Soooooooool

Nu var det ett tag sen jag skrev. Som ni kanske förstod i mitt förra inlägg så har jag varit i Holland i nästan 2 veckor. Det var lika awesome som vanligt. Var en sväng till Tyskland också i 2 nätter, Berlin. Vädret var helt okej och helt perfekt dom 3 sista dagarna när jag var i Holland (såklart). Fast egentligen så blir det ju 5 dagar för dom 2 dagarna vi var i Berlin var ännu bättre. Så lite färg fick jag i alla fall. Sen nu så försöker jag behålla min lilla bränna och förhoppningsvis förbättra den. Jag får bara hoppas att vädret är bra dom dagar som jag är ledig för när jag jobbar så är jag inte hemma förrän 20:30, om inte senare till och med och då är värmen borta..

Fast just nu ligger jag i sängen och svettas ihjäl och klockan är 00:40. Men men.. Jag ska väl försöka sova för jag ska jobba imorgon.

Så jag ska försöka förbättra mitt skrivande men det känns som jag inte har nått kul att skriva.
Godnatt.
Kyss


Holland 26/5 - 7/6 2010

Nu LIGGER JAG I SÄNGEN OCH HAR UPPTÄCKT ATT JAG KAN SKRIVA ETT INLÄGG VIA TELEFONEN MEN JAG KAN DOCK INTE ANVÄNDA SMÅ BOKSTÄVER, ELLER JO MEN DÅ BLIR DET SÅ JOBBIGT ATT SKRIVA! HUR SOM HELST SÅ ÄR JAG I HOLLAND OM NI INTE VISSTE DET, SKA DESSUTOM TILL BERLIN IMORGON (!) SKA VARA DÄR TILLS PÅ FREDAG, NICE! NU SKA JAG FÖRSÖKA SOVA FÖR JAG SKA UPP TIDIGT OCH PACKA OSV.. JAG SKA FÖRSÖKA SKRIVA LITE MER HÄR I BLOGGEN, SPECIELLT NU NÄR JAG ÄR HÄR :) GODNATT! /MM.