ska bli roligt! Jag skriver mer sen när det finns något roligt att berätta!

Kyss

Ett tag sedan...

I förrgår så sa jag till mamman i familjen att väcka mig klockan 10 igår, vilket hon gjorde. Men vad tror ni JAG gjorde, jo, jag somnade om. Men jag tvingade mig själv att stiga upp vid 11. Var trött som fan. Sen klockan 1 så följde jag med Jildau och shoppade lite i Sneek, köpte en Cardigan och så fick jag en långärmad tröja av dom! Snällt! Så vi var där tills klockan 5 ungefär och sen for vi hem. Jag tog en varm dusch och sen så åt vi middag, gott!

Nu är det en ny dag, solen lyser men det blåser som vanligt! Ingen är hemma just nu men dom kommer väl snart hem. Jag sitter och funderar över jobb.. Vette fan vars man skulle kunna söka. Jag ska gå in på Holländska arbetsförmedlingen och kolla om dom har några städjobb eller nått.
Jag har fått flera Au-pair erbjudande men det är under längre perioder så jag har tackat nej, eller så kanske man ska ta ett sånt jobb och stanna längre? Nä, jag vet inte. Får se!

Jag ska städa lite och sen ska jag nog gå ner och se om mamman är hemma, prata lite med henne och läsa Holländska Barnböcker :P

Kyss

It´s a heartache

Fy fan vad jag fryser! Inte för att det är kallt ute eller så, vilket det förmodligen är eftersom det regnar och blåser som fan. Eller jag tror att regnet har försvunnit men alltså, det blåser sjukt mycket. Hur som helst så är det kallt i rummen där man sover. För det är högt tak som fan, typ... 4-5 meter och föntren är öppet lite, det har dom jämt. Jag fattar inte hur dom överlever. Fast dom är nog  van men jag som fryser för minsta lilla. fy fan. Men dom hade i alla fall tänkt på att jag kanske skulle frysa så jag fick en filt av dom, sött :)

Jag är fortfarande förkyld och så men det är på väg åt rätt håll i alla fall. Jag hatar att hosta! Well, snora också... Jag hoppas jag blir frisk fort som fan! Mina öron är bättre men jag hör fortfarande lite dåligt, ibland försvinner "locket" men det kommer tillbaka lika fort. Blä.

Idag har jag inte gjort nått, vaknade, städade lite och sen så gick jag ner och åt. Sen så kom jag upp hit igen, städade lite mer och nu sitter jag här och fryser. Snyter mig lite då och då.. Bläh. Btw så hittade jag min överförnings grej till Kameran så jag kan slänga ut en bild från igår! :)
NÄHÄ, då funkar det inte att ladda upp just nu! fan.. Jag får göra det sen!
Skriver mer sen!

Kyss

Tjohooo!

Har just ätit middag. Dom äter middag senare än vad vi i Sverige gör, i alla fall än vad jag gör. Men det var gott, det var Kinesisk mat som dom köpte hem från nån Kina resturang!
Om det är fint väder imorgon så ska jag nog cykla till Bolsward en sväng, köpa lite vykort som jag ska skicka senare nån gång, när det finns något roligt att berätta! Sen ska jag nog köpa lita andra saker också, får se vad som finns. Kanske ett par ballerina skor, men jag vet inte om dom har det där. Det är inte så stort, eller... hja. Det är väl stort men jag vet inte om det är nått speciellt där :)
Alltså det är så sjukt fina hus här, det ser ut som en liten dock-stad eller nått, allt är så fint! Jag längtar tills tulpanerna börjar växa och tills dom släpper ut korna och fåren på bete. Det är såå fiiiint. Det måste upplevas för att man ska kunna förstå.

Jag ska nog spela lite Nitendo nu snart, dom har ett sånt där gammalt Nitendo spel med Mario cart och Super Mario. Jag älskar det! Sen ska jag nog städa lite också för det ser förjävligt ut här inne!

Jag har nog inte så mycket mer att säga.
Förutom att jag glömde en sak i mitt förra inlägg. Jans nya flickvän spydde hååårt igår inne på puben. Precis som i "Team America". Tycker lite synd om henne för det är första gången hon träffade Jans kompisar och hon skulle sova där igår kväll. Men men, sånt är livet. Jag måste erkänna att jag tyckte det var lite roligt (a) Men stackars flicka!

