Hej å hå.

Nu sitter jag i Gunnarn hos älsklingen. Fast jag är helt ensam för han är och lägger om sina däck till bilen :)
Nu har vi äntligen Loooov. Det känns hur sköönt som helst. Fast det händer nog inget roligt iaf, blir nog bara att sitta hemma och slappa som vanligt, Sitta vid datorn som nån datanörd. Men jag har ju ingen dator i lägenheten i Lse så då måste man "passa" på eller nått ;P

jadu, på Tisdag har jag och Marcus varit tillsammasn i 2 år och 9 månader.. ja.. Det är en jävla lång tid. Snart 3 år.
Tiden går fort men det känns ju fortfarande bra så det är väl bara att fortsätta och älska varandra ;)

jaa, Snart är de Julafton åxå. vad ska man köpa till alla och undra vad man får själv. Jag önskar mig inget speciellt, Jag bryr mig inte om vad jag får för något, bara det är god mat och härlig stämmning så är jag nöjd.
Jag nöjer mig med en godispåse och en bra film ;>

Snart fyller Marcus år också, Inte nog med Julklappar, då måste jag hitta nått bra åt han. jag vet inte vad jag ska köpa :s Det är så svårt. Jag har ju fått en ny telefon av han så jag måste ju ge han nått bra :)
Jag hoppas jag hittar nått för de lilla pengarna jag har. Jag har ingen inkomst så jag får skrapa ihop det jag har :)

Snart ska jag ju Opereras !! :'( jag är rädd att de kommer göra ont som fan, eller att jag kommer att vakna upp mitt i allt när dom bränner mig i halsen. Jag blir sjukskriven i 1 vecka så det betyder att jag får 2 veckors lov ;b
Men jag som jämt är hungrig och allt, hur Fan ska det gå när jag inte kan äta annat än flytande skit. Jag hatar fil och soppa, vad finns det annars att ära förutom det ?! urk.. Jag kommer att svälta. En fördel är väl att man går ner lite i vikt ;)
Sen efter en vecka när jag kan äta normala gejer så de första jag ska göra är att dra en goooo jävla PIZZA !! mm..

jaja, Nu ska jag ringa Marcus och höra vart han är. Det kanske blir att vi åker hem ikväll för det är oktober fest i Hemavan!
Ha det så bra allihopa. Lär nog skriva på som tusan under lovet när jag har tråkigt och när jag är sjuskriven .

Pussmadde


image2