Määättt

Nu har vi nyss kommit hem från Middagen, det blev på en Wok-restaurang och gott var det. Man fick äta och dricka hur mycket man ville i 2,5 timmar för 260 spänn. Det var hur roligt och trevligt som helst :) Så nu är vi mätt, Matilda såg ut att spy vilken sekund som helst men nu ser hon rätt kry ut. Nu om ett tag ska vi ut på en bar-runda. Alla barer i Makkum är öppen och det spelar band i alla typ och det enda man behöver betala är 50 kr, då får man en "knapp" som man sätter fast på tröjan och så får man gå in och ut till alla barer. Det ska bli roligt, så vi blir väl 9 pers ungefär skulle jag tro..

Idag har jag haft det trevlig, jag och Matilda fikade när vi steg upp och så cyklade vi in till Bolsward och kollade i några affärer, åt mat och sen for vi hem igen för att pusta ut!
På Måndag ska vi in till Sneek eller Leeuwarden och kolla i dom "riktiga" affärerna, det är lite half-fattigt om bra affärer i Bolsward, så det ska bli trevlig, imorgon är det Söndag och då blir det väl att ta det lugnt eftersom det blir röjj ikväll!

Jaja, nu ska vi göra oss iordning för en cykeltur till baren.

Kyss

Kommentarer
Postat av: Ivan

Uppdatera din blogg=)...väntat 4 dagar nu.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback