madde <3 tops

Är ledig idag. Känns att det behövdes för jag har så ont i de vänstra örat och det strålar ner för hela halsen och runt örat.. Vet ni varför? Jo... jag och mina topsar...

En gång, som de flesta kanske minns så lossnade en tops i örat. Blev att fara på sjukan. Jag tycker det är så SKÖNT att klia sig i öronen med dom och förra veckan fick jag nått mer beroende än vad jag redan har så jag tog en sån 2 gånger per dag och borrade sönder örat, det får jag lida för idag. Hörselgången är typ svälld och jag har sår i örat så jag är döv. Det kliar nå jävulsk så jag vill bara trycka in en tops och vispa för kung och fosterland, men jag får inte... plågas.

På torsdag börjar Matilda köra upp hit till Norrland. Hennes far har brutit foten så hon ska hit och ta hand om han. VAD KUL!! Att hon kommer alltså :)
I helgen var det studentski, jag var inte ute. Lite tråkigt men jag väntar till sport och påsklovet istället.

Jag har börjat gå på gym också.. haha. Känns som jag måste börja göra nått åt min fläskhet. Kan inte påstå att jag gymmar till 100% men det är en början i alla fall. Har även köpt en stepmaskin som planerar att bränna lite fett på. Måste dock säga att det är så jävulskt tråkigt att träna kondition.

Måste boka en tid hos nån optiker och köpa nya brillor. Har haft dom tejpade på en sida i snart 2 år och förra veckan så lossnade glaset så det har jag limmat fast... för 3.e gången nu. Så nu känns det som det är dags.

Nu ska jag kolla lite Heroes och sen hitta på nått, borde städa men jag tror inte jag orkar!

Kyss


Team Gränslöst.