Kyss

:) :)

Igår så skrev jag ingenting. Jag var just påväg att skriva men då kom mamman in och frågade om jag ville följa Nynke till Sneek och hämta Femke, och det ville jag så jag hann inte. Vi for dit, kollade runt efter en present till Jan för att igår så hade jag den där "födelsedags festen". Hittade inget speciellt men jag vet att Jan gillar vatten så jag köpte en stor vattenpistol åt han och ett fint kort, haha . Det var ett kort för barn, så det var rätt kul.
Så vid halv 9 så började vi göra oss iordning, och sen så for vi för att hämta upp Harmen och Jesse. Sen drog vi till Jan. Det var rätt roligt, jag känner ju som ingen, har bara träffat dom så i början var det lite spännt mellan oss alla men sen när dom började dricka så kom frågorna. Trevliga människor! Jag skulle egentligen drick lite men jag kände att jag inte orkade för det var meningen (!) att jag skulle följa med mamman och Nynke till Amsterdam på IKEA så jag tänkte att det var lika bra att inte dricka, MEN... vi kom hem vid 4 tiden och jag skulle upp klockan 9.. Hja,. jag är morgontrött så att..... ehm. såklart så orkade jag ju inte kliva upp så jag kunde ha druckit igår, men det var trevligt i alla fall :) Man behöver inte dricka för att ha kul!

Idag så är det jättefint väder, det är soligt MEN det blåser som fan! Jag ska slänga in ett kort på utsikten ;D
... Jag får göra det sen för jag hittar inte min överförnings-kabel... blä.. Jag vet att den ska vara här någonstans... jaja.

I helgen så har Bauke haft typ Nörd-party (LAN) så det är några till som har sovit här inatt. Jag vet inte vad vi ska göra ikväll, Bauke ska jobba, jag vet inte när han börjar så vi får se vad vi ska hitta på. Kanske tar en liten promenad. Jag är fortfarande förkyld.. jag hatar det men det finns inte så mycket att göra! =)

Kyss

Holland

jag är fortfarande förkyld men det blir allt bättre. Idag kommer Jildau hem så det ska bli kul att träffa henne. Matilda har redan träffat henne men inte jag. Sist vi var här så var hon i Kanada.
Jag vet inte vad vi ska göra ikväll... Det är inte så fint väder ute, det blåser och så men men, det är nog kallare in Sverige! :)
Igår och idag så delade familjen ut tårtor till hela byn typ. För pappan i familjen firar 25 år på sitt företag, alltså han har haft sitt företag i 25 år nu så det var typ 200 kakor, kanske mer! Typ 3 eller 4 pallar full med tårtor! Alla tårtor är inte utdelade än för det var några som inte var hemma. Så det blir nog en sväng ikväll med.

Bauke är just nu upptagen med sin nya TV som han har köpt. En 40" Samsung. Så han är upptagen med den nu så jag vet inte vad vi ska göra. Det är Fredagkväll så nått borde ju hända tycker man ju. Imorgon så har Jan party, typ . Jag vet inte vad man ska kalla det men han fyllde som sagt år för typ 2 veckor sedan och jag har inte träffat han sen han var i Sverige så det ska bli kul att se han :)

Jag längtar tills jag blir helt frisk för då ska jag börja utforska Holland ;D

Kyss

Happy!

Idag regnar det inte men det blåser. Det blåser jämt här. Men det är rätt skönt när det är sommar! Jag har fortfarande lock i vänster öra och det är irriterande som fan! Jag snorar värre än djävulen själv! Bläh, men det är  väl snart över. Idag har vi inte gjort så mycket. Jag vaknade av att Baukes storasyster kom in med världens sötaste katt (efter Måns då) så den låg och mysade med mig ett tag. Den har gjort sig illa i benet så den haltar lite. Den heter Monster! Söt!



Jag fick ett får som låter om man trycker på magen, en filt och nått duschshampo för kroppen när vi kom hit. Så imorse så lekte han lite med den :) Han är så söt och gosig! Plus att han är tjock, vilket gör att han blir sötare!

