Grattis!

Idag fyller Marcus 23 år <3 Det har varit en mysig dag, Marcus mamma, pappa och syster med barnen och hennes sambo, Marcus kusin christan och hans faster kom och fikade.
Marcus och jag bakade en kladdkaka och "kladdmuffins". Sen hade vi köpt chips och dricka till barnen och Marcus syster och Mamma for och handlade lite annat gott :)
Sen vid 6 tiden så skulle jag och marcus fara och äta pizza med min bror. Men v var tvungen att skjutsa han på sjukan först för han hade slagit sönder en spegel så handen var helt uppskärd och blödde. Så dom lappade ihop han och sen åt vi pizza, mmmm., kycklingrulle!

Nu ska jag och Marcus se film, hihi.

Kyss

meheheh

Jag saknar min klass. Eller mina vänner som jag har/hade i klassen! Alla skratt, alla fulheter, alla inzoomningar... Måh. MEEEEN, jag hoppas att vi nån gång kan samlas och ha mysigt en helg! hihi.

Det är ju tur att jag har en riktigt bra vän utanför klasses också, min kära lilla Matilda <3
Nä nu ska jag gå och dusha, kom hem kvart i 9 (!) Jävla lumpar jävlar som ska komma och kränga hamburgare 5 jävla minuter innan man ska stänga! EN JÄVLA BUSS ! jaja, de va sista gången och sen kommer dom tillbaka i Augusti, vilket jag skiter i, för då ska jag inte vara kvar där !!!!! HAHAHAHAH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÅÅÅÅÅH, jag kan börja grina!

Goodbye my lover. BAH !
Puss

Mjahaaa

Jag fick en kommentar av min kära vän Soledad, och mitt svar är; Jo, jag bakade när jag var i Lycksele, några gånger ibland. Men jag har inget svar på varför ingen smakade mitt fika! Jag borde ha bjudit till. Soledad själv bjöd jämt på fika, eller åtminstone bakade hon ofta. Även fast hon är laktosintolerant så lyckades hon få bullarna att smaka väldigt gott! ^^ Så det var en liten hyllning till henne (: Slänger in en bild också!

 Soledad Alarcon.

Jag kom just hem från jobbet. Det har varit en väldigt lång dag eftersom det var typ inge folk.. Men dagens "utstickande kommentar" eller vad man nu ska säga, kom från en fet, äcklig gubbe med en stjärthaka.

Jag: - 62 kronor, var det bra så?
Fet gubbe: - Hjaa, Elle man kanske skull ha täjje en dipp.
Jag: - Ja, det blir 6 kronor mer då.
Fet gubbe: - Hjaa, He få bli vitlök´n som dipp, ja ska jö ändå int höngel ve nån ikväll! höhö.
Jag: - .... heh.

Okej, det var väl inte så himla "WHAT?" Men, va han tvungen att ens kläma ur sig den kommentaren. SOM att han skulle få "höngel" nån annan dag. YOU GO; casanova.
Ja, det finns ju underliga människor...

Nä nu ska jag göra nått roligt, vänta tills Matilda kommer hit. HIHI, äntligen får jag ha min kära vän här. SAKNAR!! Så , det blir väl att prata lite om allt möjligt ;)

PUSSSSSSSS

nu är jag färdig

Blev lite för mycket smet i muffins formarna så det rann över lite. Men det ser skitgott ut ! Med tanke på att han vispade allt för HAND! För vispgrejerna till El-vispen är borta.. Men det gick bra ändå.







Visst är jag duktig ?

Kyss

Making a cake!

Jag håller på att göra Kärleksmums! Mmmh. Jag hade för liten panna så all smet rymdes inte men då kom jag ju på att jag hade köpt Muffins-formar! Så det blir 3 muffins. Det kommer bli kul att se hur det kommer se ut i slutändan. Jag hoppas dom blir bra. Men själva Kärleksmums formen är inne i ugnen. Den ska ut om ca 10 minuter! Så jag hinner inte skriva så mycket mer. Jag ska skriva sen och då kommer jag väl lägga ut resultatet. Det kommer bli dåliga bilder eftersom den är fotad från mobilen :P

Jaja. KYSS !

mjahaa.

Nä nu jäklar får det vara nog. Jag har så tråkigt att det finns inte. Jag tror att jag ska dra och sola en sväng imorgon för jag är faktiskt ledig då (!) Sen tror jag att jag och Marcus skulle fara ner till Gunnarn och tvätta. Sen på kvällen så ska jag tvinga med Marcus till bollhallen och kolla på när Meryam spela bandy. Så lite göra kommer det att finnas.
Nu är det inte länge kvar till jul, men jag har ingen julkänsla... Hade inte det förra året heller, jaja, jag vet inte. Marcus har i alla fall kommit hem från Norge, det var ju roligt. Nu slipper jag vara ensam för Matilda behagade ju inte att dra sin lilla röv hit i helgen, men jag tror att hon skulle komma på Onsdag och (kanske) stanna tills på Torsdag, JAA ! För jag skulle klippa henne osv.

Förresten så skrev jag i sommras att min nya kamera hade gått sönder för Marcus hade klantat så de kom lite vatten på den, just innan Holland resan, så jag fick låna Daniels kamera till Holland men när jag kom fram och skulle knäppa de första kortet så upptäcker jag att blixten inte fungerar.. Hja, vad kunde man göra förutom att svära inombords. Men som tur va så hade Matilda en kamera och Bauke hade en superkamera så vi lyckades ju fota lite i alla fall. HOWEVER, Emmy och Daniel har lämnat in min trasiga kamera i Mo i rana, där Marcus köpte den i julklapp och jag har ett års garanti. Så de ska bli kul och se om jag får tillbaka den på garantin och att den fungerar. För den va CP innan de kom lite vatten på den, så jag hoppas på en ny eller nått ;D Nä men , de ska bli skönt att ha en kamera igen, man har ju missat så mycke roliga grejer som man skulle vilja fota. Men jag har hela livet framför mig så jag lär nog få vara med om mer roliga stunder!
Min fina.

Nu ska jag spela lite P0ker, tror jag. Eller nått..
Kyss

bahbahbah

mMMÅååÅÅÅH! JAg dör av tråkighet. Seriöst, jag är helt ensam och jag vet inte vad man skulle ha hittat på... Jag vill också vara i Norge. Jag sitter här och kränger kexchoklad... tröst äter för jag tycker synd om mig själv för att det är så tråkigt. ÅH.
Men nästa vecka kommer i alla fall Mulle, våran hund hit och hälsar på, vi ska ha han ett tag :) Så det blir väl roligt ! eller ?
AJa, nu ska jag äta lite tonfisk <3 Matilda tycker de är kattmat men det är fan gott ;D



hja, kyss.

Haj haj haj, beroende.

Jag har fått ett nytt beroende... av poker. Jag är rätt duktig faktiskt men jag kommer nog inte våga spelaom riktiga pengar :b Fast man ska aldrig säga aldrig men jag vill inte de, jag vill inte få spel djävulen på mig.
Sen efter jag har spelat färdigt och vunnit lite, hehe, så ska jag byta ställe till mitt andra beroende ställe = DHW.
Sen imorgon kommer jag att befinna mig på mitt 3.e beronde ställe = jobbet. Jag är inte beroende av själva jobbet, utav pengarna.
Jaja, imorgon åker Marcus till Norge för att hälsa på Emmy och Daniel, medans jag får stanna här helt ensam :( Hoppas han får det roligt... Undra vad man skulle ha gjort i helgen, kommer vara helt ensam och inte göra nått. Jag hade jättegärna vilja följa med till Mo men jag kan ju inte för jag ska jobba... Jaja, Matilda kommer inte ens för hon skulle troligtvis också jobba. Jaja. Jag får väl göra det bästa av situationen.

Nu ska jag fortsätta att spela.
Kyss


DHW 4

Har jag nu fått ! Jag är så glad. Så min kväll kommer att bestå av desperate houswives maraton! hihih, tills klockan 9, då är det Dhw på 5an :P hiihih. jag är så glad!
Imorgon ska jag jobba, det kommer förmodligen att bli skit tråkigt för det är inge folk. men men. Jag får ju pengar ändå :)
Marcus sitter just ni och spelar ett xbox spel som han har beställt . SÅ det lär nog dröja ett tag innan jag får sätta mig och njuta av Dhw, för jag får inte se det på datorn för han, eftersom han också har blivit fast och vill se det också. Jag har satt han i helvetet , hehe :P

Jaja, nu ska jag spela lite poker eller Scribble på blip.se (A) haha.

Kyss

min mini min.

Undra vad man skulle ha gjort idag.. Finns inte så mycket att göra, jag ska diska i alla fall :) Igår beställde jag säsong 4 av Desperate Houswives. Säsongen släpptes den 12.e men jag har som inte haft tid att kolla så jag har inte beställt den förrän nu. Så imorgon ska jag sitta och nöta! JAG LÄNGTAR! <3

Skriver mer sen. Ska spela lite poker! (öh)

Puss

MJAHAAAAAAA

The script - The man who can´t be moved. Så jäkla bra låt!

Idag så sov jag rätt så länge, va så sjukt trött igår men gick ändå inte och la mig förrän halv 3. Så jag vaknade av att Marcus föräldrar kom och hälsade på! Jag är fortfarande trött men som vanlig så blir jag som piggast när jag går och lägger mig och resultatet är att jag inte kan somna. Jag lever i en ond cirkel..

Ikväll är det Ladder 49 på 4.an. Den ska jag se för han är så jävla SNYGG !!!!!!!!!!!! Joaquin Phoenix!
 <3

Så den ska jag nog se ikväll! Jag minns sist jag såg den men Matilda så typ skrek jag varje gång han kysste sin tjej! AAAAAAAAAH! Jaja,

KYSSSSSSSSSSSs

tröööööööööööööött.

Slö dag. Gick och la mig jätte sent. Det var inte så roligt igår, eller jo, det var det med vi gjorde som inget speciellt. Prata som mest bara. Roligt att Emmy och Daniel kom till Sverige. Jag längtar tills jag får lång-ledigt och kan fara över och hälsa på dom! Jag är så nyfiken! På onsdag börjar mitt långvariga pass. Jag jobbar 14 dagar... i sträck. Så.. jag hoppas att det kommer lite folk så tiden går fortare. Annars kommer jag seriöst att somna på plats.

Jag har inte så mycket att säga förutom att jag såg vinterns första snöplog , nu är det vinter. Det är snö överallt och inte speciellt kallt, än så länge. Bara några minus! :)

hihihi.. Jag vill ha godis!

Kyss

hej och hå.

Sitter i lägenheten med Marcus, Daniel och Emmy! VAD KUL att det äntligen kommer roligt folk och hälsar på! hihihi.
Jag har inte så mycket att skriva förutom att jag har jobbat. Så vi får se om det händer nått kul ikväll så jag har nått att skriva om imorgon :P

Puss

fyy fan

Jobbade idag, slött som fan! Sibylla har ju nyöppnat så dom har som "premiär priser" på maten så det är rätt så billigt där nu så alla far ju dit och äter så vi gör absolut inget om dagarna. Det är bara pizza, vilket jag inte gör. Såååå tråkigt som fan i alla fall. Sen så stänger vi klockan 20.00, gissa vem som kommer 5 jävla minuter i 8 ???!!! Jo, en hel jävla buss med militärer!! Så det var som att vakna upp ur graven och springa 10 mil på 1 sekund... Så jag kom hem klockan halv 9 och nu är jag död. Jacki var snäll och lät mig gå för annars hade jag fått vara kvar tills 9 och städat matsalen där dom har suttit och grisat. Hur som helst, jag drog halv 9 och tänkte att , fan vad skönt de ska bli att duscha när man kommer hem. Jag sätter mig i bilen far ut från korsningen med Marcus ---> bakhjuls drivna <--- volvo... Ni kan ju bara gissa vad som händer när jag läggen in en växel och ska köra ut. Jo, jag sladdar och skriker som en stucken gris, snurrar 1,5 varv mitt ute på vägen. Gissa vad som är typ 10 ifrån mig också, jo. MASSA militärer som bara står och glor på mig (!) Jag ville bara döö. Så jag sitter där mitt i vägen, med bilen tvärs över också. Funderar vad dom tänker, dom trodde väl att jag försökte vara "cool" eller nått, lägger in 1,an , vänder bilen och kör mot statoil och vänder där och kör som en jävla snigel förbi bussen...... Pricken över i.et var ju att chefen, som JUST då hade gått ut och skulle plocka in skylten såg hela händelsen och skrattade åt mig..
Jaja, Matilda fick sig i alla fall ett gott skratt när jag berättade det för henne.

Nu ska jag se tv.
Kyss

blaaaah

Jag kom hem för snart en timma sen, Marcus och Christian for till Stensele och skulle göra nå skit med bilen. Så här sitter jag och lyssnar på "All summer long - Kid Rock" vilket bringer fram fina/roliga/underbara minnen...

Enligt pappa så har jag fått 2 brev på engelska och jag har fan ingen aning om vem det kan vara ifrån. Men pappa skulle kolla vem det var ifrån när han kom hem. Mamma och pappa var på besök idag på Frasses, var roligt att träffa dom. Jag fick faktiskt lite hemlängtan. Jag saknar min kisse katt <3 och Mulle, lilla busis!

Men jag ska jobba nästan varje dag den här månaden så det får bli i början av December som jag åker upp en sväng och kollar läget. Sen så ska jag ju vara där 2 veckor över jul. Det kommer bli så kul för man får ju roligt besök från Holland (!) :)

JAjaa, nuu ska jag kolla runt lite på internet och sen ska jag glo lite på tv :)

Kus

hoihoi

Såååå tråkigt man kan ha. Helena ringde just och frågade om jag ville komma förbi henne en sväng. Men Marcus drog ju just med bil. Men nu ska han komma och hämta mig. babadbajbdakdahd
HEJDÅ ½!

TrååÅååÅåååÅKigt.

Idag har jag och Marcus städat. Så nu är lägenheten ren och fin. Det snöade lite idag med det var inte nått att hurra för. Undra vad man skulle ha gjort ikväll. Imorgon jobbar jag 11-20 så det blir att försöka lägga sig tidigt ikväll, för annars kommer jag att vara död på jobbet. Jag har ju sovit till 12 - 13 varje dag så det kommer nog att bli kämpigt imorgon. Men, "Det som inte dödar, det härdar."

Det finns inget bra på TV heller. Fy fan vad tråkigt man kan ha. Jag är sååå uttråkad. Förresten. Är det någon som vet om solariumet på Badhuset här i Storuman är bra? Och hur mycket kostar det? Jag behöver sola, man känner sig som fräschare med lite färg på kroppen.

Nä nu ska jag gå och kolla vad som finns på tv. suck.

Kyss

That´s life.

Jag vill ha ett nytt jobb. Ett jobb med bättre lön. Det känns som att jag nästan jobbar gratis, förjävligt. Det värsta är ju att det finns inga jobb alls! Eller det finns ju men det är i Hemavan och det känns ju lite förjävligt att måsta flytta upp dit över säsongen för att kunna jobba. Ja mena, sen då?
Jag tror det är bästa att bara ha sånna här "strö-jobb" som man kan bestämma när man vill vara ledig osv. För om jag känner för att fara nånstans är det ju bara jag gör det. Men då måste man ju ha pengar och för att jag ska kunna få ihop nån större summa av pengar så måste jag jobba helatiden.. Så det kör sig ju ändå.

Ikväll ska jag göra tacos! Det va längesen jag åt det, det ska bli gott. Men innan jag gör det så ska jag diska och försöka få någon ordning i köket. Jag har förresten köpt nya glas, inga speciella men dom ser i alla fall bra ut.
Undra vad som är på tv ikväll, kanske någon bra film. Någon som vet nått?

Igår satt jag och tänkte litegran över livet, hur kommer mitt liv att se ut om 5 år? Jag ska sätta mig ner nån dag, skriva vad som händer just nu osv , och sen om 5 år, exakt samma datum så ska jag skriva en likadan "lista" och se vad som har ändrats. Det kommer bli roligt att se...
Idag sov jag till klockan 1, ett bevis på att jag har inget speciellt att göra om dagen eftersom jag tillåter mig själv att sova bort hälften av den.

Tänkte lite på Holland och tulpaner. Jag vill så gärna se dom! Läste att man ska åkta till "Keukenhof" ( jag vet, skit fult namn men jag vet att "keuken" betyder Kök och "hof" betydde tydligen Domstol ) för där var det tydligen jätte fint! Så om det blir av att vi åker i Mars så är det där jag kommer vara en dag eller 2 :P


Jaja, jag är egentligen inte så förtjust i blommor och sånt men det vore ju häftigt att se tulpanerna eftersom dom är så omtalade!

Kyss

mjaha...

Klockan är halv 10 och jag har skit tråkigt. Marcus är och håller på med sin bil och jag sitter ensam i mörkret. Idag har jag jobbat och jag hade för första gången riktigt jävla ont i ryggen. Jag behövde bara stå stilla eller röra mig litegrann så högg det i ryggen... fy, jag tror jag måste kolla upp de där för jag har börjat få jätte ont, oftare. Anyway. Nu kommer jag vara ledig i 2 dagar och jag ska sova gott. Jag tror dessutom att jag håller på att bli förkyld. Är helt slö och känner mig inte fräsch. Jaja. Bättre att ha förkylning nu är under jul. Kul att sitta hemma och snora istället för att ha roligt! Men det dåliga med att bli förkyld nu är att då kan jag vä inte jobba och det betyder att jag får mindre pengar. Men jag tror nog att jag skulle vara tvungen att jobba i alla fall.

Operationen som jag ska göra i vår är att ta bort mina visdoms-tänder på underkäken. På båda sidorna så det blir 2 operationer. För dom kan inte göra båda sidorna direkt för då blir det svårt för mig att äta.

Imorgon blir det en städar dag. Eftersom Marcus inte har något jobb längre så kan vi ju hjälpa varandra att städa eftersom båda kommer vara hemma imorgon. Annars har det alltid blivit så att när jag jobbar så är han ledig eller så slutar han klockan 3- när jag börjar jobba. Eller så är jag ledig och han jobbar kväll, dvs att han slutar kl 00.00 och är inte hemma förrän halv 1. 
Jag hoppas att han hittar ett jobb snart, Han kommer ju att vara så rastlös... Men iofs så har han ju sin lilla bil som han håller på att fixa till. Undra hur den kommer bli när han är klar med den :)

Nä nu ska jag se om det finns något roligt att se på tv. JUST JA ! FAN! Det började ju en film med Sarah Jessica Parker klockan 9 på 3.an! Nu måste jag skynda mig att se så jag fattar vad den handlar om !


Kyss


Godnatt!

Här sitter jag i min ensamhet och kollar på nån film på 5.an. Marcus drog just på 3.an och jag orkade inte följa med för jag är fortfarande slö. Så det blir väl sängdags efter de här inlägget för jag ska dessutom upp och jobba imorgon och det lär vara fullt upp eftersom det är Söndag och då kryllar det av turister som ska förbi. På tal om jobb så stängde vi en timme tidigare idag för det var inge folk... Skönt men jag hade ändå slutat klockan 7 men det var väl skönt för dom andra.

Nä fy fan, Godnatt!

Kyss

Tjohooo

Shit pommfritt vad jag är slö idag, jag börjar jobba kl 3 och som tur är så är det bara 4 timmar, men alltså. Jag hoppas jag hinner bli fräsch tills 3. Igår var jag och Marcus i Lycksele, jag var hos tandläkaren och lagade hål. Jag hatar tändläkaren och dom gjorde nån "robocop" rönken på min mun, Jag fick stå i en aparat som sa något och snurrade runt mitt huvud, fult var det. Hur som helst så blir det 2 operationer för mig år 2009, till våren alltså. Jag är rädd eftersom jag inte kommer att bli nersövd. Jag ber till Gud att jag kommer somna av det lugnande medlet eller i alla fall vara helt borta. Jag kommer förmodligen grina som en gris innan och tankar om att springa ut därifrån och låta tänderna växa åt skogen så jag ser ut som Gollum, kommer säkert att passera i mitt huvud. PLUS att jag hade ju tänkt göra de här innan nyår eftersom det då fortfarande är gratis för mig, men eftersom det blir till våren så kommer jag ju förmodligen att få betala (!) Hur jävla mycket kostar inte de då?! Men hon sa att dom burkar vara snäll mot 19 åringar så jag får väl bara hoppas på det bästa.. Men med min vanliga tur så vet jag väl inte om det finns så mycket hopp.

Anyway, efter jag hade varit hos tandläkaren så for vi och åt Pizza på Laponia, den bästa pizzerian i Lycksele och den absolut trevligaste bagaren. Jag försökte trycka i mig hela pizzan men lyckades inte, och jag skulle inte ha krängt mer än jag orkade för när vi sen gick in på Team sportia (tror jag de heter) så började det snurra och jag fick en spy-känsla. Jag sa till Marcus att jag var tvungen att gå ut för annars skulle jag spy, men jag satte mig ner ist och hoppades på det bästa för hur kul är det att springa ut och spy mitt i stan :P Men det gick över efter ett tag men jag mådde inte bra kan jag ju lova. Jaja, Varför vi var på Team sportia (?) var för att Marcus skulle få skor av mig som sin födelsedagspresent. Efter många om och men så blev det ett par vita DC skor, skitsnygga faktiskt, jag tycker inte om DC men dom va helt okej! Kostade 800 kr.
Sen gick vi in på Åhléns för jag skulle kolla om det fanns någon snygg jacka, vilket det inte fanns. Så jag köpte några trosor, ett par strumpbyxor och en ny Mascara.
Sen for vi på Mekonomen och köpte nå skit till Marcus 142.a. Vet inte vad det var men jaja. Sen så gick vi in på Dollarstore eftersom det ligger bredvid och handlade nå små saker, typ ljus och dukar. Sen var vi klar för hemresa.

Vi stannade i Gunnarn på middag men jag åt inte för jag var fortfarande proppmätt. Pratade lite och sen for vi hem till Storuman igen och slappade. Sen ut och "driftade", Lol. Aja, så är väl Grabbar. Så fort det kommer lite snö så är dom först ut och sladdar gärnet. Det är ju kul men va fan :P

Jaja, nu ska jag väl dricka vatten och hoppas på att min huvudvärk försvinner!

Kyss


Förresten så tog jag en bild på Marcus nya outfit. Allt är nytt ;) Visst är jag en bra stylist!


...

Some of them want to use you
Some of them want to get used by you
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

mjaha.

Idag har jag jobbat. Var nästan inge folk alls. Jag jobbade 5 timmar och det var typ 10 pers under den tiden.. Imorgon ska jag till lycksele till tandläkaren. Jag är nervös för det kommer troligast bli en operation senare men jag hoppas på att det inte kommer att behövas, men det kommer det, och jag är rädd. Men men , det är ju som sagt bäst att passa på nu när det är gratis! Anyway, jag ska nog gå och lägga mig tidigt ikväll eftersom det blir att kliva upp tidigt och köra...
Imorgon ska jag också köpa en födelsedags present till Marcus, han fyller ju 23 år snart så han ska följa med och se om han hittar nått.
Undra vad man skulle ha gjort ikväll, sitter här helt ensam och har tråkigt. Jag tror nog att jag ska gå och äta en glassbåt. Nu är det bara 47 dagar tills julafton, tiden går ruskigt fort men ändå så sakta...

Nu orkar jag inte skriva nått mer, skriver mer sen, om något roligt händer, vilket är inte så stor chans att det gör men man kan ju alltid hoppas!

Kyss

Tillängnad Jacob R.

Seriöst, Jacob skickade en bild till mig på 2 killar. En helt sjuk bild. Jag vill inte lägga in själva bilden så jag lägger bara upp länken. Han undrade om jag kunde göra det, så fine! Den är bara ful. 2 killar som är gay eller packad.

http://data.fuskbugg.se/skalman01/1208298696324.jpg

Nu ska jag bråka lite på MSN och hoppas att jag vinner.

Kyss

Barack Obama

GRATTIS! Man visste redan att han skulle vinna och det känns bra att han gjorde det! Fredrik och Filip gjorde ett jättebra valvaka, jag vill bara säga Grattis igen!

 

Kyss

bäbis

Jag sitter och kollar på förlossningar.. Jag blir rädd! Det ser ju ut att göra så jävla ont! Men jag tror, som alla säger, att allt det onda försvinner direkt lillen/lillan kommer (:

jaja, jag skulle bara skriva något ovärt!

Kyss

Mjaha

Nu har Matilda kommit och vi har suttit och sett sista avsnittet av DHW. Så nu sitter vi och kollar på Simpsons. Hoppas att Family Guy kommer efter! Men jag kollade just på tv.nu och det kommer inget Family Guy avsnitt :(

Jag har inget vettigt att skriva, jag och Matilda ska väl sitta uppe på fredrik och filips Valvaka, president valet i USA är ju nu så det är avgjort imorgon bitti. Får se hur länge vi orkar (:

Kyss


 Min bäbis ! <3

mmmmmmmm I .

Nu har jag bara ett avsnitt kvar på DHW... Det sorgliga är att det går inte att beställa hem säsong 4.. Den går bara att boka så jag vet inte när jag kommer att få den.. Åh! Jaja, den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge.
Matilda är på väg hit och ska sova här i natt tills imorgon. Det blir roligt, då har jag någon att prata med under dagen, istället för att sitta ensam och prata med en dator, haha.
Idag fick jag min lön. Man blir lika glad varje gång man får pengar men lika deprimerad efter man har betalat räkningar och skit. Plus att jag var och handlade mat för 400 kr idag, och det känns som jag inte handlade nått alls. Allt håller på att bli så dyrt nu. Sen ska jag ju till Lycksele på fredag och bensin till bilen behövs ju också... Jag kommer bli fattig. Men jag har lagt undan 2000 på ett sparkonto. Jag ska försöka hålla tassarna borta från det!

Nu ska jag se mitt sista avsnitt och sen så har Matilda troligtvis kommit hit så då ska vi väl prata loss (:

Jag saknar den tiden..... Kyss

51 dagar

Tills det är jul! Det är sjukt vad tiden går fort. Varje dag går sakta men när man tittar på lång sikt så går det fortare än ögat blinkar. Nu ska jag sätta mig och se lite mer DHW och sen ska jag städa lite i lägenheten.

Kyss

Somliga går med trasiga skor.

(Varje gång jag har börjat skriva ett inlägg så funderar jag på vad jag ska ha som Rubrik, och just den meningen har plågat mig i typ 3 veckor så jag var bara tvungen)

Imorgon får jag min lön och jag fick lite bonus, det var ju snällt ! Så på Fredag blir det att fara till Lycksele för jag ska till tandläkaren (hjälp), men då istället för att fara hem direkt efteråt så hade jag tänkt fara ut och handla en jacka eller nått, för jag måste ha en fin vinterjacka! Sen kanske det blir något mer också. Marcus fyller ju 23 den 29.e November så jag måste försöka hitta något roligt åt han.
I veckan så jobbar han eftermiddag så han slutar klockan midnatt. Så jag vet inte riktigt vad man skulle ha gjort. Eller jag vet, jag ska kolla på DHW, men det är ju snart slut på avsnitt för den här säsongen, så jag tror jag ska beställa 4.e idag (A) Jag är beroende...

Förresten så kom snön igår, förhoppningsvis på riktigt så jag tog en bild. Den blev inte så bra eftersom den är tagen med mobilen, men men (:
 o2.11.2oo8

Nu ska jag sitta ett tag på MSN och sen ska jag titta på DHW. Men jag återkommer senare om jag har något roligt att berätta. Fast jag tror jag kommer att skriva ändå, ÄVEN om jag inte har nått roligt att skriva om. Så är det när man har en tråkig vardag!

Kyss

SNÖSNÖSNÖ!

Tell you more later ! (L)


- 8 grader med Frost. Vilken dag!

Jag kom nyss hem från jobbet. Jag skulle egentligen vara ledig idag för det var en annan som skulle jobba idag men tydligen blev denne person "sjuk". Fy fan, nu har jag jobbat 9 dagar i sträck och den 10.e blir imorgon. Plus att det har blivit så jävla kallt ute, klockan halv 12 gick jag ut för att skrapa bort frosten från rutorna och jag säger då det, det gick fan inte!!! Jag var på dåligt humör och det gjorde ju saken inte bättre, Stod där ute och frös röven av mig i -8 grader, svor alla fula ord jag kunde och tog i för kung och fosterland för att få bort skiten från rutorna, men allt förgäves. SÅ jag lyckades skrapa fram ett litet "titt hål" så jag kunde se vägen i alla fall. Sen var det bara att gasa och hoppas att ingen skulle gå över vägen. Jag kom i alla fall prick 12 till jobbet. Fy fan. Plus att man var ute igår så suget för att jobba låg ju inte på en hög skala!
Jag ska i alla fall gå och duscha nu för sen ska jag och Marcus på middag hos hans mamma och pappa och jag tror att hans syster och hennes familj ska också äta, det blir roligt! Då kan jag busa med sötaste lilla Yonas! hihi.

som sagt så blev det hotellet igår och det var väl så där, det var roligt att se vilka som hade klätt ut sig! Jag är trött som ett svin nu så jag tror att en dusch kommer göra susen!

Kyss