jodåå

Sitter på busstationen i Umeå och inväntar bussen hem till Hemavan. Har varit i Stockholm en vecka och det var riktigt roligt. Vi skulle egentligen ha åkt med bussen kl 10:20 men planet var sent och vi missade bussen med 5 sekunder. Kewl. Men men, då hann vi i alla fall äta något innan den långa 6-timmars resan.
Ni kanske undrar vilka "vi" är, och det är Jag, Matilda och Jon. Lyckades komma med på samma plan så det kanske gör att bussresan blir lite roligare :) Ska nog ändå köpa en skvallertidning eller nått sånt.

Har hunnit med rätt så mycket i Stockholm i alla fall. Träffat nära och kära och lite shopping har även varit med på min lista. Dock önskar jag att jag kunde vara i Stockholm när det inte är någon högtid så man slapp känna stressen. Men det blir nog flera återbesök :)

Nu tänker jag köpa en tidning och göra mig lite redo, bussen går 12:10.

 

kyss, M.


Hungrig...

... Som vanligt. Håller på att svälta ihjäl! Måste ta och äta nått nu..

Igår vad jag i Mo med katten för han skulle rycka ut 3 tänder, varav 1 hörntand. Det var rätt hemskt att se han igår för han var helt groggy och försökte gå. Idag kan han gå men han kan inte äta.. och jag vet inte hur jag ska lösa detta. Han får inte äta hård mat, och han är allergisk mot annan kattmat så veterinären sa att jag skulle lägga dom där kulorna i vatten så dom blir mjuk. Men grejen är att han verkar tycka det är äckligt för han bara luktar på det och sen går han. Han kan äta, för jag ska ge han en tablett varje morgon och kväll i 3 dagar så jag tryckte in den i en ostbit och det åt han.. Jag vet inte vad jag ska göra.. vill inte att han ska svälta. Ska tillbaka till Mo på Torsdag för en koll, jag jobbar då så jag vet inte hur jag ska lösa det heller. Måste prata med chefen och hoppas att jag får ledigt. Ni som undrar varför han har dragit 3 tänder är för att han har en sjukdom som gör att rötterna på tänderna typ "förmultnar" bort, det blir bara pulver tillslut och det gör tydligen väldigt ont för dom. Stackare.. Så nu blir det att fara på en koll med 6 månaders mellanrum.

Hur som helst, nog om det.
Idag fyller min Pappa 45 år <3 Grattis Pappsen! Försökte få tag i en smörgåstårta men det var tydligen omöjligt... Är inte förvånad med tanke på vart man bor men.. AJA ! :)

Nu måste jag äta!

Kyss