Det ser ljust ut.

Nu är jag hemma i Hemavan igen efter en helg i Storuman. Fanns inte så mycket att göra dock men det kändes som att jag måste få göra nått annat än att sitta i den här soffan.

Nu sitter jag och funderar hur mitt liv kommer se ut om ett år. Jag kommer att plugga, med säkerhet. Jag ska söka in på Socionom i Umeå, kanske något mer, har inte kollat runt. Jag har suttit och funderat över 3 olika saker jag vill göra. Lite kortfattat =

Jag älskar att lyssna och hjälpa människor osv, = Socionom.
Jag tycker om hår och att hålla på med hår = Frisör.
Jag älskar att resa = Reseledare.


Både Frisör och Reseledare kostar pengar och det är en "snabb"-utbildning. Dock så tjänar man inte så mycket pengar och det känns som man kan bli less efter några år och vad har man då? Jo, ingen utbildning i nått annat.

Men är man socionom så kan man göra olika saker inom samma "ämne". Sen när man har tjänat ihop massa pengar så kan man ju kanske ta en sån där "snabb"-utbildning och göra det ett tag, men man har fortfarande en riktig utbildning att falla tillbaka på.
Nog för att skolor här i Sverige är gratis, så kommer det ju att kosta pengar eftersom man måste ta ett studielån för att överleva.

Jag gillar inte umeå så mycket men kan känner i alla fall människor där och det känns ju bättre än att fara till Luleå eller Skellefteå där man inte känner nån. Känns som det kommer bli tråkigt och jag kommer förmodligen otrivas.

Jag har inte bestämt mig ännu om jag ska gå, men jag tänker i alla fall söka inför hösten och hoppas att allt kommer kännas bra :)

Nu ska jag försöka sova och imorgon ska jag nog inte göra nått. Eller jo, det ska jag visst! Jag ska fara till Helena Snäckvik och kolla lite film :)

Kyss

snaajp

Har inte bestämt mig om det blir Skåne på nyår eller inte, får se hur ekonomin ser ut. Men vill i alla fall göra nått. Orkar inte vara på hotellet iår, så jävla tråkigt. Så om jag inte far till Skåne till Matilda eller på hotellet så blir det väl bara att sitta hemma på nyår.. yey. Hoppas att 2010 blir ett bättre år, fast som det känns nu så är jag fast i 2009 och det känns som det aldrig kommer bli bättre.

I helgen har jag varit i Storuman, blev att dricka lite vin som tyvärr inte ville vara kvar i magen där på slutet. Så resten av helgen var slö. Pappa fyller år imorgon ( idag ), 44 år! Grattis pappsen!

<3

Och exakt en vecka efter han så fyller mammsen 39 år! Så det blir väl ett inlägg då också.
(kunde inte lägga upp en bild) :s

Såå.....................................................................

Nä ni, man kanske skulle ha försökt att sova för imorgon blir det att baka en tårta.

Godnatt / M

RÖSTA PÅ MIG !!!!!

http://jul.halebop.se/halebopjulmms/visa.php?id=1496

Jag vill jättegärna ha den bästa julklappen, och det är en resa!


RÖSTAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

god påsk.

Igår provade jag min första sömntablett och jag blev förvånad att den fungerade. Har inte sovit riktigt bra på flera veckor, eller ja. Jag har väl aldrig sovit bra. Så ikväll hoppas jag att jag får sova "tidigt" för jag känner mig trött. Klockan är redan över 12 så ja.. Med "tidigt" menar jag föra 4..

Det är så mycket som händer fast ändå så lite, kanske därför jag inte kan sova. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad som är fel men nått är det.
Imorgon blir det att fara till Storuman, måste komma ifrån denna soffa som jag är fastgrodd i. Min bästa vän har flyttat till ett annat land (skåne) så jag är rätt ensam.. eller rättare sagt, väldigt ensam. Så jag ska nog sitta ensam i Storuman och se tv.
Snart är det jul också, har ingen julkänsla what so ever, funderar på att fara till skåne på nyår men jag vet inte riktigt än. Har inget jobb = inga pengar och a-kassan verkar ju ha dött eller nått eftersom man inte hör nått från dom. Så jag har inte råd med julklappar eller nått.
Jag vet inte heller hur jag ska ta mig ut detta, vars jag ska hitta ett jobb eller vad jag vill gå för skola. Mitt liv är ett enda stort frågetecken. Borde man flytta? Men vars... Vill jag ens det? Det enda jag vet är att jag inte vill bosätta mig i denna soffa eller bo i Storuman, så det verkar bara finnas en väg.

Bah, ett endaste stort klagoinlägg. Men eftersom det inte händer nått i mitt liv just nu så är detta det enda som jag kan skriva om.

Enjoy!
/M