Ikväll så vet jag inte vad vi ska göra, jag hörde att dom pratade nått om att jag skulle skjutsa Femke till hennes jobb i Sneek men asså, jag kommer ju att virra bort mig helt! Fast Nynke skulle med och det kommer bli pinsamt, jag hatar att köra andras bilar för det känns som att man måste vara extra försiktig och köra extra sakta! Så då verkar det som att man aldrig har kört bil i hela sitt liv. Men det ska nog gå bra! Alla här kör ju så fort så jag kommer nog ändå se ut som att det var första gången. Omg, ni ska bara veta. Sist jag och Matilda var här så åkte vi buss till Leeuwarden och det var det värsta jag har gjort. Dom körde så jävla fort, vägen var trång så dom körde nära varandra! Ojojoj, jag och Matilda satt bara där och typ bad till Gud att vi skulle överleva. Som tur va så gjorde vi det, men jag åker helst inte buss igen ;D haha.

Nu måste jag gå och snyta mig igen!
Kyss

Holland, dag 1.

Nu är  jag framme, det var en lång dag igår så det var skönt att komma "hem" och lägga sig och sova! Så nu är jag utvilad men jag är sjuk! Förkyld som ett svin. Sist jag var sjuk var när jag var i Holland. Det var ju typiskt att jag var sjuk när jag lämnade Holland och nu när jag kommer hit så är jag lika sjuk, eller förkyld. Det känns så jävla pinsamt att sitta och snora och hosta när nån pratar med mig. Så jag hoppas det går över fort!

Just nu är Bauke och dansar så här sitter vi och gör ingenting. Jag antar att Femke (lilla systern i familjen) pluggar och föräldrarna och den älsta systern Nynke sitter nog och tar det lugnt. Jag har ingen ork att göra något nu, vädret är inte så bra för den delen och så känner jag mig halvhänging. Så jag ska nog försöka krya på mig bara! Så ikväll blir det nog bara att se film eller nått.

Jag var tvungen att gå och snyta mig mitt i alltihop så jag gick iväg från datorn ett tag och kollade vad Femke gjorde. Pratade ett tag osv. Jag vet inte riktigt vad man ska prata om, jag är så blyg och det känns som att man bara pratar massa skit med folk man inte känner.. Typ.. "Vad är de häär för nått?", även fast man vet. Men det går förhoppningsvis över om ett tag. Dom är så snälla och trevliga så jag kan inte mer än bara le :)

Det är så fint här, igår var vi ju i Amsterdam tills klockan 10 ungefär innan vi for "hem" till Exmorra. Alltså... Baukes syster bor i en lägenhet, jättehögt uppe så ni kan ju bara gissa hur fint det var! Stå där på balkongen och kolla ut över Amsterdam när det var lite halvmörkt ute... hmm, me like! Alla hus är så fina!

Har inga bilder so far, för jag var ju så jävla dum och inte tog några bilder från den fina utsikten. Men det kommer bilder så fort jag blir frisk så jag kan gå ut och fota lite... och när det blir lite bättre väder såklart.

Kyss

Arlanda!

Nu är jag i Stockholm , sitter här på Arlanda och har tråkigt. Matilda kommer senare så jag kommer att få vara ensam ett litet tag, jag funderar på att sova i nått hörn någonstans men jag vet inte om jag vågar. Jag kan inte fatta att jag är här! Jag har flygit helt ensam hit, jag fattar inte att jag vågade. Speciellt när planet var litet och såg ut som det var byggt av frigolit, värsta rat-planet, men det gick bra! Jag hoppas att resan till Amsterdam går bättre! Jag är bara mest nervös att vi går fel eller nått. Det var lite tungt att säga hejdå imorse, kändes som att man aldrig skulle se varandra igen. Man överdriver som vanligt och jag bölar för ingenting. Men nu känns det bra, just nu i alla fall. Sen vet man ju aldrig hur det kommer kännas om nån vecka. Jag hoppas att det känns bra! Holland är så fint och alla som inte har varit där borde fara dit!

Just nu sitter jag på utrikes "avdelningen" och det är så roligt för det är typ 1000 olika språk, jag tror fan inte jag har hört nån Svenne än :P Eller jo, på inrikes men inte här!

