Rubrik, jag hatar dig. (Rubriken alltså)

Klev upp strax efter 7 imorse, det var personalmöte klockan 8 hemma hos cheferna. Var rätt sleten men nu känner jag mig rätt pigg. Än fast det blev sent igår och tidigt imorse. Men smällen kommer väl senare ikväll, rätt skönt eftersom jag är ledig imorgon så då kan jag ju sova läääänge.
Hade egentligen tänkt fara till Mo idag men vädret är ju inte det bästa så jag får nog sikta på att fara imorgon. Nån som vill följa med kanske? Annars drar jag nog själv och bränner lite pengar. Egentligen borde jag inte eftersom jag ska köpa en ny dator OCH senare blir det en bil. Tror dock att jag kommer vänta med bilköpet tills november kanske. Har vid de laget hunnit spara ihop lite mer, dvs att jag kommer köpa en bättre bil.

Hade inte så mycket mer att berätta, förutom att Matilda kommer väldigt snart(!). Tror dock att jag inte kommer hinna vara med henne så mycket som jag hade velat för det verkar som att jag jobbar typ varje dag.. Men det ska jag nog lösa på nått vis. Annars har vi ju kvällarna :)

Nu ska jag dra, ska kolla lite Teen Mom.

Kyss, Madelene.

Ooojdå

Idag har jag klippt mig, tyvärr så kan jag inte slänga in en bild för att det inte fungerar. Jag förstår inte varför för jag har kunnat göra det alla andra gånger förutom dom 3-4 sista gångerna. Det är ju roligare med bilder. Hur som haver så blir det ingen bild på mig i min nya frilla. Känner mig flintis med tanke på att hon klippte bort mer än hälften. Det är rätt skönt men jävulskt ovant. Jag trivdes så bra i mitt långa, men slitna hår så det var väl kanske lika bra. Det växer ju ut igen.

Jag har inte så mycket roligt att berätta, som vanligt men ändå så ska man tjuras att skriva i bloggen. Jag vill ha en ny design. Jag är less på denna men jag har ingen som helst aning om hur man designar och skriver sånna där formler eller vad tusan man nu göra. I need help! Dock vet jag inte hur jag vill att min blogg ska se ut men det är alltid kul med lite förändringar.

Imorgon ska jag jobba, 10:45-19:15. Skönt när man vet att det kommer finnas pengar på kontot varje månad och det roliga är att jag faktiskt trivs med det jag jobbar med. För tillfället i alla fall. I början trivdes jag inte så jättemycket men det hade inget med själva arbetet att göra. Men det känns lite mera "fritt" nu och jag vet vad som ska/bör/måste göras och jag är mer kunnig nu på vissa grejer än vad jag var förra året. Så ja, ja trivs riktigt bra!

Sen så verkar det som att jag komer flytta till en egen lägenhet här i Hemavan. Känns jäkligt onödigt men det är ju skönt med ett eget place.

Jag ska lägga mig och se en film nu och sen sova, jag är sjukt trött just idag för det blev lite sent igår :)
Btw, MATILDA KOMMER OM 10 DAGAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (kanske 11?) :D JAAAA!!!!

Godnatt, kyss
Madelene.

Ändrade Planer.

Japp, det blir inget Luleå för mig. Jag har bestämt mig för att jag ska jobba några månader till. Vet inte riktigt än vad jag vill så jag ger mig själv ett tag till att tänka. Jag har ju hela mitt liv framför mig att bestämma, varför stressa?

Så ni kommer fortfarande att finna mig i Hemavan i min ensamhet. Eller ja, har ju 2 Helena´s här och en grabb från jobbet som jag kan plåga lite. Jaja, vad ska jag mer berätta som är nytt..

Brorsan är i Lumpen, Linköping.
Matilda kommer "hem" om 19 dagar (!) :D

Jaa.. orkar inte tänka nå mer. Håller på att svälta ihjäl så ska fara på ICA och handla lite. Blir att äta tacos ikväll! =)

Kyss
Mandolina.

Luleå

Japp, det är där jag kommer bo snart. Vet inte hur länge dock, beror på ifall jag trivs i skolan eller inte.
Mycket och ingenting har hänt den senaste tiden, har varit väldigt dålig på att uppdatera min kära blogg. Men jag jobbar för fullt och när jag kommer hem så vill jag bara lägga mig och se en film eller nått.

Jag är fan nervös.. över att flytta.. eller kanske inte grejen att flytta, utan att börja skola, igen. Jag hatar "inledningen" av skolan, dvs. lekar och "hej jag heter madde" " hej maaaddeeee" (i kör). nja? Men jag får bara bita ihop och se nöjd ut.

joho, vet inte vad jag ska skriva, ska lägga mig och se en film nu. Har inte bestämt vilken än men jag får väl se. Eller så blir det väl några avsnitt av Family Guy :)

Kyss, madde.

(kan inte infoga nå bilder just nu så det blir ett tråkigt inlägg, bilder är roliga).