Lycksele Marknad 2009

Om ett litet tag så ska jag till Lycksele och kolla på marknaden. Det lär väl inte vara så stor skillnad från dom andra åren, skillnaden iår är att Lindex har öppnat, men the market remains the same. Det ska bli roligt att se om man träffar några från es-klassen, förmodligen. Synd bara att jag ser ut som skit, kläderna ligger blöta i tvätten så jag var tvungen att plocka nått styggt.

Har inte tid att skriva nå mer för vi drar nog när som helst.
Vi ses på marknaden!
Kyss

hatar rubriker.

Shit vad kallt det ska vara, jag är helt iskall om händerna! Jag fryser jämt, jag minns i skolan.. svinkallt överallt så på rasterna så spenderade man rasterna inne i bastun vid gympasalen. Men nu får jag nöja mig med en filt. Idag är det Fredag, fick löningen, trodde det skulle vara mer men men, får väl semester ersättningen nån gång framöver också. Som sagt, Fredag. I helgen är det Lyckselemarknaden så det blir kanske en sväng dit imorgon, måste höra med Emmy och Daniel, men Emmy verkar inte komma in på msn nått så hon kanske jobbar. Jag får se! Även om det inte blir att fara till Lycksele på kvällen så blir det i alla fall en sväng dit imorgon under dagen, måste köpa lite grejer!

Jag har inte fått min telefon än och nu har jag väntat i 5 veckor, så får jag den inte nästa vecka så kommer jag skicka ett mail till dom och fråga vad som är felet. Jag hade ju inte tänkt fylla på mitt kort eftersom jag trodde jag skulle få telefonen snart och då har jag ju gratis sms osv eftersom jag får ett nytt kort, men nu orkade jag inte känna mig handikappad längre så jag fyllde på den. Så nu allihopa kan jag svara på era sms! :)

Har inte så mycket att skriva idag, väntar tills klockan ska bli 20.00 för då är det idol! :)

Kyss



amen hallå?!

Nu får jag väl skärpa mig men mina dåliga uppdateringar!? Varför jag inte skriver så mycket är för att jag inte har något speciellt att skriva om. Det enda jag gör är att läsa 4 st bloggar som jag egentligen tycker är sjuka men jag kan inte slitas av att se hur korkade dom är. Kissie, Dessie, Amir och Paow! Grattis till er, jag beundrar verkligen hur ni kan skämma ut er så sjukt jävulskt mycket, offentligt och ja.. på alla sätt ni kan. Ni är förmodligen inte så här IRL, utan det är bara någon som ni spelar i blogg-världen. Men en sak att spela en annan person, men att se ut som "hej kom och hjälp mig" ingick väl inte i planen? Neeheeheej då, det är så ni ser ut. HUVVA! Men men, alla kan ju inte se likadana ut, men det finns ju gränser.

Nog om det, jag väntar fortfarande på min jävla telefon! Det har gått över 4 veckor nu, inne på den 5.e. Så jag hoppas jag får den i veckan, eller nästa vecka. Om inte det, ja du. Då blir jag arg :p Ne men då ska jag skriva och fråga IGEN vars den är, för nu vill jag ha den!

Tjollahopp, ikväll är det Idol. Jag längtar!
Kyss

Idol!

Jag älskar Idol, för det är så många bra men tyvärr många som är sämre! Men det är väl de som gör allt? ;)

Men den jag hejjar på mest är väl ändå
Rabih, jag hoppas du kommer vinna så du slipper sur-Frasses (eftersom jag själv jobbat där en gång i tiden så vet jag hur svettigt och äckligt det är och man luktar lök 24/7). Jag tycker du är duktig och med lite träning så kommer du gå långt, charmtroll.
Igår när dom visade Rabih mfl så satt jag bara och skrek här hemma i soffan. "ÅH; DÄR ÄR ERIKA, OCH SOLLE!! JAG SER ANDERS !!! *AAH*" Såg as-många och det kändes jätteroligt!
Jag tycker dock att det är tråkigt att inte Soledad inte tog sig längre, hon är jätteduktig och hon har verkligen en speciell röst som hon är, förmodligen, ensam om. Även om hon inte kom så långt i Idol så tror jag att hon kommer gå långt på annat vis! :)

Hur som helst så förstår jag inte dom som går dit och tror helt på allvar att dom är duktig och så blir dom typ sur när dom får höra sanningen! xD

Jaja, jag hade inte så mycket att skriva just nu. Sitter och kollar på kändisdjungeln, haha. Det är verkligen ett meningslöst program, jag menar.. det enda dom gör är att plåga deltagarna så ja.. jaja!

Kyss

hap

Länge leve choklad! Jag älskar choklad.. Jag var nyss på ICA och skulle handla kattmat och några tabletter för halsbränna och så såg jag chokladen ligga där helt ensam och ville bli köpt, så jag tyckte synd om den och köpte den, så nu tycker jag synd om min mage som vill ha den så gärna så då ska magen få som den vill!

Ikväll klockan 20.00 blir det Idol, det ska bli mysigt. Synd bara att det inte är nå folk som är här så jag får nog se det helt själv. Men det gör inget, Måns är i alla fall vid min sida ;)
Pappa sitter ungefär 2 meter ifrån mig och håller på med sin iPhone, han ser nöjd ut men jag längtar efter min så mycket så jag vill sprängas. Där sitter han och ser så mallig ut, haha.

Jag hade inte så mycket att skriva för det händer som sagt inte så mycket här i Tärnafjällen, särskillt när man är ensam så, ja. Gör inte så mycket om dagarna, väntar för de mesta på att Emmy ska komma in på MSN så vi kan prata ut lite och så.. bah, vad jag svammlar!

Ska spela lite Alfapet och sen se Idol, sen får jag se om det blir någon kvälls-skrivning! ;) Men förresten!

ÄR DET NÅN SOM SKA PÅ LYCKSELEMARKNADEN
!? Sista helgen denna månad, nån....?

Kyss

Cyanide and Happiness

Igår var jag och Emmy ute på våran "safari-fylla", som hon kallar det. Vet egentligen inte vad det innebär förutom alkoholen men trevligt var det i alla fall. Fast vi pratade om att ha en "riktig safari-fylla" så jag ser fram emot det! Vi var i alla fall ett litet gäng på Stockis, jag, Emmy, Daniel, Erik, Larsson, Dennis och Erika. Förstås var det ju flera kända ansikten som var där men jag orkar inte skriva ner alla ;D Det blev en tidig hemgång men ändå en sen kväll. Daniel skulle upp och jaga så dom var tvungna att fara hem tidigt så då fann jag ingen anledning att sitta där själv, så jag drog hem. Åt mackor som fan och sen somnade jag.. Men varför jag skrev att det blev en sen kväll i alla fall är för att jag vaknade helatiden. Vaknade vid 2 och då var jag törstig som fan så jag klev upp och hällde i mig ett glas med vatten och sen kunde jag inte sova, så jag var vaken och funderade på hur det kändes att vara nykter xD Sen så hörde jag hur pappas väckarklocka ringde just innan 5 och så var jag vaken medans han klev upp och gjorde kaffe osv för han skulle ju upp och jaga älg. Men nån gång mellan hans kaffe-kokande och packning av matsäck så somnade jag, men sov inte länge för vid 8 var min nästa klarvakna stund. Jepp, men efter det så somnade jag och sov tills halv 12 (?) minns inte, men då klev jag upp i alla fall och kollade mig i spegeln och fick se nått hemskt som jag inte sett på länge. Jag hatar att jag aldrig orkar tvätta bort mitt smink, speciellt när man har varit ute för när man kommer hem så tänker man (i alla fall jag) "äh, vem bryr sig, jag gör det imorgon", men när man vaknar så ångrar man sig för att ögonen är nästan ihopklistrade och ögonfransarna står åt alla håll så det gör skitont. Precis som när man har haft håret hårt uppsatt en dag och sen tar man ner toffsen, det känns som håret ska lossna. Men men.

Nu sitter jag och gör inte så mycket, har just spelat lite Alfapet på internet, jag förlorar typ jämt för att människorna som spelar där har inget liv eftersom dom verkar ha nött de där spelet 24/7 så. Jag fattar egentligen inte varför jag spelar det när jag ändå bara sitter och svär för att dom tar "mitt ord" JUST då.

Jag längtar tills jag får min nya telefon, en iPhone 3GS (!) jag hoppas jag får den snart för nu är det ca 4 veckor sedan jag beställde den så den borde ju komma snart, tycker man? Det stod att det skulle ha upp till 4 veckor men nu hade dom ändrat till "mer än 4 veckor", antar att det är stor efterfrågan på dom. Men den kommer när den kommer! Jag tror jag kommer att älska den, för alla som har en iPhone säger att dom älskar den och skulle typ inte kunna gå tillbaka till en "vanlig". Så, jaa. Jag hoppas jag kommer vara lika lycklig med min.

Nu ska jag inte sitta här och söla nå mer, ska kolla lite på
Aftonbladet och se vad världen har att erbjuda.




Jag älskar den här serien <3

Kyss

Madelene heter jag !

Nu är jag hemma i Hemavan, har varit hemma sedan klockan 6 men då åt jag middag, duschade och såg Idol och pratade lite på MSN med Emmy så jag har inte haft tid (eller så har jag glömt bort) att skriva! (a) Men jag har inte så mycket att berätta, Miriam kommer till Sverige imorgon, hon ska flytta tillbaka från helvetet Norge som hon inte trivdes så bra i, det skulle iofs jag inte heller göra om man inte kände någon där. Så det ska bli kul att se henne igen efter flera år.
Just nu kollar jag lite på Scrubs, som är "swajnigt" bra om Patrik Larsson hade fått säga det själv. Men jag känner att John blund är påväg hit så jag tror att jag ska avrunda dehär långa inlägger och faktiskt gå och sova. Finns inte så mycket annat att göra, jag ska sova som fan imorgon. Jag kan bara sova länge och bra på "hemmaplan". När jag är och hälsar på andra eller sover hos andra så kan jag fanimej inte.. Fast i Holland sovde jag förjävligt länge, konstigt. Än fast Tiny kom in och väckte mig klockan 12 så kände jag mig sjukt trött ändå. Kanske för att det var kolsvart i rummet, jag vet inte.

Måns ligger här bredvid och sover, det enda han gör är att äta och sova.. Gammkisse <3 Han är min lilla bäbis! Han blir alltid så glad när jag kommer hem, han springer och skriker efter mig och så släpper han mig inte ur blicken för en sekund. Min finaste!

Nä nu ska jag försöka sova så jag inte sover bort hela dagen imorgon men jag ska ändå sova som fan :P Har ju inga Gossip Girl avsnitt kvar att se, nu väntar jag bara på att dom ska börja sända säsong 3.. sen så väntar jag ju också på att Desperate Housewives och Grey´s Anatomy ska börja också. Fan vilken nörd jag är (a)

GODNATT!
Kyss

9/9-09

Nu har jag bestämmt mig för att börja plugga upp lite ämnen!
Eller just nu ett ämne, Naturkunskap B för det behöver man ju typ i de flesta utbildningarna. Men jag har inget minne av om det var NK B som jag failade i eller om det var A ? Isåfall,.. hur gör jag då om jag inte har gjort A ? Kan jag göra NK B i alla fall?! jaja, vi får väl se, sen tror jag att jag ska anmäla mig till högskoleprovet för att bara prova och se hur dum man är. Det känns som jag måste börja göra nått nu istället för att sitta hemma och fundera, snart är man 30 och så sitter man fortfarande kvar på samma plätt.. Nä, nu jäklar får det vara nog!

Ikväll far jag i alla fall hem (som jag skrev i de förra inlägget) för imorgon ska jag på möte. Så ikväll blir det bara att ta det lugnt framför tv.n, kolla på idol och se om det finns något annat att kolla på. Det var så längesedan som jag har sett på tv, verkligen.. Så jag har ingen aning om vad som går just nu på tv, förutom idol. Det kanske är lika bra det?

Nu sitter jag och äter ett päron och inväntar bussen... bah.. vi hörs senare ikväll!
Kyss

shohooo.

Jag vet inte riktigt vad jag skulle kunna skriva om idag, sitter i sängen och funderar över vad man skulle ha gått för skola (?) Eller vart man skulle ha jobbat. Det finns ju som inga jobb här uppe så det känns ju som att man måste söka sig neråt, men hur långt är ner pratar man om då? Umeå är ju det "närmaste".. Bah, jag vet inte. Något måste jag ju göra i alla fall för jag hatar känslan av att sitta hemma och inte ha något att göra och dessutom inte ha några pengar. Nä nu jäklar blir det att ta sig en riktig funderare.

Imorgon åker jag tillbaka till Hemavan för jag ska på ett möte den 10.e med 5-linx, eller typ en utbildning. Nån som vill följa med? Det är gratis och intressant!

Jaja.. jag är trött som tusan och jag vet inte när alla kommer hem så jag sitter här helt själv och halvsover. Bah. Förresten så blev jag förvånad när jag kollade min statestik och jag hade över 30 UNIKA läsare ;D haha " waaoouw". Man kanske skulle ha satsat på bloggen? Nä, jag har inget intressant att skriva om, för att bli "känd" typ så måste jag vara blond, ha botox-läppar och ta horbilder på mig själv, ELLER så kan jag snacka skit om dom andra bloggbimbosarna som finns. Det känns så himla onödigt så jag orkar inte, finns redan så många som försöker på de viset redan ändå så jag slipper ;)

Ikväll är det i alla fall Idol och det ska bli kul att följa detta år eftersom det är några kända ansikten som ska vara med och en som kommer vara med väldigt långt in i det, förhoppningsvis ända till finalen, jag hoppas verkligen att det går bra för han! Hittills har det gjort det i alla fall!

Nä men nu har jag väl svammlat klart? Eller kanske inte, jag kom på en sak. Att Matilda sitter i skogen nu och är förmodligen bajsnödig eftersom dom ska sova där i 3 nätter, haha! Det verkar inte gå så bra på jaktfronten heller men jag hoppas dom får nått så dom inte behövde vara där förgäves! Men hon kommer i alla fall ner från fjället imorgon och då kanske jag hinner träffa hon lite, se idol och klippa hennes hår :D Ska ta lite bilder och så, jag tycker själv att bloggar är så tråkigt utan bilder så jag måste ju lägga in några, tycker i alla fall jag.
Eller vad tycker du, Matilda?


Jag är grymmast på bowling ;D Armar och ben flyger åt alla håll, lika så käglorna ;)

Bilderna är tagen i Skåne!

Nu hade jag tänkt gå och kolla lite vad som är på tv. Ha det så bra!
Kyss

ey yo era snapphanar!

Sitter fortfarande i Skåne, vi skulle egentligen fara för ca 6 timmar sen men det blev en impuls-ändring så vi far 12 timmar senare. Bah, jag fattar inte hur jag ska kunna hinna "sova ut" innan klockan 3 eftersom jag somnar jämt runt 1.. Men jag vill inte fara senare heller för då är man hemma så sent och sent = mörkt, jag hatar att köra i mörker, är så rädd för älgar! Inte om jag er en Älg när bilen står stilla men ifall jag ser en älg vid kanten av vägen, eller i värsta fall mitt på vägen, i 120 km/h. Då kan jag lova er att jag färgar nog byxorna och hjärtat stannar. Tänka sig vad kul för dom som skulle hitta mig senare.
"Ja men si du Bengt, stackarns tjej som har fått hjärtstillestånd.. och bara 20 år gammal.. *sniffsniff*, vettu ja tro no att hon ha skitte ne sig å". Man kan ju undra hur dom 2 kombinationerna kan höra ihop..

Hur som haver, inte mer kiss-och-bajs humor i detta inlägg inte. Vet inte vad jag skulle ha skrivit, jag har ont i magen som fan och jag vet inte varför, har varit sjuk i över en vecka nu men det är på bättringsvägen, nu äre bara lite snorande och en FET torrhosta som är sjukt störande. Jag hoppas det går över, typ snart?

Jag hittade en rätt rolig bild faktiskt.
Detta är dagens DISS !

HAHA !
Jadu, hur snyggt är det med folk som går runt med ÅT HELVETE för stora kläder? Sådär lagomt är väl "okej", men asså. Om ni skämms över att vara så jävla spe så kan vi väl göra nått åt det än att gå med XXXL kläder och tro att ni är "fett cool". Har inget emot människorna som ser ut på detta vis, inget personligt utan jag tycker bara rent av att det ser förjävligt ut och det  ser så sjukt "ohyfsat" ut, speciellt när dom går som dom har skitit på sig enbart för att hålla byxorna uppe.

Såhär ska det se ut!
Dagens HISS !

Ed Westwick, aka Chuck Bass. ÄR SNYGG!
Hur som helst..
+ Snygg T-shirt
+ Nån snygg Cardigan
+ Mörka halvtighta jeans så man ser den snygga rumpan (så man slipper behöva bläddra i de stora havet "tyg")
+ Ett par snygga vita skor!

Enkelt och bra och ser dessutom snyggt ut!

Hur snyggt/hett är det att gå runt och se ut som en nerskiten säck potatis?

Så, nu fick jag avreagera mig på detta. Anledningen till detta inlägg är att jag hörde några som var här utanför och verkligen SKREK och "gled" på deras brädor fram och tillbaka. Jag hataR inte bara deras kläder utan även sättet dom pratar på.
"Ey mannen, ska vi dra hem till mig och chilla eller? Ja fan va CHILL, haru några snygga BEJBS som kan komma dit då? Nej, dom är hos min polare "glidar-svante", fatta hur FETT GRYM han e på bräda alltså. PEAAACEE"

Ett meddelande: Hiphoppare är lika fula som raggare, så tro inte ni är bättre.

eeeehehehehehe.
kyss


heej

Här sitter jag i varma skåne och inväntar en trevlig kväll, vi ska fara och äta på "royal thai" och sen ska vi bowla, det blir väl mysigt. Imorgon blir det även en sväng över till Danmark och se vad dom har att erbjuda. Sen på Fredag eftermiddag börjar våran resa upp till det norra igen, så vi förväntar oss att vara hemma på lördag-morgon. Trött som tusan kommer vi nog att vara men jag hoppas att resan kommer att gå bra :)

Jag har blivit förkyld, eller ja. Jag har väl varit det i en vecka nu men det börjar bli bättre tror jag. Jag hoppas det i alla fall, det var ju inte så längesen jag var sjuk så jag börjar bli less på detta nu.

Nu ska jag platta håret på Matilda och hon ska göra det på mig. Sen så är väl klockan närmare 7 förhoppningsvis och då ska vi befinna oss på matstället ;) gött.

Goodnight my lover.
Kyss