5.5 timmar kvar.. suck.. Vad ska man göra?! Mitt dator batteri håller bara i 4 timmar, typ. Annars hade jag ju bara suttit här på MSN och skrivit med lite folk. Nog för att ingen är vaken nu.. Jag tror jag ska stänga av och spara batteri tills klockan är typ 12, då borde i alla fall NÅN vara pratglad :)

Imorse när jag skulle kliva upp så kändes det förjääävligt eftersom jag typ bara sov 2 timmar inatt, det var fan omöjligt att sova. Jag hostade och nös, vred och vände mig hela natten och låg och funderade hur dagen skulle bli idag. Så när klockan ringde så snoozade jag... Snoozen är på 9 minuter men jag kunde inte ligga kvar, jag blir så stressad varje gång jag ska åka buss eller vad som helst, är så rädd att missa. Så då är jag gärna där typ 1 timme innan för att vara säker ;D Så jag klev upp lite över 5, sen skyndade jag mig att packa det sista, åt en macka och sen så drog vi. När vi kom till Gunnarn Flygplats så såg jag att det bara va typ 6 pers där... jag tänkte att det borde komma mer, men ikket. Vi var typ 7 stycken sammanlagt. Jag tyckte så synd om flygvärdinnan som var tvungen att stå där och göra den där skit genomgången, ingen lyssnade .. förutom jag. Jag tyckte synd om henne så jag lossades som att det var den första gången jag såg de där. Haha.

Nä fy, jag har ont i huvet. Hur ska de här sluta... Nu ska jag gå en sväng på toan och efter det ska jag se vad man skulle ha gjort :)

Kyss

Tjeenaa

Imorgon far jag... Shit alltså. Jag har inte fattat det, det känns som att jag inte ska fara. Jag är varken ledsen eller glad. Känner ingenting just nu. Jag borde vara lite stressad för jag ska ju vara borta rätt länge... ingenting.. jag känner ingenting. Det känns typ som att chansen är stor att försova mig för jag har "morgons djävulen", om jag är riktigt trött så ligger jag typ och funderar ut nån bra anledning för att stanna i sängen.. Brukar alltid komma på nått.. Haha, jag tror inte jag kommer ligga och hitta på nått imorgon klockan 5 eftersom jag ska resa, vilket jag tycker är skitkul! Men man vet aldrig :)

Jag har ingen röst idag, jag skulle egentligen jobba men asså, jag var inte vid liv imorse så jag ringde dit och försökte klämma ut ord, hon sa bara. "oj, nä du kan inte jobba idag, krya på dig!". Så det kändes ju skönt. Har hur ont i halsen som helst. Men nått som är bra är att jag inte hostar så mycket... ÄN, jag är bara hes som fan. Så jag hoppas att jag bara är hes imorgon med :)

Ikväll ska jag och M äta god mat och bara sitta och ha det mysigt. Se nån film osv.. Sen ska jag packa färdigt och checka att allt är med!

Nu ska jag springa iväg till tvättstugan en sväng :)

Kyss

Förkyld!

Det känns ju förjävligt... Jag hostar och det är bara början.. det började idag och som alla vet så blir det vara värre och värre. Sista jag flög var på väg hem från Holland och det var den jobbigaste resan hittils (inräknat med alla bussresor tillsammans), jag hostade så mycket jävulskt, rethostan från helvetet och jag tror varenda jävel ville döda mig som satt på planet, speciellt Matilda för det var åt hennes håll jag hostade. Men jag hade en "hostduk" som tur var.. Men ändå.. så jag hoppas jag kommer sitta vid fönstret nu så att inte ens Matilda får ta emot mina baciller.. Jag kan inte ens skratta, då känns det som jag ska dö! Fy fan..

Allt händer mig, jag har alltid otur. Men det är ju TUR att förkylningar går över.. Men det känns ju så jävla dumt att fara hem till nån och så kommer man smitta ner dom.. Jag ska gömma mig i sängen hela dagen!

Imorgon är det min sista dag här och jag ska jobba... blä. :( Men jag hoppas jag får sluta tidigt så jag får spendera lite tid med M.

Jag älskar dig (L)
Kyss