Sjuk igen!

Jag pallar inte. I natt vaknade jag av att jag behövde snyta mig. Ni vet hur det känns när man ska försöka sova och man börjar bli förkyld. Det är fan omöjligt, men vaknar helatiden. Jaja, hur som helst så vaknade jag mitt i natten, hade förmodligen feber. Gick och snöt mig, medans jag stod där framför spegeln så kände jag hur illa jag började må, började flimmra för ögonen och det började svartna, så jag höll andan och gick halvfort in på toan, satte mig på golvet och spydde. Efteråt mådde jag genast bättre, men va fan? Gick och la mig igen och jag mådde ju bättre men fortfarande halvorolig, jag menar, varför i helvete ska man spy bara sådär? Jaja, jag tror att det var för att jag tvär ansträngde mig. Från sovande läge i ett mörkt rum i en varm säng till lamporna på max och det är ju inte varmt nånstans när man vaknar.. blä.

Hur som helst så har jag sovit dåligt inatt. Vaknade typ halv 12 och jag mådde inte så bra då heller, kände mig sliten. Men jag mådde inte så dåligt när jag steg upp. Men om jag börjar anstränga mig så får jag en liknande "spy-känsla", så just nu ligger jag i sängen och tar det lugnt... Känner mig trött, hostar och snorar. Jag hatar dehär.

Jaja, igår så körde jag bil helt ensam (!) för första gången här. Körde till Bolsward och hämtade Bauke från bussen. Det är den enda vägen som jag vet for sure. Det var roligt!
Sen så var jag till en familj igår och pratade om jobb, dom hade annonserat ut i tidningen att dom behövde nån som städade åt dom 2 gånger i veckan. Så vi ringde dit och bestämde en tid att träffas, så Jildau följde med dit och vi pratade. För det första så var lägenheten lika stor som min lägenhet i Lycksele typ, sen så såg det förjävligt ut där, en unge, 2 hundar och ja.. fy fan. Det blev inget jobb där för hon sa att hon ville ha någon äldre som kunde "ta henne i nackskinnet" och säga hur man ska städa osv , jaha? Hon visste att jag "bara" var 20 år innan vi kom, då kunde hon ju ha sagt det direkt eller skrivit de i annonsen att hon ville ha nån som var äldre, därför tror jag bara att det var en bortförklaring. Sen så fick jag ett nummer till en städfirma som hon jobbade åt (!), JAHA?? Om du jobbar åt nån stor städfirma, varför ska du då ha nån som "visar" dig HUR man ska städa??? Helkonstiga människor.
Gubben som satt där såg ut som han var full eller nått, ful som fan och röd näsa, där satt han och drack te. Sen så försökte han ha en konversation med mig på sin dåliga Engelska.
"Sverige huh... Do you know who September? She´s a singer from Sweden"
Jag svarade typ, Jo, jag vet vem det är, heh....... Sen så frågade han om jag visste om hon var singel eller hade nån pojkvän för han tyckte hon var så het och att han älskade henne.... öh OKEJ? Blä...
Jag är glad att jag inte behövde jobba där. Dom var helskumm och ja. Den lilla ungen dom hade på kanske 1,5-2 år halvföll från soffan på golvet och morsan stod där, kollade på henne och gick bara därifrån. Fy fan.

Men vi ska ringa till den där andra städfirman och höra om jobb, Jildau behöver också ett jobb just nu. Så vi får hoppas på nått! Nu ska jag gå och snyta mig!
Kyss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback