pöh

Här sitter jag i mitt tomma ensamma rum och funderar över vad jag ska göra med min framtid. Vad jag ska välja... Jag blir så frustrerad och arg på mig själv för att valen ska vara så svåra här i livet.. i alla fall för mig. Vad ska jag göra när jag slutar på gränslöst, då har jag ingenstans att bo, ingenstans att vara.. ingenting! Jag känner mig så ledsen...

Plus att jag är hungrig..

Orka.

because you´re mine.. i walk the line.

Jag tror man skulle ha försökt att sova eftersom det är jag som öppnar imorgon... Kommer vara trött som en sill och idag när jag jobbade så trodde jag att mitt huvud skulle sprängas! Jag hatar denna huvudvärk och jag vet inte vad problemet är. Matilda är hos mig just nu, vi har sett filmen "Walk the line" och den är sjukt bra, och han är så het! Nu ligger hon i sängen över mig och pratar med sin kille. Äh, jag vet inte vad jag ska skriva egentligen. Jo, i helgen var det marknad och jag skulle jobba alla dagar men jag behövdes inte alla dom där timmarna eftersom det regnade och det var lugnt, men jag fick fullt betalt ändå! Hur nice är inte de? Dom är så sjukt snälla så ja.. jag vet inte vad jag ska säga :) Nu äre bara ett år tills nästa marknad och nästa gång man får se dom.

Nu ska jag sova, godnatt på er alla!
Kyss

regn.......

Japp,, steg upp klockan halv 11, tog 2 ipren och sen så for jag till tärna för att jobba. Skulle börja klockan 12 men innan så hade jag tänkt fara till Matilda eftersom hon kom hem imorse kl 6, på väg dit så ringde dom som jag skulle jobba hos och säger att jag inte behövde jobba idag men jag skulle få betalt ändå! Fine with me ;D Så jag hälsar på Matilda, går ner till matvagnen och vi käkar en hamburgare och sen så drar jag hem. Jag kommer hem, lägger mig i sängen i 1 minut, om inte mindre så ringer dom igen och säger att nu jävlar var det folk och om jag har möjlighet att komma fort. "jag är där på 15 minuter" och sen drog jag, det var 4 mil åt skogen men i alla fall.. Jag jobbade från 1 till 3 och sen for jag hem med 500 kronor i fickan ;D dom är ju för snälla.

Så nu kom jag hem för ett tag sen, funderar vad man skulle ha gjort ikväll, regnar ju som satan så det blir nog inte Udden. Man kanske far dit och kollar.. nja.. jag får se. Måste nog ta det lugnt eftersom jag inte känner mig så pigg.

Jag undrar när jag ska få min lön, jag trodde jag skulle få den idag men det verkar inte så :s Jag hoppas jag får den på Måndag isåfall.. Jaja, det kanske är bra, för då slösar jag dom inte i helgen och efter Tärnamarknaden så finns det inget annat som jag behöver fara på och slösa :)

Nu ska jag se en film och ikväll ska vi äta parisare i bröd, gott!
Kyss

snabel A

I helgen är det Marknad och det verkar inte bli nått drag för min del. Eftersom jag är sjuk och ligger hemma och fryser och mår inte särskillt bra... Så det var ju timing. Jag undrar varför jag är sjuk. Doktorn kunde inte hitta vars jag hade infektion i kroppen, men han såg att det min sänka var väldigt hög vilket är ett bevis på att nått inte är rätt. Så om jag inte är bättre tills på Fredag så åker jag dit för en större undersökning. Hjälp...

Jag ska ju jobba i helgen på Marknaden, så jag måste till Tärna och prata med dom och höra hur det blir. Jag hoppas jag mår bättre ikväll, för gör jag det så var det inget farligt och då kan jag jobba. Men annars vettefan.. Jag vill jobba för man har ju som lovat dom varje år.. jaja.....
Idag blir det bara att ligga i sängen och se en film, sova lite imellanåt och hoppas på att man blir bra! Tiden går så fort, det är snart Augusti, jag kan inte fatta det!  Sen smäller det bara till och då är det Jul och 2010. Nä huvva..

Nu ska jag se
"One hour photo" och sen vet jag inte.
Kyss

Hör upp!

Jag har ont i huver och ont i magen typ helatiden, skit irriterande, särskillt när man måste jobba! Men det går någorlunda bra i alla fall!

I helgen så är det Tärnamarknaden, det ska bli roligt. Men jag vet inte om jag ska ut av olika anledningar.
1. Jag ska jobba hela helgen på själva marknaden och jag vill inte känna som jag har gjort dom 2 sista åren när jag har jobbat där.
2. Får se hur jag mår.
3. Det är väl bättre att spara pengar till nått roligt istället? Nog för att Tärnamarknaden är rolig! Det enda roliga som händer här uppe på en sommar, en gång om året så det känns ju ändå värt. Plus att man får träffa roligt folk.

Jag har funderat på att köpa en bil, men jag vet inte vilken eller om jag verkligen ska göra det. Isåfall vill jag spara mycket pengar så att jag har råd med en fin bil också, inte nått skrot som håller ett år. Men det lär ju ta år och dar innan jag är uppe i en sån pass "hög" summa. Eftersom när jag får mina pengar så kommer suget efter nya kläder.

Vad ska jag mer säga?... Jo, jag jobbar på Gränslöst i Umfors, för dom som inte vet. Det är rätt okej, kanske lite smådrygt ibland när det inte är nå folk men jag överlever. Längtar tills på Fredag för då får jag min första lön så då ska vi se om det har varit "värt". Nog för att allt är ju mer värt än Frasses, tjänar ju typ 15% mer överallt annars, så.

Huuur som haver, så ska jag spela lite. Sen ska jag nog sova.. Eller förresten! Jag börjar inte förräns 11 imorgon! Så jag kan vara vaken lite längre, kanske laddar ner en film och ser! :) hihi.

Kyss

ps. Jag saknar Matilda !!!! Hon är i Skåne hos sin lilla lapp!

blä.

Jag har huvudvärk.. Vill typ bara sova med det känns som jag kommer må ännu sämre imorgon.. och då ska jag jobba hela dagen.. dvs över 12 timmar. förmodligen mer.. Jag hoppas då inte det för känner jag mig dålig så kommer det kännas som 24 timmar. Huvva.

Undra vilken film man skulle ha sett, känns ju som jag har sett de mesta men åh.. jag har inget att skrivaAaaaAAaaA..

Kyss

mimimiimiiiimiiiiiii

Just nu sitter jag hos Matilda och vi gör ingenting. Funderar på vad man skulle ha gjort idag. Känner mig fruktansvärt trött så det blir nog bara att ta det lugnt, se en film eller nått. Igår så såg jag "the proposal". Den var bra :)

Jag har inte så mycket att skriva, Matilda sitter och är nervös, undra varför. hehe.

jaja. hejdå!

Jag älskar dig <3

Jag är skadeglad.

Sitter just nu i mitt lilla rum med Matilda, men hon prata i telefon med sin boy, vi såg egentligen film men när hon skulle gå och ta en pisspaus så fick hon gör sig att ring också, så jag får väl se om det blir något avslut på filmen. Men nu låter det som dom ska säga hejdå.. Eller kanske inte.. Hur som haver så har jag jobbat idag. Och jag är less som bara den, eller ja.. Kanske inte less men det är bara så tråkigt när det inte finns nått att göra... Bläää.. Snart är det tärnamarknaden och det ska bli roligt, hoppas på att lite roligt folk kommer så man får det ännu roligare. Som alla andra år så ska jag jobba där i en såndär vagn och sälja mat, det är faktiskt roligt ^^ För man får pengarna direkt i handen osv så det är gött. Matilda brukar jobba där också varje år men iår så har hon tackat ja till att jobba den helgen på hennes vanliga jobb. Vilket suger så det kansske inte kommer vara lika "roligt" att jobba där iår.. när man är själv :( fy fan. Men men, det blir vad man gör det till.

HUR SOM HELST, så har jag en skitrolig sak att berätta, eller jag tycker i alla fall att det är kul, så roligt att inatt när jag låg och nästan sov så kom jag på vad jag hade gjort så jag började fnissa för mig själv så Matilda som låg i översängen funderade vad det var. JO, så här är det.. Att..

Jag har en "kollega" på jobbet som inte är min största idol, om jag säger så........ Så jag hade lunch igår och satt inne på fikarummet och åt mackor med grillad kyckling på. Så jag tog en tugga och läste tidningen och så kände jag att jag tuggade på nått hårt, vilket jag inte tål. VIll typ spy direkt, sååå, där satt jag med en stor bit med "mack-kyckling" och funderade vars jag skulle "spott-spy" ut min bit. Så jag satt där och började hurkla och så såg jag en påse som hängde där, så jag sprang dit och kollade i den och det låg ett ihopknävlat kvitto och en aluminium-matbox som var tom så jag tog förgivet att det var en soppåse. Så jag spottade ut innehållet i min mun och fortsatte äta. Sen så låg jag inatt i sängen som jag sa innan, och då slog det mig att det var HENNES PÅSE ! xD !!!!!!!!!!!! HAHAHHA, för den vanliga sopkorgen är under diskhon och hon äter alltid sin lunch i sånna där lådor! Och när jag skulle hem så var påsen borta. Vilken fin överraskning hon måste ha fått när hon kom hem xD FY FAN vad KUUUUUUUUUUL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xD Men hon sa då inget idag.... hehehe... Händen är ljuv, även fast den är omedveten.

Nu ska jag fortsätta och se slutet på filmen och sen ska jag sova, för jag ska jobba imorgon. wiiie.. not.
Kyss

Listen to your heart.

Här sitter jag i min säng, helt ensam och funderar på vad man skulle ha gjort. Matilda sov här inatt men hon for hem halv 8 för hon fick väl panik eller nått, hon har sånna där tvångstankar om att städa ibland. Så hon drog hem imorse med paniken i ögat. Jag hoppas det blev rent där hemma så att du nån gång kan vara med mig en hel dag utan att behöva sticka, Matilda, du behöver hjälp!

Jag steg i allafall upp halv 12, typ. Sen så gick jag in och duschade. Skönt som tusan, pratade lite med mamma och sen så gick jag in till min lya och nu pratar jag med Jesse, han är i Frankrike och nuppar. (jag skrattar just nu åt de ordet) Nä, men han är och besöker en vän. Med efter detta inlägg så ska jag se en film som jag laddade ner igår, jag hoppas den är bra.

Har inte så mycket mer att skriva, så jag skriver väl mer sen eller nått :)

Kyss

Sex drive.

Sitter just nu ensam i Hemavan och tänker på Evelina.. Begravningen var väldigt fin, men så svår. Det skar verkligen i hjärtat och det känns inte som det är sant. Jag har inte förstått det, kanske för att jag inte umgicks med henne utan var bara en vän som man stannade för att prata med när vi träffades, delade några skämt och skratt. Känns som att man kommer få se hennes leende när man är i Storuman, men Storuman är tyst, tyst av sorg precis som i Fredags, det var hemskt. Alla grät och snyftade, jag kan inte förstå hur en sådan underbar människa valde denna utväg. Vila i frid, Evelina Fredriksson.

Idag har jag inte gjort något särskilt, blev en sväng ut på "pubben" och sen en sväng till Tärna, jag trodde jag skulle dö, helt ärligt. Grabbar som ska tävla och köra, 220km/timmen, Idioti! Men jag/vi överlevde. Imorgon så jobbar jag och jag känner mig inte så taggad för det. Jag vet inte hur jag ska orka hela sommaren, det är ju så jävla tråkigt! Men första lönen får avgöra om det var värt det.

Nu har jag just laddat ner en film, "sex drive" heter den, jag vet inte om jag har sett den. Finns bara en sak att göra för att ta reda på det. Och det ska jag göra nu. Såå....

Kyss